BadAcid Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Hello to all . Ξέρω ότι το Topic έχει ξανασυζητηθεί αλλά θα ήθελα την βοήθεια σας.Εχω το εξης συστημα: CASE: INNOVATOR MIDI TOWER 450W CPU: Intel Pentium 4 Prescott m2 630-3,0GHZ-LGA 775-800 MOBO: MSI PM8PM-V 2 MEMORY MODULES KINGSTON PC5300 667 1GB VGA: MSI GEFORCE 7600GS. Η θερμοκρασία του επεξεργαστή ανεβαίνει ως και 65 βαθμούς μερικες φορές όπως μπορώ να δω με το EVEREST Ultimate Edition. Ειναι φυσιολογική αυτή η θερμοκρασία? Δεν είχα ποτέ τον συγκεκριμένο επεξεργαστή.Λέτε να αλλάξω την Ψήκτρα της cpu? θα δω διαφορά? Σε μια προσπάθεια να πέσει η θερμοκρασία αγόρασα 3 ανεμυστηρακια ένα για την πλαϊνή πόρτα και δυο για πίσω. Και κάτι άλλο το τροφοδοτικό το οποίο έχει το μηχάνημα είναι αρκετό για τα specs τα παραπάνω + 1 Sata 160HDD + 2 Drives?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Nαι το τροφοδοτικο ειναι επαρκες. Η θερμοκρασια της cpu ειναι σε full load 65°C? Εαν ναι, τοτε ειναι οκ για Prescot...
BadAcid Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Φιλε GeorgeMan thanks for the reply.Τωρα η θερμοκρασια σε full mode ειναι 65°C Και κατι αλλο τελευταιο μερικες φορες otan to svino kai to xananigo den pernei me thn mia mprosta aplos doulei to trofodotiko alla to pc den kanei boot oute eikona exo. me thn deuteri fora pou to xanakano boot ola ok ti na ftaei? any ideas? na allaxo trofodotiko?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εαν δεν κανεις overclocking δεν χρειαζεται να παρεις άλλο τροφοδοτικο. Σε καλυπτει αυτο. (Ημουν κι εγω χρηστης Power Innovator τροφοδοτικού, και απο τα specs του ηταν απλα αποδεκτο, αλλά σε καμια περιπτωση τελειως μαπα). Οταν ειναι ωρα κλειστο και το αναβεις παιρνει παντα με την πρωτη?
BadAcid Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δεν παίρνει πάντα με την πρώτη τι λες να φταίει? Να παίζει κάτι με το ρεύμα δεν το κόβω γιατί το έχω συνδέσει με το UPS . Τι άλλο μπορεί να είναι?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Αρα ουτε οταν ειναι κλειστο για πολλή ωρα... Χμ... εδω παιζουν πολλά πραγματα, ολα ειναι πιθανα! Αλλά αμα δεν σε ενοχλει αστο ετσι!
BadAcid Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Αν το αφήσω έτσι λες να έχω κάποια φθορά με το υλικό με τον καιρό? τι λες?
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Οχι, εαν παραμεινει ετσι. Εαν ομως αρχισει και παιρνει εμπρος μια στις 3, κτλ τοτε δες το.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.