Προς το περιεχόμενο

Απίστευτο και όμως Ελληνικό…

sculper

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί οι οι μικρομαγαζάτορες δε βγάζουν αποδείξεις;Για τους γιατρούς ,δικηγόρους , υδραυλικούς πες ότι θες μαζί σου και γω.Εχμ ο Παπσωτηρίου ξέρεις πόσα βιβλιοπωλεία έκλεισε της περιοχής;Θα μου πεις τι με κόφτει αλλά κάποιο μείναν χωρίς δουλειά το ίδιο και οι οικογένειες τους.Aλλά και πάλι τι σε κόφτει;

Μαλλον δεν καταλαβες αυτο που σε ρωτησα...

και οχι δεν θα αναγουμε τον τσακωμο ενος μλκ μαγαζατορα και ενος ανθρωπου που δικαιουται κατι απο τον νομο, σε ταξικη παλη...

Ξυλο και παλι ξυλο σε οποιον κανει την ζωη του αλλου δυσκολοτερη απο οτι ηδη ειναι μονο και μονο για να βολεψει τον κωλο του...

• Απαντ. 133
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για μένα νόμος είναι ότι βοηθαει το μικροέμπορα και το μικρομαγαζάτορα

Lol

Μόνο που για τους περισσότερους νόμος είναι ότι προβλέπει η νομοθεσία. Και δεδομένου ότι δεν υπάρχει νομοθεσία που να δίνει και μια θεσούλα στον κάθε μαγαζάτορα, μάλλον όλα αυτά θα πρέπει να τα ξεχάσετε...

Δημοσ.

Mπορει για σενα omnislash νομος να ειναι και η γωνια που θα διαγραψει το αστερι που πεφτει, αλλα για ολους εμας τους υπολοιπους νομος ειναι το περιεχομενο της κειμενης νομοθεσιας...

Aληθως Ανεστη!

Btw, LL_NEO pls update your sig fast!

Δημοσ.

Αφού λοιπόν εσείς είστε νομοταγείς πολίτες( χα χα) τότε μάγκες μου στην αττική οδό δεν πρέπι να πηγαίνετε πανω από 120 και να μην προσπερνάτε από δεξιά όταν κάποιος πηγαίνει με 90.Μέχρι τότε ...

για να μπορούν οι μαγαζάτορες να εισπράττουν με μεγαλύτερη ευκολία και να γίνουν κάποια στιγμή μεγαλοκαρχαρίες κι οι ίδιοι

Ουαου τρομερό επιχείρημα.Ε τότε να κλείσουμε όλα τα μικρομάγαζα παντός είδους για να μην παρουν τις θέσεις των μεγαλοκαραχαριών

Ξυλο και παλι ξυλο σε οποιον κανει την ζωη του αλλου δυσκολοτερη απο οτι ηδη ειναι μονο και μονο για να βολεψει τον κωλο του.

Δεν το κάνει για το καπρίτσιο του ούτε για να χει ησυχία.Για να βγάλει το ψωμί του και να θρέψει την οικογένεια του το κάνει.Εσύ που σ αρέσει το ξύλο άκου αυτό.

Αν δουλέψεις σε κανά μαγαζάκι του the mall ξέρεις πως αν λείπει κάποιο πράγμα ο υπάλληλος θεωρείται ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.Οπότε αν τολμήσουν να σε ψάξουν πες τους πως μου δυσκολευεται τη ζωή και ριξτους και κανά βρισίδι.Τι θα χάσεις τη δουλειά σου είπες;:mad: Ε τότε πας ενάντια στα πιστεύω σου.

Αν σου κάνουν αλκοτεστ εννοείται πως εκτός από βρισίδι θα τους γρατσουνίσεις και το περιπολικό. Αφού εσύ το είπες

Ξυλο και παλι ξυλο σε οποιον κανει την ζωη του αλλου δυσκολοτερη απο οτι ηδη ειναι μονο και μονο για να βολεψει τον κωλο του.

Τι είπες δε σε παίρνει;

Δημοσ.

Ώχου μωρέ...ολόκληρη ταξική αμπελοφιλοσοφία και Δυναστεία με ολίγη από Μάρθα Βούρτση, για να δικαιολογηθεί ένας κοινός μαγκάκος μαγαζάτορας που αποφάσισε ετσιθελικά πως ο χώρος έξω από το κατάστημά του του ανήκει αποκλειστικά και να πάνε όλοι οι άλλοι να κουρεύονται.

Ηδονίζεσαι ρε omni να κοπανάς μέχρι εσχάτων ό,τι μέντολα σου κατέβει, νομίζοντας πως γίνεσαι και Ρομπέν του Insomnia. Αυτοσκοπός έχει καταστεί ο αντίλογος, ακόμα κι αν είναι τραβηγμένος από τα μαλλιά, ακόμα κι αν βρίσκεται ολότελα βυθισμένος στην παράνοια. Κάθεσαι και υπερασπίζεσαι έναν μαγαζάτορα, που ούτε που γνωρίζεις από που κρατάει η σκούφια του, ούτε τι κουμάσι είναι και τον παρουσιάζεις ως το φτωχαδάκι που παλεύει νυχθημερόν για ένα καρβελάκι ψωμί για να θρέψει τα παιδάκια του. Ένα μαντήλι να σφουγγίξω τα δάκρυα για τον αγώνα αυτού του τίμιου πλην αγνώστου βιοπαλαιστή βιβλιοπώλη που πάλεψε με νύχια και με δόντια απέναντι στα θηρία του καπιταλισμού, για να κρατήσει τα 2 μέτρα γης που του έστειλε η ζωή έξω από το φαιό μαγαζάκι του.

Παρ' το αλλιώς μωρέ μια φορά...

Δημοσ.

χοχο! πλακα ειχε αυτο που ειπες blueviper... Στο θεμα τωρα. Αν ο μαγαζατορας πληρωνει για τη θεση, εχει καλως, αν οχι ψευτοτραμπουκισμοι αυτου του στυλ θα πρεπει να κοπουν γιατι το εχουν παρακανει μερικοι... Μιλαω γενικα και οχι για το συγκεκριμενο συμβαν παντα... Οσο για τη δημοτικη αστυνομια, ειναι για γελια και το μονο που ξερουν ειναι να κοβουν καμια κληση για παρανομο παρκαρισμα για να βγαλουν το μεροκαματο..

Δημοσ.
Αφού λοιπόν εσείς είστε νομοταγείς πολίτες( χα χα) τότε μάγκες μου στην αττική οδό δεν πρέπι να πηγαίνετε πανω από 120 και να μην προσπερνάτε από δεξιά όταν κάποιος πηγαίνει με 90.Μέχρι τότε ...

Μπορεις να πηγαινεις μεχρι και 10% πανω απο το επιτρεπτο οριο, και αν η κινηση γινεται σε συρμους (Αττικη οδος για παραδειγμα) δεν νοειται προσπεραση απο δεξια... QQ σου τωρα...:evil:

Οσο για τα υπολοιπα οταν ενα ολοκληρο φορουμ αγανακτει μαζι σου τοτε μαλλον κατι λαθος κανεις...

Και το εριστικο σου στυλακι πραγματικα ελπιζω να το εχεις και στην καθημερινοτητα σου, οχι μονο πισω απο μια οθονη υπολογιστη...Που ξερεις καποια μερα μπορει να πεις την λαθος μλκια στο λαθος ατομο... Life is full of irony... Μπορει το λαθος ατομο να ειναι και απο δω μεσα...

Αντε γιατι μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τιν μλκια σου εδω... Βλητο...

Δημοσ.
Ώχου μωρέ...ολόκληρη ταξική αμπελοφιλοσοφία και Δυναστεία με ολίγη από Μάρθα Βούρτση, για να δικαιολογηθεί ένας κοινός μαγκάκος μαγαζάτορας που αποφάσισε ετσιθελικά πως ο χώρος έξω από το κατάστημά του του ανήκει αποκλειστικά και να πάνε όλοι οι άλλοι να κουρεύονται.

Ηδονίζεσαι ρε omni να κοπανάς μέχρι εσχάτων ό,τι μέντολα σου κατέβει, νομίζοντας πως γίνεσαι και Ρομπέν του Insomnia. Αυτοσκοπός έχει καταστεί ο αντίλογος, ακόμα κι αν είναι τραβηγμένος από τα μαλλιά, ακόμα κι αν βρίσκεται ολότελα βυθισμένος στην παράνοια. Κάθεσαι και υπερασπίζεσαι έναν μαγαζάτορα, που ούτε που γνωρίζεις από που κρατάει η σκούφια του, ούτε τι κουμάσι είναι και τον παρουσιάζεις ως το φτωχαδάκι που παλεύει νυχθημερόν για ένα καρβελάκι ψωμί για να θρέψει τα παιδάκια του. Ένα μαντήλι να σφουγγίξω τα δάκρυα για τον αγώνα αυτού του τίμιου πλην αγνώστου βιοπαλαιστή βιβλιοπώλη που πάλεψε με νύχια και με δόντια απέναντι στα θηρία του καπιταλισμού, για να κρατήσει τα 2 μέτρα γης που του έστειλε η ζωή έξω από το φαιό μαγαζάκι του.

Παρ' το αλλιώς μωρέ μια φορά...

LOL!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Όπως πάντα απολαυστικός!

Δημοσ.
Πραγματικά αηδιάζω με τη στάση ορισμένων δήθεν προοδευτικών τύπου blue viper,paredwse που το παίζουμε πρροδευτικοί με μειονότητες Τουρκους , μετανάστες αλλά δυστυχώς στην κοινωνική πολιτική είναι πιο φιλελευθεροι και από το Μάνο.Κριμα γι αυτούς:evil:

Εμένα πάλι με αηδιάζουν μικρά και φτωχά στο πνεύμα παιδάκια που έχουνε γνώμη για τα πάντα και φροντίζουν να διασκεδάζουν τον υπόλοιπο κόσμο με τις εκάστοτε μπούρδες που πετάνε Όπου και Όποτε τους δωθεί η ευκαιρία...

Βέβαια το να το κάνεις μια δυο φορές το μήνα γίνεσαι διασκεδαστικός. Με το να το κάνεις συνέχεια γίνεσαι καραγκιόζης!

Δημοσ.
Και το εριστικο σου στυλακι πραγματικα ελπιζω να το εχεις και στην καθημερινοτητα σου, οχι μονο πισω απο μια οθονη υπολογιστη...Που ξερεις καποια μερα μπορει να πεις την λαθος μλκια στο λαθος ατομο... Life is full of irony... Μπορει το λαθος ατομο να ειναι και απο δω μεσα...

Αντε γιατι μας τα εχεις κανει τσουρεκια με τιν μλκια σου εδω... Βλητο...

Σιγά μην το κάνει και στην πραγματική του ζωή αυτό.... θα είχε χαζέψει από το ξύλο (τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί και να το έκανε κάποτε, και έτσι να εξηγείται το IQ αμοιβάδας που έχει...)

Εγώ πιστεύω οτι είναι αλλού το πρόβλημα πάντως, ίσως ο άμεσος κοινωνικός του περίγυρος να μην του δίνει πολλή προσοχή/σημασία και αυτό τον έχει κάνει να εκτοξεύει οτι πραγματικά του κατέβει από το κεφάλι (πχ οτι χωρίς γυναικείο οργασμό σύλληψη δεν γίνεται.... χεχεχεχεχεχεχεχε) προκειμένου να κερδίσει λίγο απο την προσοχή τους...

Δημοσ.
Μεχρι τότε τι?

ΝΑΙ πηγαινω ΜΕΡΙΚΕΣ φορες με 130. ΑΛΛΑ αν με τσιμπησουν δεν θα βγω να λεω "Αγροτη πεινας γαμιεται ο Πειραιας", θα πω "Σορρυ μαλακια μου, που υπογραφω για το προστιμο"

Δεν το κάνει για το καπρίτσιο του ούτε για να χει ησυχία.Για να βγάλει το ψωμί του και να θρέψει την οικογένεια του το κάνει.Εσύ που σ αρέσει το ξύλο άκου αυτό.

Αν δουλέψεις σε κανά μαγαζάκι του the mall ξέρεις πως αν λείπει κάποιο πράγμα ο υπάλληλος θεωρείται ένοχος μέχρι αποδείξεως του εναντίου.Οπότε αν τολμήσουν να σε ψάξουν πες τους πως μου δυσκολευεται τη ζωή και ριξτους και κανά βρισίδι.Τι θα χάσεις τη δουλειά σου είπες;:mad: Ε τότε πας ενάντια στα πιστεύω σου.

Ενω το παλικαρι που ηθελε να παρκαρει νομιμα το έκανε απο καπριτσιο?Ο πατερας μου να παει να γκρεμισει ολες τις ταμπελες των γειτονικων οδοντιατρειων γιατι μωρε δεν πανε πολυ καλα οι δουλειες, ε ξερεις , για το ψωμακι του θα το κανει. Επισης λεω αυριο που θα παω δουλεια, για να δειξω οτι πηγα νωρις να μην σταματησω σε κανενα κοκκινο, δεν ειναι νομιμο αλλα για το ψωμακι μου το κανω. Επισης να πω στον φαρμακοποιο τον θειο μου να βαλουμε ενα τελαρο μπροστα στο φαρμακειο για να κοψουμε την κινηση, μην αργησει κανα 5λεπτο η παραδοση της αποθηκης, για το ψωμακι του κιαυτος (τελικα καποια "ψωμια" εχουν πιο πολυ αξια απο αλλα "ψωμια" )

Και βασικα, ειναι καποιος μονιμος κατοικος, θελει να παρκαρει για να παει σπιτι του γιατι γαμιοταν και αυτος ολη μερα "να βγαζει το ψωμακι του" που λες και συ, θελει να παρκαρει σε μια θεση που πριν ηταν νομιμο το παρκαρισμα ΧΩΡΙΣ ΛΕΦΤΑ-ΠΡΟΦΑΝΩΣ δεν το ειχε κλεισει ειδικα το βιβλιοπωλειο και του αφαιρεσαν το δικαιωμα, ετσι?-και τωρα τον υποχρεωνουν και να πληρωνει για να εχει προσβαση μονο αυτος(και οι υπολοιποι κατοικοι).

Τι απο τα παρακατω σε μπερδευει

1. Δηλαδη ο αλλος να κανει γυρες για να μην παρκαρει καπου που εχει δικαιωμα-επαναλαμβανω, προφανως δεν ειναι ιδιωτικος χωρος παρκινγκ-ωστε καααααποια στιγμη, για 10' να παρκαρει το φορτηγο(που δεν εχει κανενα παραπανω δικαιωμα απο τον φιλο) και μετα να φυγει. ΑΝ του ελεγε "Παρε το κινητο και ΟΤΑΝ και ΑΜΑ ερθει το φορτηγο, παρε με να το βγαλω", θα ησουν οκ?

2. Ο ιδιοκτητης εχει δικια του θεση παρκινγκ στην περιοχη?

3. Οτι και να λες και να λεω εχουμε τον Α και τον Β. Ο Α εχει δικαιωμα κατοχυρωμενο να παρκαρει. Ο Β εχει ΤΑ @@ ΜΟΥ, να τι εχει.Δηλαδη ο γειτονας που δεν εχει παρκινγκ να ερθει να το βαλει στο δικο μου?

Το σημαντικοτερο ολων δεν ειναι ουτε το παρκινγκ ουτε η μαλακιες του ομνισλας.Ειναι το γεγονος οτι η δημοτικη αστυνομια δεν παει στα Εξαρχεια (και μαλιστα ωρες καταστηματων αποτι καταλαβαινω, που τα Εξαρχεια πρωι μια χαρα περιοχη ειναι)επειδη φοβουνται!!!Μαζι σας, δημοσιοι υπαλληλοι και ισως "φοβουνται".Ε να καταργηθουν!Τι ειναι τα εξαρχεια?Το μικρο Γαλατικο χωριο που αντιστεκεται και θα συνεχισει να αντιστεκεται μπλα μπλα μπλα?

• Super Moderators
Δημοσ.

Με κάλυψε ο KaizerSoze.

Εξαιρουμένου του πεινασμένου αγρότη και του Πειραιά.

Δημοσ.

Το σεργιάνι μας στον κόσμο ήταν πέντε μέτρα γης

Όσο πιάνει ένα πάρκινγκ και η κάρτα της Δημοτικής

Παραπονεμένα λόγια έχουν τα τραγούδια μας

Γιατί το άδικο το ζούμε μέσα από την κούνια μας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...