Προς το περιεχόμενο

CD LabelPrint- νέα Templates

Nikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για όσους έχουν τους Pixma, και αν δεν κάνω λαθος και κάποιους Epson, και χρησιμοποιούν το παρεχόμενο Labelprint για να τυπώνουν CD, θα έχουν παρατηρήσει οτι δεν έχει δυνατότητα να τυπώσει πλήρως σε Full face printable DVDs γιατί δεν υπάρχει η δυνατότητα να περάσει κάποια όρια στο μέγεθος του εσωτερικού και εξωτερικού κύκλου.

Λύση υπάρχει εύκολα, αν δεν βαριέστε να πειράζετε την registry. Στο κλειδι

[HKEY_CURRENT_USER\Software\MediaNavigation\CDLabelPrint\1.0\Settings\SizeAdjust\.Standard CD (12cm)]

μπορείτε να αλλάξετε τα όρια του μέσα και έξω κύκλου.

Μαζί δίνω 2 .reg αρχεία με τις ρυθμίσεις για Ricoh DVD+R DL extra wide photo και Thats DVD-R HQ Printable. Απλά εισάγετε το reg και πριν ξεκινήσετε, κάνετε adjust borders και πατήσετε αμέσως ok για να παρει τις ρυθμίσεις της registry.

Ricoh.zip

Thats.zip

• 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγω δεν το βρισκω το folder .Standard CD (12cm)

εχω την version 1.3

Λυση βρηκα αλλα ειναι διαφορετικη. Δεν θελει καποιο "πειραγμα".

Η Λυση ειναι μεσα απο το software. Πας file ---> select paper ---> New και εκει βαζουμε ενα ονομα που μας δουλευει πχ: fullface και αλλαζουμε τις ρυθμισεις σε Outer size: 118 και Inner size: 21 Παταμε ΟΚ και απο εδω και περα εκτυπωνουμε σε fullface. Επισης Η Ρυθμιση αυτη παραμενει ως προεπιλογη, οποτε δεν χρειαζεται να το κανετε καθε φορα. Μια και τελος.

Δημοσ.

Εγω δεν το βρισκω το folder .Standard CD (12cm)

εχω την version 1.3

Λυση βρηκα αλλα ειναι διαφορετικη. Δεν θελει καποιο "πειραγμα".

Η Λυση ειναι μεσα απο το software. Πας file ---> select paper ---> New και εκει βαζουμε ενα ονομα που μας δουλευει πχ: fullface και αλλαζουμε τις ρυθμισεις σε Outer size: 118 και Inner size: 21 Παταμε ΟΚ και απο εδω και περα εκτυπωνουμε σε fullface. Επισης Η Ρυθμιση αυτη παραμενει ως προεπιλογη, οποτε δεν χρειαζεται να το κανετε καθε φορα. Μια και τελος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...