Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο και όμως Ελληνικό…

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ειδικα με αυτους που βαζουν τις δυνατοτητες του υπολογιστη τους εχουν πλακα ή ξαφνικα γιναμε ολοι νομοταγεις.

Υποθετω λοιπον οτι το ρητο που εχεις βαλει εσυ για siggy ειναι δικο σου και δεν το εχεις διαβασει απο καπου...

Γιατι αν δεν ειναι δικο σου καποιος μπορει να θεωρησει οτι δανειζεσαι λογια αλλων για να "δειξεις" τον εαυτο σου...

Αυτοι τουλαχιστον εχουν δωσει λεφτα για να αγορασουν τους υπολογιστες τους...

Εσυ τι εδωσες για να εχεις την δυνατοτητα να γραφεις φιλοσοφιες στο siggy σου?

Και ναι ειναι τεχνολογικο φορουμ οποτε ειναι πολυ λογικο, οπως στο dragster.gr ειναι λογικο να γραφεις τα specs του αμαξιου σου και σε ενα φορουμ lineage ή WoW το level και gear του χαρακτηρα σου...

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

ο καθένας έχει τις απόψεις του και κρίνεται γι'αυτές.

μην αρχίσουμε να αλληλο-εκτοξεύουμε ύβρεις ο ένας στον άλλο, κρίμα είναι.

Δημοσ.

Καλά το πάτε .Λοιπόν αρχίζουμε πέρα από το hardware κομματι τυχαίνει κάποιος να χει και laptop οπότε να βάλει και τα specs του laptop.Στον τομέα windows την έκδοση που έχει το ίδιο και αν έχει linux ή macos.Στο software ότι προγράμαμτα έχει , στους drivers τους drivers ης κάρτας γραφικών του στο divx authoring τι προγράμματα κωδικοποιησης χρησιμοποιεί virtual dub ή ποιον encoder hc, quenc .Στα παιχνίδια τα παιχνίδια που έχει παίξει και τις κονσόλες ενώ στο adsl να γράφει οπωσδήποτε το dslam της περιοχής και το router του.Στον προγραμμτισμό τα project του ενώ στον κιν/μουσική όλα τα έργα και τα τραγούδια που έχει ακούσει

Αλλα αμα αυτο το σκηνικο γινοτανε με εσενα και σε τραμπουκιζε ο καθε μαγαζατορας χωρις να εχει σχεση τι μαγαζι εχει, θα εφευγες και θα το αφηνες ετσι η θα αντιδρουσες??

Οπως έχω πει δε χρησιμοποιώ το αμαξι στην πόλη την ημέρα.Μετρό αστικό τραμ κλπ.Μόνο τα βράδια και αυτό με σκέψη μην τυχόν και έχει τραμ εκεί κοντά γιατί σε κάποια σημεία δε βρίσκεις θέση.

Δημοσ.
Καλά το πάτε .Λοιπόν αρχίζουμε πέρα από το hardware κομματι τυχαίνει κάποιος να χει και laptop οπότε να βάλει και τα specs του laptop.Στον τομέα windows την έκδοση που έχει το ίδιο και αν έχει linux ή macos.Στο software ότι προγράμαμτα έχει , στους drivers τους drivers ης κάρτας γραφικών του στο divx authoring τι προγράμματα κωδικοποιησης χρησιμοποιεί virtual dub ή ποιον encoder hc, quenc .Στα παιχνίδια τα παιχνίδια που έχει παίξει και τις κονσόλες ενώ στο adsl να γράφει οπωσδήποτε το dslam της περιοχής και το router του.Στον προγραμμτισμό τα project του ενώ στον κιν/μουσική όλα τα έργα και τα τραγούδια που έχει ακούσει

Ναι μια χαρα το παμε, που ειναι το περιεργο?

Οπως έχω πει δε χρησιμοποιώ το αμαξι στην πόλη την ημέρα.Μετρό αστικό τραμ κλπ.Μόνο τα βράδια και αυτό με σκέψη μην τυχόν και έχει τραμ εκεί κοντά γιατί σε κάποια σημεία δε βρίσκεις θέση.

Αποφευγεις να απαντησεις... Λεμε αν σου τυχει και μας λες οτι δεν θα σου τυχει...

Δημοσ.

Μπα βαρέθηκα...κατάντησε ανιαρή η διαδικασία. Ακολουθείς το δόγμα "έχω ένα πρόβλημα για κάθε σας λύση" για να γίνεται κουβέντα και μόνο. Ούτε τα παιδάκια του Δημοτικού δεν κοπανάνε με τόσο παραλογισμό τα ίδια και τα ίδια.

Στο τέλος μας βλέπω να συζητάμε για το αν η Γη γυρίζει και να διαφωνούμε κι όλας, γιατί το να συμφωνείς δεν είναι cool.

Δημοσ.
Υποθετω λοιπον οτι το ρητο που εχεις βαλει εσυ για siggy ειναι δικο σου και δεν το εχεις διαβασει απο καπου...

Γιατι αν δεν ειναι δικο σου καποιος μπορει να θεωρησει οτι δανειζεσαι λογια αλλων για να "δειξεις" τον εαυτο σου...

Αυτοι τουλαχιστον εχουν δωσει λεφτα για να αγορασουν τους υπολογιστες τους...

Εσυ τι εδωσες για να εχεις την δυνατοτητα να γραφεις φιλοσοφιες στο siggy σου?

Δηλαδη αν τώρα σβησω την υπογραφη μου τι θα εχεις να λες??Συγκρινουμε τις υπογραφες?Εδω κρινουμε ενα θεμα που εξεταζουμε αμα ειναι για επιδειξη η οχι και οπως ανεφερα και ποιο πριν ειναι η γνωμη και εχω καθε δικαιωμα να το σχολιαζω(μεσα σε λογικα πλαισια) ειτε σου αρεσει ουτε οχι.Επισης πεζει ρολο ποσα λεφτα εχει δωσει ο αλλος?Δεν με νοιαζει ρε φιλε ποσα λεφτα εχει δωσει αδιαφορο μου περναει.Γουσταρει να τα σκασει ασ το κανει εγω γιατι πρεπει να το μαθω?Δηλαδη για δωστε μου ενα παραδειγμα καγκουριας?

Ρε ομνι ελεος και εσυ.Αμα ειχαν απεργια και δεν υπηρχε αλλος τροπος να πας κεντρο και ηταν μεγαλη αναγκη και σου τυχαινε παρομοιο περιστατικο τι θα εκανες τοτε(ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μου απαντησεις τωρα).

Δημοσ.
Δηλαδη αν τώρα σβησω την υπογραφη μου τι θα εχεις να λες??Συγκρινουμε τις υπογραφες?Εδω κρινουμε ενα θεμα που εξεταζουμε αμα ειναι για επιδειξη η οχι και οπως ανεφερα και ποιο πριν ειναι η γνωμη και εχω καθε δικαιωμα να το σχολιαζω(μεσα σε λογικα πλαισια) ειτε σου αρεσει ουτε οχι.Επισης πεζει ρολο ποσα λεφτα εχει δωσει ο αλλος?Δεν με νοιαζει ρε φιλε ποσα λεφτα εχει δωσει αδιαφορο μου περναει.Γουσταρει να τα σκασει ασ το κανει εγω γιατι πρεπει να το μαθω?Δηλαδη για δωστε μου ενα παραδειγμα καγκουριας?

Ρε ομνι ελεος και εσυ.Αμα ειχαν απεργια και δεν υπηρχε αλλος τροπος να πας κεντρο και ηταν μεγαλη αναγκη και σου τυχαινε παρομοιο περιστατικο τι θα εκανες τοτε(ελπιζω να εγινα κατανοητος και να μου απαντησεις τωρα).

Και μόνο που ασχολείσαι με το τι έχει ο άλλος, πόσα έχει, γιατί τα έχει πάει να πει πως εκεί πέφτει το μάτι σου και αυτομάτος γίνεσαι ο Νο1 κάγκουρος της συζήτησης. Οταν γράφτηκα στο φόρουμ -=6 χρόνια=- πριν μιλούσαμε για επεξεργαστές και overclocking. Σε αντίθεση με εσένα δεν γράφτηκα για να κρίνω τι έχουν οι γύρω μου και η υπογραφή είναι έκτοτε τέτοιου στύλ. Δεν γράφτηκα εδώ για να μιλήσω για τις διακοπές μου στη Μύκονο, ούτε για το snowboard στις Άλπεις, ούτε για το αυτοκίνητο που οδηγώ ούτε για το πόσα βγάζω. Αλλά ρε φίλε να μας πείς και κάγκουρους χωρίς να μας ξέρεις την στιγμή που η πιό χάι φάση της ζωής σου ηταν όταν πήγες με τραπέζι σε κάποιο club καλεσμένος του φίλου του φίλου του φίλου Ε Οχι ...έλεος.

Και αυτά που λες στον ομνι του τα είπαμε ήδη. Απλά μπήκες στη κουβέντα για να πεις την μ%$#@ια σου.

Γιώργο σορρυ για πριν.

Δημοσ.
Και μόνο που ασχολείσαι με το τι έχει ο άλλος, πόσα έχει, γιατί τα έχει πάει να πει πως εκεί πέφτει το μάτι σου και αυτομάτος γίνεσαι ο Νο1 κάγκουρος της συζήτησης. Οταν γράφτηκα στο φόρουμ -=6 χρόνια=- πριν μιλούσαμε για επεξεργαστές και overclocking. Σε αντίθεση με εσένα δεν γράφτηκα για να κρίνω τι έχουν οι γύρω μου και η υπογραφή είναι έκτοτε τέτοιου στύλ. Δεν γράφτηκα εδώ για να μιλήσω για τις διακοπές μου στη Μύκονο, ούτε για το snowboard στις Άλπεις, ούτε για το αυτοκίνητο που οδηγώ ούτε για το πόσα βγάζω. Αλλά ρε φίλε να μας πείς και κάγκουρους χωρίς να μας ξέρεις την στιγμή που η πιό χάι φάση της ζωής σου ηταν όταν πήγες με τραπέζι σε κάποιο club καλεσμένος του φίλου του φίλου του φίλου Ε Οχι ...έλεος.

Και αυτά που λες στον ομνι του τα είπαμε ήδη. Απλά μπήκες στη κουβέντα για να πεις την μ%$#@ια σου.

Γιώργο σορρυ για πριν.

+1000 απο μένα. Είναι λυπηρό πάντως που κάποιοι μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ για να διαφωνήσουνε just for the sake of it. Είμαι σίγουρος οτι γνωρίζουν και οι ίδιοι οτι λένε μ.......ς απλά επειδή δεν τους πέρνει να τις πούνε στον πραγματικό κόσμο, τις λένε εδώ.

Όσο για το αν είναι καγκουριά να βάζεις στην υπογραφή σου τα pc spec σου σε ένα επι των πλείστων τεχνολογικό φόρουμ είναι ακόμα ποιο αστείο και απο τα καλύτερα αποφθέγματα γνωστού (που κοσμεί και το δικό μου sig).

• Super Moderators
Δημοσ.
+1000 απο μένα. Είναι λυπηρό πάντως που κάποιοι μπαίνουν σε αυτό το φόρουμ για να διαφωνήσουνε just for the sake of it. Είμαι σίγουρος οτι γνωρίζουν και οι ίδιοι οτι λένε μ.......ς απλά επειδή δεν τους πέρνει να τις πούνε στον πραγματικό κόσμο, τις λένε εδώ.

Όσο για το αν είναι καγκουριά να βάζεις στην υπογραφή σου τα pc spec σου σε ένα επι των πλείστων τεχνολογικό φόρουμ είναι ακόμα ποιο αστείο και απο τα καλύτερα αποφθέγματα γνωστού (που κοσμεί και το δικό μου sig).

Βρε παιδιά, μπορούμε να διαφωνούμε αλλά με κόσμιες εκφράσεις και χαρακτηρισμούς. Πραγματικά δεν θέλω ούτε να επεμβαίνω σε posts ούτε να σβήνω posts.

Συγκρατηθείτε λίγο, κρίμα είναι... :(

Δημοσ.

"Αρχικό μήνυμα απο οmnislash

- Θέλω να δω πού βρήκες πως οι γυναίκες ολοκληρώνουν με το βιασμό.

- Πως τότε γεννιούνται παιδιά βιαστών;Εδώ σε θέλω.Εκτός και αν γίνεται θαύμα."

ΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΑΑΑ

PRICELESS

Δημοσ.

Λοιπόν δεν εχω κρίνει κανεναν για τις επιλογες του απλα πιστευω και το τονισα κατα την δικη μου αποψη οτι ειναι επιδειξη αυτο και οχι ενδιαφερον.Δεν ξερεις ουτε καν τι pc εχω και τι δυνατοτητες εχει και μπορει να ειναι το καλυτερο απο αυτα που διαβαζω η και το χειροτερο αλλα να εισαι σιγουρος οτι αμα θελω να κανω overclocking θα ρωτησω και δεν θα το γραψω απο κατω.Σωστα?

Επισης ψαξε ολα μου τα post δες τι εχω γραψει και αμα εχω γραψει για τα θεματα που αναφερεις τοτε να μιλησεις εξυπνακια.οκ?

Και επισης εγω μπορει να σε λεω καγκουρα επειδη βλέπω κατι που δεν μου αρεσει(και ας μην ειναι σωστη η αποψη μου για εσενα) εσυ ρε ανθρωπε τι βλακεια σκηνοθετησες για να με πεις καγκουρα?Τωρα εχω ενα λογο παραπανω να σε πω καγκουρα.

Τωρα αμα θελετε να βαζετε τις δυνατοτητες του υπογιστη σας δεν με νοιαζει απλα δεν θα τις βλεπω(οπως και δεν τις ειδα ποτε).Ετσι και αλλιως απο αυτα τα ατομα δεν ξερω αν εχω να κερδισω τιποτα με το να τους ρωτισω κατι.

paredwse σορρυ.:D

Σωπα ρε φίλε του τα εχεις πει και εσυ?Σορρυ που μπήκα στην σηζητηση αλλη φορα θα σε ρωταω για να μπαινω σε μια σηζητηση και αν με αφηνεις θα σου διχνω και τη θελω να γραψω μηπως ειναι μ@@@κια και δεν κανει να το γραψω οκ?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...