KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Αλλά πατάω ένα φρεναρισματάκι και συνέρχονται. Εχεις σκεφτει το ενδεχομενο οτι με αυτο που κανεις και για τις ταχυτητες για τις οποιες μιλας αν ο αλλος δεν αντιδρασει θα εχεις 100% δικιο νομικα αλλα θα παρεις τα αρχιδια μου γιατι και συ και αυτος θα εχετε 3 μετρα τσιμεντο και χωμα και 20 ποντους ξυλο απο πανω σας?
omnislash Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 εχεις 100% δικιο νομικα Εμ είδες που έρχεσαι στα λόγα μου πως το θέμα είναι αν ο νόμος βοηθαει τον τίμιο και το σωστό και όχι τον πονηρό (στην προκειμένη περίπτωση εγώ)
KWSN_Men Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δεν εννοώ αυτό.Λοιπόν το όριο στην αττική οδό είναι 120 χμ/ώρα.Αν εγώ πάω με 100 είμαι νομοταγής ναι ή όχι;Νομίζω πως ναι.Τώρα η αριστερή είναι για προσπεράσματα αλλά όχι για προσπεράσματα με 200 χμ/ώρα.Αν λοιπόν εσύ θες να με προσπεράσεις και εγώ σε καθυστερώ αναγκαστικά θα πας από δεξιά.Και θα με προσπεράσεις από την μεσαία και θα κάνεις τη σφήνα υπερβαίνοντας το όριο ταχύτας.Με κατάλαβες τώρα; Ασχετο και off topic;Super moderator δεν πρέπει να παρέμβεις κάποια στιγμή για να μαζέψεις κάποιους χαρακτηρισμούς;Η επιθετικότητα μου σε μάρανε. Αν κάθεσαι στην αριστερή είσαι παράνομος, με όσα και αν πηγαίνεις. Πίσω στα θρανία μικρέ ιδεολόγε καπιτάλα του ποπού. Όσο για τους χαρακτηρισμούς, εδώ εσύ χαρακτήρίζεις κόσμο και κοσμάκη από κάθε άσχετο πράγμα (πχ αν έχει ακριβό υπολογιστή στην υπογραφή του που εσύ φθονείς), όλος ο υπόλοιπος κόσμος από τα λεγόμενά σου. Τι σε πειράζει; Σύνελθε και θα δεις ότι θα αλλάξει και ο κόσμος γύρω σου.
omnislash Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Αν κάθεσαι στην αριστερή είσαι παράνομος, με όσα και αν πηγαίνεις. Οχι μπορείς να προσπερνάς συνέχεια, δεν το ξέρεις αυτό.ρα όσοι πηγαίνουμε στην αριστερή χωρίς να υπάρχουν αυτοκίνητα στη δεξιά είανι όλοι παράνομοι.Παλι στα λόγια μου έρχεσαι κι εσύ πχ αν έχει ακριβό υπολογιστή στην υπογραφή του που εσύ φθονείς Δλδ αν σου πω ότι εσύ αγόρασες το πρώτο σου αμάξι με τα λεφτά του πατέρα σου (πες ότι το κανες) εσύ αν μετά τσαντιστείς δε θα φταιω γω.Οπoιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
KWSN_Men Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δηλαδή αν πει κάποιος κάτι για τη μάνα σου, δεν πρέπει να σε πειράζει με την ίδια λογική. Γιατί αν η μάνα σου είναι παπαδιά και την πει κάποιος πουτάνα δε σε πειράζει. Αν σε πειράξει είναι γιατί δούλευε στην Τρούμπα και άρα έχεις μύγα και μυγιάστηκες. Προφανώς δεν έχω κάτι με τη μάνα σου και δε λέω ούτε υποννοώ κάτι κακό για αυτήν. Ίσα ίσα έχει και την απεριόριστη συμπάθειά μου για την ατυχία της.
S2Katana Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Λυπησου μας omnislash, μετα απο μια βδομαδα(!) νηστειας!
poscaman Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 ρε γαμωτο δεν ελειψα πολυ και εγινε ΑΝΑΣΤΑΣΗ (ειναι και επικαιρο!) εγω το εχω ξαναπει και το ξαναλεω: omni for president ρε παιδια δεν αξιζει τον κοπο να ασχολουμαστε με τον ομνι!ρε,μην ειναι κανενας Κουγιας πισω απ'το nick και μας τα κανει τσουρεκια?με την κλασσικη απαθεια (που σου σπαει τα νευρα) και τη κλασσικη υπερασπιστικη γραμμη υπερ των φτωχων και αδυνατων??(οχι ξεχασα αυτος ειναι ο Αυτιας....):-P εχω μια ερωτηση προς το τιμ των διαχειριστων (ακα administrators)γιατι ακομα ο ομνι δεν εχει φαει μπαν?δηλαδη το εχω απορια!ο paredwse ο ιδιος του κανει παρατηρησεις για τη συμπεριφορα του,γιατι κολλαει να το παει παραπερα?δηλαδη αν αρχισω και βριζω θα φαω μπαν (λογικο) ο αλλος που βριζει τους παντες και τα παντα (ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ) γιατι την γλιτωνει? δηλαδη η ηλιθιοτητα εχει και τα ορια της!στειλτε τον στην Αννιτα να των ησυχασουμε...(και να τον θαυμασουμε στο "γυαλι") νταξει,και μενα θα μου λειψει αλλα δοξα τω θεω εχουμε ποοοοολλες ατακες για να μας τον θυμιζουν
omnislash Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ναι η μάνα δεν είναι αλλά εσύ υποτίθεται ότι αγόρασες το αμαξι με τα λεφτά του πατέρα σου.Η δική μου περίπτωση είναι συκοφαντία αλλά η δική σου είναι αλήθεια (στο παράδειγμα λέμε) Λυπησου μας omnislash, μετα απο μια βδομαδα(!) νηστειας! Katana (αλήθεια οι δικηγόροι επί χούντας δεν ακολουθούσαν τους νόμους:evil: η επί ναζί κάναν απεργία στο Γ'Ραιχ) υπάρχει και το ignore list.Η οι πολίτες σε αυτά τα καθεστώντα ακολουθούσαν τους νόμους ή όχι;Αρα οι νόμοι που κανανε ήταν σωστοί και τα καθεστώτα καλά με τη λογική σας.εκτος και αν είστε της λογικής ότι τους κακούς "νόμους" του αστικού κοινοβουλευτισμού τους ακολουθούμε ενώ τους "νόμους" των ολοκληρωτικών καθεστώτων όχι. Τα αυτάκια μπήκαν γιατί και στις δυο περιπτώσεις οι νόμοι εξυπηρετούν τα συμφέροντα της καθεστηκυιας τάξης και όχι των πολιτών ο αλλος που βριζει τους παντες και τα παντα Κάνε μου quote μια βρισιά που έγραψα.Και στην τελική βάλε με και συ στην ignore list.δε ναι δα δυσκολο πράγμα.Και στην τελική ποτέ δεν είπα κανένα ούτε και ηλίθιο ούτε λεξη από μ χρησιμοποιησα.Απλά φαίνεται πως κάποιοι μυγίαζονται έυκολα .Ρωτήστε τον πρόεδρο τότε που πα για κάτι γιους πατεράδων συγκεκριμένων επαγγελμάτων και θα θυμηθεί
KWSN_Men Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ναι η μάνα δεν είναι αλλά εσύ υποτίθεται ότι αγόρασες το αμαξι με τα λεφτά του πατέρα σου.Η δική μου περίπτωση είναι συκοφαντία αλλά η δική σου είναι αλήθεια (στο παράδειγμα λέμε) Όταν δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια αλλά απλά το λες, ταιριάζει το δικό σου παράδειγμα με το δικό μου. Οπότε μπορώ εγώ να φαντάζομαι ότι γουστάρω για την Τρούμπα.
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Εμ είδες που έρχεσαι στα λόγα μου πως το θέμα είναι αν ο νόμος βοηθαει τον τίμιο και το σωστό και όχι τον πονηρό (στην προκειμένη περίπτωση εγώ) Ρε γιωτα, ποιο πονηρο???Ποιος νομος?Καταλαβες τι σου εγραψα? Σου λεω "Προσεχε θα σκοτωθεις" και μου λες "Θα εχω ομως δικιο"?? Ρε φιλαρακι, οτι και να εχουμε πει εδω μεσα, το κακο του αλλου δεν το θελει κανενας.Προσεχε και μην κανεις μαλακιες
KaizerSoze Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 εκτος και αν είστε της λογικής ότι τους κακούς "νόμους" του αστικού κοινοβουλευτισμού τους ακολουθούμε ενώ τους "νόμους" των ολοκληρωτικών καθεστώτων όχι. Eχμ,helloooo ΠΡΟΦΑΝΩΩΩΩΣ!!! Οτι και ναναι ειναι δημοκρατικα εκλεγμενη κυβερνηση. Αν πιστευεις πως πρεπει να εχει την ιδια αντιμετωπιση με τους Ναζι μην τηρεις νομους και βγες στο ανταρτικο, ξερω γω...
omnislash Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Αν πιστευεις πως πρεπει να εχει την ιδια αντιμετωπιση με τους Ναζι μην τηρεις νομους και βγες στο ανταρτικο, ξερω γω ε και οι ναζί δημοκρατικά εκλεγμένη κυβέρνηση ήταν.Αλλο τι έκαναν μετά και πως διέλυσαν το αστικό κοινοβούλιο και επέβαλλαν δικατορία .
mandate Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 για την Ελλάδα μιάς παράλληλης διάστασης/ πάντως δέν είναι η διάσταση Χ όπου ο κράγκ /ο μπίποπ και ο ροκστέντι μαζεύουν στρατό για να κάνουν ντου
omnislash Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Όταν δεν ξέρεις αν είναι αλήθεια αλλά απλά το λες, Μα δεν το λέω απλά πες ότι ισχύει αυτό που σου πα. διάσταση Χ Mandate επειδή ήδη κάνεις spoilers με τα x files μην κάνεις και με τα χελωνονιντζάκια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.