Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο και όμως Ελληνικό…

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε συ omnislash να σε δω όταν χρειαστεί να παρκάρεις κι εσύ κάπου που επιτρέπεται... ή για την ακρίβεια επιτρέπεται μόνο σε εσένα (επειδή είσαι κάτοικος της περιοχής ή επειδή απλά την έχεις μεγάλη) και βγεί ο τραμπούκος βιβλιοπώλης, ψιλικατζής ή περιπτεράς (με το ψιλικατζίδικο/περέπτερο που το έχει κάνει supermarket), ή ταβερνιάρης!! (βλέπε μικρολίμανο ή άλλες περιοχές) και σου πει οτι δεν γίνεται...

είμαι σίγουρος οτι θα του πεις "φυσικά καλέ μου κύριε... το συζητάτε; φεύγω αμέσως να κάνετε κι εσείς την δουλίτσα σας... ποποποπο πως και δεν το σκέφτηκα νωρίτερα;;; και πάλι με συγχωρείτε..." και θα φύγεις να βρείς αλλού πάρκινγκ ψάχνοντας κάνα 20λεπτο ακόμα ...και εφόσον θα ζήσεις 1000 χρόνια τα 20λεπτα τα έχεις έτσι για την πλάκα σου ιδίως μετά από 8-12 ώρες δουλειάς καθημερινά...

ρε ποιον κοροιδεύεις;

είπαμε να είμαστε σώστοι στο κοινωνικό σύνολο που ζούμε αλλά αυτά που λες είναι το minimum μαλακίες. και στην τελική να ερχόταν -= ευγενικά =- ο μαγαζάτορας να μου το ζητήσει και θα το σκεφτόμουν.

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Moderators
Δημοσ.

Ρε ξεκολλατε και τραβατε ποσταρετε στο hardware!!

Ωχου, νταξ, το ακουσαμε, το εμπεδωσαμε, φτανει!

Δημοσ.
Katana (αλήθεια οι δικηγόροι επί χούντας δεν ακολουθούσαν τους νόμους:evil: η επί ναζί κάναν απεργία στο Γ'Ραιχ) υπάρχει και το ignore list.Η οι πολίτες σε αυτά τα καθεστώντα ακολουθούσαν τους νόμους ή όχι;Αρα οι νόμοι που κανανε ήταν σωστοί και τα καθεστώτα καλά με τη λογική σας.εκτος και αν είστε της λογικής ότι τους κακούς "νόμους" του αστικού κοινοβουλευτισμού τους ακολουθούμε ενώ τους "νόμους" των ολοκληρωτικών καθεστώτων όχι.

Μα τωρα τι καθεσαι και συγκρινεις?Το Γ'Ραιχ και τη Χουντα με την κοινοβουλευτικη Δημοκρατια?Ετσι και αλλιως, στη Δημοκρατια δεν ειναι εφικτο να ειναι ολοι ευχαριστημενοι αλλα η πλειοψηφια!Και δε μιλησαμε γενικα για τους νομους αλλα για την προκειμενη περιπτωση.

Οταν εχουμε 2 ατομικα δικαιωματα που συγκρουονται, στην προκειμενη αυτο της κατοικιας και αυτο της εργασιας, αναγκαστικα βασει της αρχης της αναλογικοτητας 1 απο τα 2 θα πρεπει να υποχωρησει για να υπερισχυσει το αλλο.Ο νομοθετης εκρινε πως θα υπερισχυσει αυτο της κατοικιας(24/7) εναντι αυτου της εργασιας(μονο 8αωρο).Απλα και ξεκαθαρα.

Δημοσ.
Μα τωρα τι καθεσαι και συγκρινεις?

Πραγματικά εσένα αυτό σε ενόχλησε? Το γεγονός οτι το θέμα της συζήτησης είναι το νόμιμο παρκάρισμα έξω από ένα μαγαζί, και το άτομο (να το κάνει ο Θεός!) έχει πάει από αυτό στις αντικανονικές προσπεράσεις τις αττικής οδού, στο κατα πόσο ο καθένας μας έχει αγοράσει αυτοκίνητο με δικά του λεφτά ή του πατέρα του, για το αν έκαναν απεργία οι δικηγόροι στο 3ο Ράιχ... για το αν οι πολλαπλοί οργασμοί αυξάνουν τις πιθανότητες να γεννήσει μία γυναίκα (βιασμένη ή μη) δίδυμα ή τρίδυμα κλπ.

Το ατομάκι (όπως και η σκέψη του) είναι απλά ανισσόροπο...

Δημοσ.

Εχεις δικιο, δε με ενοχλησε πραγματικα αυτο.Απλα ειπα να κανω μια προσπαθεια συζητησης για ενα απο 1000 θεματα που αναπτυχθηκαν στο παρον τοπικ.

Δημοσ.

Ρε omni να σε ροτισω κατι??Στα περισσοτερα που λες συμφωνω μαζι σου.

Γιατι χτυπας εκει που ποναει τους αλλους και τους τσουζει λιγακι και εχουν πολλη πλακα.Ειδικα με αυτους που βαζουν τις δυνατοτητες του υπολογιστη τους εχουν πλακα ή ξαφνικα γιναμε ολοι νομοταγεις.

Αλλα αμα αυτο το σκηνικο γινοτανε με εσενα και σε τραμπουκιζε ο καθε μαγαζατορας χωρις να εχει σχεση τι μαγαζι εχει, θα εφευγες και θα το αφηνες ετσι η θα αντιδρουσες??

Δημοσ.
Ειδικα με αυτους που βαζουν τις δυνατοτητες του υπολογιστη τους εχουν πλακα

Το γεγονός πως βρισκόμαστε σε ένα κυρίως τεχνολογικό forum νομίζεις πως παίζει τυχαίο ρόλο για την επιλογή κάποιων να ρίξουν στην υπογραφή τους τα χαρακτηριστικά του συστήματος; Να σε πληροφορήσω λοιπόν πως είναι χρησιμότατο σε κάποιους που διαθέτουν ανάλογα μέρη hardware κι ενδιαφέρονται για πλειάδα λόγων να αντλήσουν μια πληροφορία, να μπορούν να απευθυνθούν ευθέως σε ένα χρήστη. Το γεγονός πως ορισμένοι έφτασαν ακόμα κι αυτό να το θεωρούν καγκουριά και μόστρα είναι μάλλον πρόβλημά τους.

ή ξαφνικα γιναμε ολοι νομοταγεις.

Κανείς δεν την έχει δει νομοταγής...απλώς δεν την έχουμε δει και κάφροι. Με τη λογική του Omni, αν ποτέ κάποιος ανακοινώσει "με λήστεψαν και με βίασαν", προτού εκφράσουμε τη συμπάθειά μας και την όποια αποστροφή μας, θα πρέπει να θεωρήσουμε αυτονόητο πως ο δράστης θέλησε να αναδιανείμει το εισόδημα για χάρη των φτωχών και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Δημοσ.

για το τελευταίο όμως θα πρέπει ο βιαστής να φροντίσει η βιασμένη να ολοκληρώσει. Πάντα με τη λογική του omni...

Δημοσ.
Το γεγονός πως βρισκόμαστε σε ένα κυρίως τεχνολογικό forum νομίζεις πως παίζει τυχαίο ρόλο για την επιλογή κάποιων να ρίξουν στην υπογραφή τους τα χαρακτηριστικά του συστήματος; Να σε πληροφορήσω λοιπόν πως είναι χρησιμότατο σε κάποιους που διαθέτουν ανάλογα μέρη hardware κι ενδιαφέρονται για πλειάδα λόγων να αντλήσουν μια πληροφορία, να μπορούν να απευθυνθούν ευθέως σε ένα χρήστη. Το γεγονός πως ορισμένοι έφτασαν ακόμα κι αυτό να το θεωρούν καγκουριά και μόστρα είναι μάλλον πρόβλημά τους.

Λοιπόν δλδ αμα ειμουν σε ενα forum με μηχανοκινητα θα επρπεπε να γραφο απο κατω "παπακι glx 72cc me sebring εξατμιση ,καρπυρατερ ταδε και μπλε φοτακι στα φλας." Πως σου φενετε αυτο?

Αμα θελετε φτιαχνετε ενα thread και λετε ο καθενας τι pc εχετε και τα λετε εκει.Αποψη μου ειναι οτι λιγο καγκουρια.

Κανείς δεν την έχει δει νομοταγής...απλώς δεν την έχουμε δει και κάφροι. Με τη λογική του Omni, αν ποτέ κάποιος ανακοινώσει "με λήστεψαν και με βίασαν", προτού εκφράσουμε τη συμπάθειά μας και την όποια αποστροφή μας, θα πρέπει να θεωρήσουμε αυτονόητο πως ο δράστης θέλησε να αναδιανείμει το εισόδημα για χάρη των φτωχών και να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του προβλήματος υπογεννητικότητας στην Ελλάδα.

Κοιτα δεν υπρασπιζομαι τον ομνι αλλα και εσεις μολις σηκωθηκε το thread πεσατε να τον φατε τον "καφρο" τον βιβλιοπολη.Μου φενετε πως προσπαθουμε να δειξουμε ποιος ειναι ποιο καφρος απο τον αλλο.

Στην σημερινη Ελλαδα Δυστηχως ολοι κρυβουμε εναν καφρο και εναν επιδιξια μεσα μας.Αλλοι τον κρυβουν καλα και αλλοι τον εξωτερικευουν καθημερινα.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο, πέσαμε να φάμε τον βιβλιοπώλη τον κάφρο. Γιατί τι είναι κάποιος που τσαμπουκαλεύεται σε κάποιον που ασκεί το νόμιμό του δικαίωμα; Ψάξε και εσύ λοιπόν να βρεις γιατί μπορεί να τσαμπουκαλεύτηκε.

Δημοσ.
Λοιπόν δλδ αμα ειμουν σε ενα forum με μηχανοκινητα θα επρπεπε να γραφο απο κατω "παπακι glx 72cc me sebring εξατμιση ,καρπυρατερ ταδε και μπλε φοτακι στα φλας." Πως σου φενετε αυτο?

ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟ!

εγω ΔΕΝ θα εβαζα ποτε υπογραφη με το συστημα μου

ΟΜΩΣ καταλαβαινω σε τι φορουμ ειμαι και το θεωρω απολυτα λογικο

ΔΕΝ θα εβαζα ποτε λαμπες νεον στο αμαξι μου αμα παω μπουρναζι ομως-και σορρυ απο τους Μπουρναζιωτες, δεν εχω προσωπικα-δεν θα το θεωρουσα καγκουρια γιατι 9/10 Μαζντα εκει εχουν νεο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...