Vagos_46 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Αν δε σε ενοχλεί το χαμηλό ύψος της wide(ιδιο με 17αρας απλής)πάρε τη wide.Το καλύτερο είναι να τη δείς απο κοντά για να αποφασίσεις...
tonyk_x Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Αν σκέφτεσαι να βάλεις Vista(side bar), και βλέπεις συχνά ταινίες πάρε τη wide....
skiaxtro7 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Κοιτα φιλε εγω προσωπικα επειδη ειδα wide απο κοντα κ δεν μπορουσα με καμοια να εξοικιωθω μαζι της πηρα κανονικη 19ara lg 1952tq και ειμαι κομπλε!
rufous Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Πιστέυω πως η Wide είναι για πολύ συγκεκριμένη χρήση! Κάποιες φορές σίγουρα θα σε εκνευρίζει! Πάρε μία 4:3 να έχεις το μυαλουδάκι σου ήσυχο....
weirdo Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 πείρα wide πριν 2 μήνες, αρχικά ήταν πολύ περίεργα k μου πείρε αρκετό διάστημα να προσαρμοστώ, αφού προσαρμοστικά k μετά όμως είναι άλλη φάση... πλέον δεν μπορώ να δουλέψω σε 4/3 μου φαίνεται πολύ περίεργο...ίσως πιο περίεργο από όταν προτοεκατσα σε wide.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 re padia to 4:3 pathane. einai sa na psaxneis HDTV 4:3.....
djkokalis Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 xm kai ego sto idio dilima eimai. na paro ti wide tin 19ara h tin apli? pedia tin exei dei apo konta kaneis tin sigekrimeni wide?ego pantos thn kanoniki tin blepo se ola sxedon ta net cafe tis perioxis mou. boro na po oti einai poli kali othonoula kai para poli ksekourasti gia ta matia. arxika den me eniaze ti othoni tha eperna. apla ithela mia tft. alla enas filos me evale sto louki na pao na paro mva kai tora to skeftome. gia peste gnomes re pedia. an kapioi tin exete tin wide tha voithousan poli 3-4 photo. na doume kai tis gonies theasis tis.
mikaha Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Στην LG L194WT η ρύθμιση για movies δεν είναι και τόσο πετυχημένη. Αυξομειώνει τη φωτεινότητα της οθόνης ανάλογα με αυτήν της ταινίας και μετά από λίγο γίνεται εκνευριστικό. Απ΄την άλλη αν θέλεις να αξιοποιήσεις τη μεγάλη φωτεινότητα (που στις ταινίες είναι απόλαυση) πρέπει να μπαίνεις κάθε φορά στο user mode πατώντας καμιά 8 φορές τα ανάλογα κουμπιά τα οποία μάλιστα είναι πολύ σκληρά με μέτρια αίσθηση και απόκριση. Επίσης αν και τα υλικά της μου φαίνονται φτηνιάρικα η ποιότητα εικόνας είναι πάρα πολύ καλή και ειδικά για την τιμή της δεν παίζεται. Σε σύγκριση με 19αρα 4:3 μου είναι πιο βολική, πιο άνετη και έχω καλύτερη αίσθηση της επιφάνειας. Είμαι απ'αυτούς που δεν ξαναγυρνάει στο 4:3 αφού δεν έχει κάτι να μου προσφέρει. Όλα τα καινούρια παιχνίδια υποστηρίζουν wide, ταινίες wide, vista wide κτλ Από γωνίες θέασης δεν γνωρίζω.. είναι τόσο στενό το δωμάτιο που έτσι κι αλλιώς δεν έχω πρόβλημα.
djkokalis Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 tha to ektimousame poli an borouses na travikseis merikes photos gia mas.
fysikos Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 πολύ καλή εικόνα. πόσο την πήρες κ απο πού?την έχεις καιρό? σε ταινείες 16:9 προσαρμόζεται κατευθείαν η εικόνα η αφήνει τις πάνω κ κάτω μαύρες λωρίδες? έχουμε κ ίδιο μικρόφωνο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.