Προς το περιεχόμενο

Προβλημα Με Αρχεια Video

Dimitris1975

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδια Καλησπερα Και Χρονια Πολλα Σε Ολουσ.

Ολα Ξεκινησαν Απο Την Εγκατασταση Του Μsn Messenger 8.0. Ο Υπολογιστησ Μου Δεν Αντεξε Τη Συγκινηση Φαινεται Και Κρασαρε..

Αφου Μετα Απο Πολλουσ Κοπουσ Και Βασανα Καταφερα Να Απεγκαταστησω Το 8.0 Και Να Βαλω Το 7.5 (τωρα Δοουλευει Μια Χαρα), Ξαφνικα Δε Μπορω Να Ανοιξω Αρχεια Video Με Κανενα Προγραμμα (media, Real, Vlc, Winamp, Power Dvd).

Ta Aρχεια Τησ Μουσικησ Παιζουν Κανονικα.οταν Παω Να Βαλω Καποιο Divx, Avi, Wmv, Wma, Κολλαει Το Συστημα Και Κλεινει Μονο Με Reset...

Help Me...ι Εμ Ντεσπερεϊτ...

Δημοσ.

Γιου σερτενλι αρ,αφου εναλλασσεις με τοσο φοβερο τροπο κεφαλαια με μικρα :-P :-P :-P :-P

Τσεκαρες για ιους και τα λοιπα?

Παντως εδω και λιγες μερες το Μsn Messenger 8.0 εκανε διαφορα τρελα και το εκλεινα μονο απο τη Διαχειριση Εργασιων,οποτε εβαλα το 8.1 και ησυχασα.

Καλη Ανασταση!

Δημοσ.

Το έχω τσεκαρει Για ιους. Το θεμα ειναι ότι το προβλημα εμφανιζεται μονο με αρχεια βιντεο και οχι με τα μουσικα. Καλα για το Msn δε το Συζηταω. Το ξηλωσα και τωρα ειναι ενταξει. Με το αλλο θεμα τι θα κανω...πως μπορω να αποφυγω ενα ακομα φορματ?

Δημοσ.

Πιθανώς να δημιουργείται κάποιο conflict και με το codec pack να εξαλειφθεί. Δεν χάνεις, είναι μια δοκιμή με πολλές πιθανότητες.

Δημοσ.

Να σαι καλά..Καλή ανάσταση...στο PC μου...

Έβαλα το codecs pack αλλά το πρόβλημα παραμένει...Θα το φουντάρω από το παράθυρο μου φαίνεται..

Δημοσ.

επανέρχομαι με το πρόβλημα μου. Λοιπόν πριν λίγο καιρό εγκατέστησα την 7600GS της NVidia και κατά την εγκατάσταση των WDM αρχείων μου έβγαλε ένα "error code 10".

Απ'ότι είδα σε άλλα φόρα, πολλοί αντιμετώπισαν το ίδιο πρόβλημα.

Αποτέλεσμα όλων αυτών είναι να μην παίζει τα αρχεία βίντεο ο υπολογιστής και όχι μόνο αυτό αλλά αν πας να ανοίξεις κάποιο από αυτά, κολλάει και αναγκάζεσαι να τον κλείσεις.

Το γλιτώνουμε το φορμάτ, τι λέτε? Κι αν ήμουν σίγουρος ότι αυτή είναι η λύση, θα το είχα κάνει ήδη. Είναι αυτό άραγε?

Δημοσ.

Xmm kai egw exw problima me ta videos kai olos tixaios ebala kai egw to teleftaio MSN ..... Ama lithei me format pes mou na kanw kai egw

Sigekrimena otan kolaei anabosbinei i othoni kai thelei reset?

Δημοσ.

Βρε παιδιά,έχω βαρεθεί να διαβάζω για προβλήματα σε φόρουμ και chat με το MSN,και αυτό το τελευταίο είναι το αποκορύφωμα!

Μια χαρά είναι το Yahoo! γιατί δεν το γυρίζετε όλοι εκεί;

Δημοσ.

Πιστεύω οτι η μόνη λύση για να ξενοίασεις είναι το format.Πάντως πριν πας εκεί,δοκιμασε να βγάλεις τουw διάφορους video players,βάλε τον media player classic και όρισε από τισ επιλογές των φακέλων να αναπαράγει αυτός όλα τα είδη video.Πάντως ρίξε και μια ματια και στην κάρτα γραφικών σου.Δεσ αν δουλεύει σωστάαπό dxdiag.Είναι ενεργοποιημένος ο επιταχυντής υλικού?

Δημοσ.
Πιστεύω οτι η μόνη λύση για να ξενοίασεις είναι το format.Πάντως πριν πας εκεί,δοκιμασε να βγάλεις τουw διάφορους video players,βάλε τον media player classic και όρισε από τισ επιλογές των φακέλων να αναπαράγει αυτός όλα τα είδη video.Πάντως ρίξε και μια ματια και στην κάρτα γραφικών σου.Δεσ αν δουλεύει σωστάαπό dxdiag.Είναι ενεργοποιημένος ο επιταχυντής υλικού?

Tο πρώτο κομμάτι (με τον media player classic)το δοκίμασα αλλά τίποτα. Το δεύτερο αν σου πω ότι δε το κατάλαβα, θα με πεις άσχετο???Η κάρτα είναι η 7600 GS της nVidia και την έβαλα πολύ πρόσφατα. Μάλλον σε αυτή οφείλεται ο χαμός. Μάλλον πάει για φορμάτ. Αν λυθεί το πρόβλημα, έχει καλώς. Αν όχι, θέλω τις προτάσεις σας...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...