profitis Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Mιας και ήθελα να ξεφορτωθώ την κοπια του Visual Studio που έχω για ανάπτυξη εφαρμογών σε C και επειδή είμαι πολύ newbie ακόμη χρειάζομαι την βοήθεια σας. Εχω εγκαταστήσει το Eclipse που απο την μάνα του υποστηρίζει java. Κουτσά στραβά είδα πως λειτουργεί το περιβάλλον για να γράφω σε java. Oταν πήγα να ψαχτω λιγάκι παραπάνω με το CDT extension ωστε να προγραμματίζω και σε c/c++ έχασα την μπάλα παρόλο το search που έπεσε. Ειπα λοιπον μιας και ήθελα κάτι απλο να βάλω το Netbeans και το extension του για c/c++.Οταν όμως πάω να κάνω compile κώδικα(ένα απλο Hello world δοκίμασα για να δω αν παίζει) μου βγάζει error και στην αρχή του προγράμματος πετάει το εξής: could not successfully run the g++ compiler to configure the bulit insource file parser .Please make sure g++ is in your PATH and restart the IDE. Ζητάει να εγκαταστήσω κάποιον compiler;Υποτίθεται οτι δεν έρχεται μαζί με το extension;
coolman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 http://www-plan.cs.colorado.edu/doerr/teaching/csci2270-S07/eclipse-cdt/index.html ρίξε μία ματιά σε αυτό
profitis Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Χιλια ευχαριστώ coolman... Απλά respect!!!
profitis Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ακολούθησα τον οδηγο και όταν πάω να τρέξω κάποιο πρόγραμμα μου βγάζει πάντα: Αn internal error occuring... Kάτι απλο για εφαρμογές σε c και FREEWARE σαν το Visual studio δεν υπάρχει;Ειχα δοκιμάσει και το Visual express 2005 και πραγματικά με είχε καταμπερδέψει και γινόταν πανικός οπότε το έβγαλα.
Directx Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Kάτι απλο για εφαρμογές σε c και FREEWARE σαν το Visual studio δεν υπάρχει;Ειχα δοκιμάσει και το Visual express 2005 και πραγματικά με είχε καταμπερδέψει και γινόταν πανικός οπότε το έβγαλα. Μπορείς να δεις την CodeGear Turbo C++ έκδοση Explorer που διατίθεται δωρεάν από εδώ http://www.turboexplorer.com/cpp , ουσιαστικά πρόκειται για την ελεύθερη έκδοση του C/C++ Builder ο οποίος για να καταλάβεις είναι η έκδοση της Delphi (δηλ. οπτικός προγραμματισμός, components κτλ.) για την γλώσσα C/C++
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.