Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο και όμως Ελληνικό…

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πετσα εγώ το αμάξι το βγάζω μόνο Σαββάτο βράδυ έξω και μόνο σε περιοχές που δεν έχει τραμ ,μετρό η ηλεκτρικό.

Άτσα ο καπιτάλας ο omnislash! Και αμαξάκι έχει, και Σαββατόβραδα βγαίνει....

Δάσκαλε που δίδασκες!

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παιδια αλλο θελει να πει ο omni και τον παρεξηγησατε(πιστευω).Δεν αναλυει μονο την συγκεκριμενη περιπτωση αλλα λεει γενικα οτι και οι πολιτες στο θεμα του παρκινγκ δεν εχουν κανενα σεβασμο.Ειναι κανιβαλοι για μενα οι περισσοτεροι Ελλινες οδηγοι, παρκαρουν οπου λαχει και στα @@ που το βάζουν, ειτε ειναι βιτρινα μαγαζιου ειτε ειναι το παραθυρο του αλλου και τρωει ολο το καυσαεριο(εννοω γι αυτους που καβαλαν πεζοδρομια).

Στην προκειμενη περιπτωση εχει δικιο το παιδι αλλα αμα στο ελεγε με ωραιο τροπο και βρισκατε μια λυση που να εξυπηρετει και τους 2 τι προβλημα θα υπηρχε???Κανενα αλλα ειμαστε λιγο ολοι ξυνοι και ψαχνουμε να παρεξηγηθουμε.

Ρε viper γουστο και καπελο του καθενος αμα θα χρησιμοποιηση αλλα δεν νομιζεις οτι εμεις οι Ελλινες ειμαστε λιγο υπερβολικοι με αυτο το θεμα???Για αποσταση 100 μετρων περνουμε αμαξι για να κατεβουμε κεντρο ενω μας εξυπηρετουν 10 συγκινωνιες θα παρουμε αμαξι!

Επισης Τι κανει ο καθε μαγαζατορας καθε μερα και πως τα βγαζει ειναι αλλο θεμα αλλα επειδη εχω μαγαζακι και την παλευω καθημερινα ειναι δυσκολα.Γι αυτο καλο ειναι να δειχνουμε ολοι κατανοηση.

Υ.Γ Εχω εναν φιλο που μενει εξαρχεια και εχω να του μιλησω 3 μερες, αραγε θα ζει???Γιατι πρεπει να ειναι πολυ επικυνδινα εκει, χαοτικι κατασταση.

Ε ρε γιοχου που θελουν ολοι τους, τα ρεζιλια!

Δημοσ.
Άτσα ο καπιτάλας ο omnislash! Και αμαξάκι έχει, και Σαββατόβραδα βγαίνει....

Το αμαξάκι των 45 ίππων δε θα το έλεγα καπιταλιστικό με τα φρένα που φρενάρεις από ένα χιλιόμετρο πριν μην πέσεις στο μπροστινό σου.Τώρα το Σαββατο τι σχέση έχει δεν κατάλαβα

ΝΑΙ πηγαινω ΜΕΡΙΚΕΣ φορες με 130.

Τις υπόλοιπες σταθερά 160 και τα βράδια τσιμπας τα 180.:razz:

(Αττικη οδος για παραδειγμα) δεν νοειται προσπεραση απο δεξια

Ε πως το πες αυτό;Εχεις οδηγήσει ποτέ σου στην Αττική οδό;

Και το εριστικο σου στυλακι πραγματικα ελπιζω να το εχεις και στην καθημερινοτητα σου

Δε χρειάζεται να ελπίζεις να σαι σίγουρος.:evil:

Τώρα ο kaizer soze με κάλυψε καπως και μένα με δυο απορίες.Γιατί η δημοτική αστυνομία έβαλε εκεί θέση δίπλα στο βιβλιοπωλείο και δν έβαλε δίπλα στα multirama η ακόαμ γιατί δε φτιάχνουν τη χωματερή στην Εκάλη και τι φτιάχνουν στο γραμματικό.Α ξέχασα εκεί είναι λιγότερο ίσοι.

Και εδώ

Ο Α εχει δικαιωμα κατοχυρωμενο να παρκαρει

Και στην Αττική οδό όταν λέει κάποιες φορές όριο 70(Υμηττός) να πηγάινω αριστερή λωρίδα με 60 και να μην το κουναώ απο κει, και να παρακωλύω την κυκλοφορία.Ολα σχετικά είναι...

Και με το blueviper θαδιαφωνήσω σε δυο σημεία.Γιατί πρέπει σονυ και καλά να ναι ο μαγαζάτορας κλέφτης και δεύτερον ότι υπάρχει μια "αγαπημένη" λέξη η αλληλεγγυη που πρέπει να δείχνουμε σε όποιον έχει μεγαλύτερη ανάγκηαι δυστυχώς δεν τη δείχνουμε αλλά ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του..Το παληκαρι που μένει κέντρο θα μπορούσε να παρκάρει σε άλλη θέση και να χε λήξει η υπόθεση.

Δημοσ.
Και με το blueviper θαδιαφωνήσω σε δυο σημεία.Γιατί πρέπει σονυ και καλά να ναι ο μαγαζάτορας κλέφτης

Φυσικά και δεν είναι σόνυ (ή hitachi) και καλά ένας μαγαζάτορας κλέφτης. Είναι όμως full παράνομος όταν επιλέγει να οικιοποιείται χώρο ο οποίος δεν του ανήκει και δεν αναγνωρίζεται οποιοδήποτε τέτοιο δικαίωμα αποκλειστικής χρήσης από υπαρκτό νόμο αυτής της κοινωνίας που επέλεξε να αποτελέσει μέρος της. Sorry αλλά δεν είμαι διατεθειμένος να πω μπράβο κι όλας στο νταηλίκι του κάθε έμπορα που νομίζει πως οι δρόμοι και τα πεζοδρόμια είναι τσιφλίκι του. Να τους κόβουν τα οπίσθια είτε είναι μεροκαματιάρηδες, είτε Ωνάσηδες. Ποσώς με ενδιαφέρει...

και δεύτερον ότι υπάρχει μια "αγαπημένη" λέξη η αλληλεγγυη που πρέπει να δείχνουμε σε όποιον έχει μεγαλύτερη ανάγκηαι δυστυχώς δεν τη δείχνουμε αλλά ο καθένας κοιτάζει την πάρτη του..Το παληκαρι που μένει κέντρο θα μπορούσε να παρκάρει σε άλλη θέση και να χε λήξει η υπόθεση.

Το παληκάρι μπορεί να διαθέτει ένα εκατομμύριο λόγους που να υπερβαίνουν την ανάγκη του φτωχού βιβλιοπώλη της ιστορίας μας να κρατάει για πάρτη του τα 2 μέτρα γης και να αδυνατεί να βρει οπουδήποτε αλλού για να παρκάρει (λες κι αποτελεί το πλέον εύκολο πράγμα στην Αθήνα του 2007). Και μια και σ' αρέσουν τα σενάρια, ορίστε ένα ιδανικό που δε σου πέρασε από το μυαλό:

"Ο Γιάγκος, το άτεγκτο κι αδίστακτο αφεντικό του sculper, επέλεξε τη χειρότερη στιγμή για να απολύσει τον τελευταίο, προκειμένου να μειώσει τα λιγοστά, ούτως ή άλλως, έξοδα της εταιρίας του. Μόλις έφευγε για την καθημερινή επίσκεψή του στο φαρμακείο των Εξαρχείων, για να παραλάβει τα φάρμακα για την ασθματική κορούλα του. Λίγο πριν φτάσει και χαμένος στις σκέψεις του από την απελπιστική του οικονομική κατάσταση, η Μαρίκα, η γειτόνισσα, τον ενημερώνει πως η μικρή είχε πέσει σε κρίση, διότι το έσχατο λευκό μπουκαλάκι με το βρογχοδιασταλτικό φάρμακο είχε μόλις τελειώσει. Κρύες σταγόνες αγωνίας κυλούσαν στο πρόσωπο του sculper καθώς πάλευε με τα δευτερόλεπτα. Η σκέψη πως μετά τη γυναίκα του που έπεσε νεκρή, όταν έσπασε ο ιμάντας και έπεσε ολόκληρη βιβλιοθήκη κατά τη μεταφορά πάνω της, ίσως έχανε και το τελευταίο πλάσμα που αγάπησε ολοκληρωτικά, τον έκανε να θολώσει. Έψαχνε μανιωδώς και τελικά βρήκε ένα ξέφωτο έξω από ένα βιβλιοπωλείο, αλλά..."

Δημοσ.

Τις υπόλοιπες σταθερά 160 και τα βράδια τσιμπας τα 180.:razz:

Ναι γιατι το Ιμπιζακι του '02 με 60 μουλαρια ολα κι ολα τοσο παει, 160 και 180

Και στην Αττική οδό όταν λέει κάποιες φορές όριο 70(Υμηττός) να πηγάινω αριστερή λωρίδα με 60 και να μην το κουναώ απο κει, και να παρακωλύω την κυκλοφορία.Ολα σχετικά είναι...

Δεν νομιζω οτι επιτρέπεται,η αριστερη υπάρχει ως λωρίδα ταχείας κυκλοφορειας και κυριως για προσπερασεις.Αμα θες 60 πας δεξια. ΕΑΝ καποιος θελει να σε προσπερασει με ανω των 70 τοτε προφανως ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ και αρα "δεν δικαιουται δια να ομιλει"

Δημοσ.
Αφού λοιπόν εσείς είστε νομοταγείς πολίτες( χα χα) τότε μάγκες μου στην αττική οδό δεν πρέπι να πηγαίνετε πανω από 120 και να μην προσπερνάτε από δεξιά όταν κάποιος πηγαίνει με 90.Μέχρι τότε ...

Παράθεση:

για να μπορούν οι μαγαζάτορες να εισπράττουν με μεγαλύτερη ευκολία και να γίνουν κάποια στιγμή μεγαλοκαρχαρίες κι οι ίδιοι

Ουαου τρομερό επιχείρημα.Ε τότε να κλείσουμε όλα τα μικρομάγαζα παντός είδους για να μην παρουν τις θέσεις των μεγαλοκαραχαριών

Παράθεση:

Ξυλο και παλι ξυλο σε οποιον κανει την ζωη του αλλου δυσκολοτερη απο οτι ηδη ειναι μονο και μονο για να βολεψει τον κωλο του.

Δεν το κάνει για το καπρίτσιο του ούτε για να χει ησυχία.Για να βγάλει το ψωμί του και να θρέψει την οικογένεια του το κάνει.Εσύ που σ αρέσει το ξύλο άκου αυτό.

Αν δουλέψεις σε κανά μαγαζάκι του the mall ξέρεις πως αν λείπει κάποιο πράγμα ο υπάλληλος θεωρείται ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.Οπότε αν τολμήσουν να σε ψάξουν πες τους πως μου δυσκολευεται τη ζωή και ριξτους και κανά βρισίδι.Τι θα χάσεις τη δουλειά σου είπες;:mad: Ε τότε πας ενάντια στα πιστεύω σου.

Αν σου κάνουν αλκοτεστ εννοείται πως εκτός από βρισίδι θα τους γρατσουνίσεις και το περιπολικό. Αφού εσύ το είπες

Παράθεση:

Ξυλο και παλι ξυλο σε οποιον κανει την ζωη του αλλου δυσκολοτερη απο οτι ηδη ειναι μονο και μονο για να βολεψει τον κωλο του.

Τι είπες δε σε παίρνει;

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως αποτελούμε μέρος ενός πειράματος του omnislash.

Απαντάει με το συγκεκριμένο τρόπο σε όλα τα threads και καταγράφει τις αντιδράσεις των υπολοίπων. :mrgreen:

Δημοσ.
Ε πως το πες αυτό;Εχεις οδηγήσει ποτέ σου στην Αττική οδό;

Κινηση σε συρμους...χμμμμ τι ναι ειναι αυτο?

Σαντουιτς δεν ειναι...

Ταινια δεν ειναι...

Κοκτειλ δεν ειναι...

Α ναι, μαλλον ειναι ο καλος στον εγκεφαλο σου...:evil:

Καθε μερα εδω και εναμιση χρονο περναω απο τιν Αττικη οδο λογω της δουλειας μου... Και αυτο που σου ειπα ισχυει και για οποιαδηποτε λεωφορο και εθνικη οδο με πολλες λωριδες... Για να στο εξηγησω (λεμε τωρα) αν εσυ πηγαινεις στην αριστερη με 80 και εγω στην μεσαια με 120 καποια στιγμη θα σε προσπερασω (απλη λογικη) αλλα δεν νοειται προσπεραση γιατι εγω παραμενω στν λωριδα μου (κινηση σε συρμους)... Παρανομο και κατακριτεο ειναι οταν σε δρομο με μια λωριδα αντι να προσπερασω απο αριστερα, εκει που επιτρεπεται, μπαινοντας στο αντιθετο ρευμα, παω και σφηνωνω δεξια του προπορευομενου οχηματος και θετω σε κινδυνο τις ζωες των γυρω μου...

Αλλα απο την απαντηση σου καταλαβαινω οτι εισαι τοσο σχετικος με την οδηγηση οσο και με την αναπαραγωγη του ανθρωπου και τον γυναικειο οργασμο...

Δεν εισαι απλα ημιμαθης οπως πιστευα...

Απλα το παιζεις καποιος...

Την επομενη φορα που θα θες να πεις κατι ελεγξε το πρωτα, παρε ενα χαπακι για την πιεση και μετα ποσταρε...

Υ.Γ. αναρωτιεμαι τι βλακειες εχεις πεταξει σε κανονικες συζητησεις που μπορει και να μην προλαβεις να σκεφτεις πριν πεταξεις το μαργαριταρι, δεδομενου οτι εδω εχεις ολο τον χρονο να σκεφτεις αυτο που θα πεις...

Δημοσ.
αναρωτιεμαι τι βλακειες εχεις πεταξει σε κανονικες συζητησεις που μπορει και να μην προλαβεις να σκεφτεις πριν πεταξεις το μαργαριταρι, δεδομενου οτι εδω εχεις ολο τον χρονο να σκεφτεις αυτο που θα πεις...

Ψάξε σε ένα τόπικ βιασμών και θα λάβεις την απάντηση σου...

Δημοσ.
Ψάξε σε ένα τόπικ βιασμών και θα λάβεις την απάντηση σου...

I am familiar with the work of omnislash in forum...

Ειμαι περιεργος αμα κατσει για καφε με κανα φιλο του τι κοτσανα εχει να πεταχτει...:razz:

Δημοσ.
ν εσυ πηγαινεις στην αριστερη με 80 και εγω στην μεσαια με 120 καποια στιγμη θα σε προσπερασω (απλη λογικη) αλλα δεν νοειται προσπεραση γιατι εγω παραμενω στν λωριδα μου (κινηση σε συρμους)...

Δεν εννοώ αυτό.Λοιπόν το όριο στην αττική οδό είναι 120 χμ/ώρα.Αν εγώ πάω με 100 είμαι νομοταγής ναι ή όχι;Νομίζω πως ναι.Τώρα η αριστερή είναι για προσπεράσματα αλλά όχι για προσπεράσματα με 200 χμ/ώρα.Αν λοιπόν εσύ θες να με προσπεράσεις και εγώ σε καθυστερώ αναγκαστικά θα πας από δεξιά.Και θα με προσπεράσεις από την μεσαία και θα κάνεις τη σφήνα υπερβαίνοντας το όριο ταχύτας.Με κατάλαβες τώρα;

Ασχετο και off topic;Super moderator δεν πρέπει να παρέμβεις κάποια στιγμή για να μαζέψεις κάποιους χαρακτηρισμούς;Η επιθετικότητα μου σε μάρανε.

Δημοσ.
Δεν εννοώ αυτό.Λοιπόν το όριο στην αττική οδό είναι 120 χμ/ώρα.Αν εγώ πάω με 100 είμαι νομοταγής ναι ή όχι;Νομίζω πως ναι.Τώρα η αριστερή είναι για προσπεράσματα αλλά όχι για προσπεράσματα με 200 χμ/ώρα.Αν λοιπόν εσύ θες να με προσπεράσεις και εγώ σε καθυστερώ αναγκαστικά θα πας από δεξιά.Και θα με προσπεράσεις από την μεσαία και θα κάνεις τη σφήνα υπερβαίνοντας το όριο ταχύτας.Με κατάλαβες τώρα;

Ασχετο και off topic;Super moderator δεν πρέπει να παρέμβεις κάποια στιγμή για να μαζέψεις κάποιους χαρακτηρισμούς;Η επιθετικότητα μου σε μάρανε.

Μου αρεσει που υποθετεις οτι ο αλλος θα σε προσπερασει κανοντας σφηνα λες και δεν μπορει να αλλαξει λωριδα σαν ανθρωπος...

Μου αρεσει επισης που ενω λες οτι η αριστερη ειναι για προσπερασεις (true) εσυ θα εισαι εκει και θα πηγαινεις και αρκετα κατω απο το οριο (ffs)...

Τελος μου αρεσει που μιλας εσυ για επιθετικοτητα απο την στιγμη που μπουκαρεις μεσα σε καθε thread σαν τους Γαλατες στα Ρωμαικα οχυρα με τον τραμπουκισμο στο στομα...Σαν ετοιμος απο καιρο, σαν θαρραλεος...

QQ σου και παλι "ποδοβολητο Σεληνης"...

Aσχετο αλλα οχι offtopic :

Γιατί συνέχεια τέτοια επιθετικότητα απέναντι στους συνομιλητές σου; Γιατί;

αναφερομενος σε σενα παντα...

Δημοσ.
Έχω αρχίσει να πιστεύω πως αποτελούμε μέρος ενός πειράματος του omnislash.

Απαντάει με το συγκεκριμένο τρόπο σε όλα τα threads και καταγράφει τις αντιδράσεις των υπολοίπων. :mrgreen:

SPOILER o omnislash είναι ο

williambdavis01qj7.jpg

Δημοσ.
Τελος μου αρεσει που μιλας εσυ για επιθετικοτητα απο την στιγμη που μπουκαρεις μεσα σε καθε thread σαν τους Γαλατες στα Ρωμαικα οχυρα με τον τραμπουκισμο στο στομα.

Ναι αλλά δε χαρακτηρίζω κανέναν.Εκτός από το "μεγάλε" και το ρε.Αν τα θεωρείς εσύ προσβλητικά

Το ηθικό δίδαγμα μου φαίνεται πως είναι.Αφού παρανομούμε όλοι τουλάαχιστον να το δεχόμαστε αν μας πια΄σουν.Σωστό:razz:

Μου αρεσει επισης που ενω λες οτι η αριστερη ειναι για προσπερασεις (true) εσυ θα εισαι εκει και θα πηγαινεις και αρκετα κατω απο το οριο (ffs)...

Με 110 πηγαίνω συνήθως.Οχι και πολύ κάτω από το όριο.

Μου αρεσει που υποθετεις οτι ο αλλος θα σε προσπερασει κανοντας σφηνα λες και δεν μπορει να αλλαξει λωριδα σαν ανθρωπος...

Ε οι 3 στους 10 έτσι κάνουν αφού πρώτα μου ανάψουν τα φώτα.Αλλά πατάω ένα φρεναρισματάκι και συνέρχονται.:mad: Βέβαια υπάρχουν και σωστοί οδηγοί που αλλάζουν λωρίδα αι πάνε δεξιά με 130 -140 παρανομώντας όμως.Που σημαίνει ότι τα όρια είανι γάμισε τα και ότι οι νόμοι είναι άστα να πάνε.Και όχι δε ενστερνιστώ το Σωκράτη που έλεγε πως πρ΄πει να υπακούμε τους νόμους καλούς και κακούς.Οποιος νόμος δεν μας αρέσει τον πολεμάμε για να αποσυρθεί η τον καταργούμε στην πράξη.

Δημοσ.

Και μετά τη Δυναστεία και τον Ξανθόπουλο, μπαίνει κι ο Επαναστάτης Ποπολάρος με ολίγη από Σπάρτακο μέσα για να δέσει το γλυκό. Απομένει ακόμα να ακουστεί το γνωστό "φονιάδες των λαών Αμερικάνοι", το "παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους" και το "χιόνια στο καμπαναριό" για να γίνουν εντελώς επίκαιρες οι παρατηρήσεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...