Exiled2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δοκίμασε αυτό που λέει ο Bspus. Γράψε runas /noprofile /user:pc\username "shutdown.exe -s -m \\pc" όπου pc είναι το όνομα του απομαρκυσμένου υπολογιστή και username το όνομα χρήστη του απομακρυσμένου. Αν ο χρήστης έχει και κωδικό θα στον ζητήσει όταν τρέξεις την εντολή.
papas108 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δοκίμασε αυτό που λέει ο Bspus. Γράψε runas /noprofile /user:pc\username "shutdown.exe -s -m \\pc" όπου pc είναι το όνομα του απομαρκυσμένου υπολογιστή και username το όνομα χρήστη του απομακρυσμένου. Αν ο χρήστης έχει και κωδικό θα στον ζητήσει όταν τρέξεις την εντολή. O allos xristis den exei kwdiko...Parola ayta mou zitaei kwdiko...Kai en telei den doulevei...
powerthunder Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Κάπου πρέπει να έχω ένα προγραμματάκι free, αν το βρω θα το κάνω ένα post εδώ.
papas108 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Pantws gia na paixoun aytes oi entoles sigoura prepei na allaxw kati sta alla pc kai oxi sto diko mou giati otan pataw tin entoli na kleisei to diko m pc kleinei, enw otan pataw na kleisei ena apo ta alla pc m leei access is denied:mad: :mad:
Exiled2 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Τα άλλα pc έχουν πρόσβαση στα κοινόχρηστά σου? Έχεις firewall? Αυτή η εντολή ακούει στην port 139 όπως και η "κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών".
papas108 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Τα άλλα pc έχουν πρόσβαση στα κοινόχρηστά σου? Έχεις firewall? Αυτή η εντολή ακούει στην port 139 όπως και η "κοινή χρήση αρχείων και εκτυπωτών". Logika egw prepei na exw prosvasi sta alla pc kai oxi ta alla pc se mena...(an kanw lathos diorthwste me) Pws na kanw to pc mou na einai admin gia na apoktisw dikaiwmata sta alla pc
nigiana Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 πήγαινε στα άλλα pc και στο mycomputer properties remotes επελεξε allow remote access ..isws restart Αλλιως συνδέσου(στο δικό σου pc) με κωδικό όπου στα άλλα να υπάρχει αυτος ο κωδίκός mycomputer δεξι κλικ manage create account ktl An den...prepei na energopoiiseis kapoio remote services control panel/administrator tools/services kai energopoieis auta pou anaferontai sta remote...exei 3-4 grammes descrpiption pou soy ekseige(S.O.S mporei na einai energopoiimena alla sta description fainetai poia alla services prepei na energopoiiseis wste na douleuei to services) to exw kanei palia xwris problimata alla tvra den exw 2o pc!!!!
Exiled2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Επειδή μπερδεύτικα λίγο... εσύ δεν μπορείς να κλείσεις τους άλλους υπολογιστές ή οι άλλοι υπολογιστές δεν μπορούν να κλείσουν τον δικό σου? Αν ισχύει το δεύτερο θα πρέπει να δεις αν οι άλλοι υπολογιστές μπορούν να δουν τα κοινόχρηστα σου και να ελέγξεις το firewall στον δικό σου υπολογιστή. Επίσης τα services που αναφέρει ο nikgiannako πρέπει να δεις αν τρέχουν στον δικό σου υπολογιστή.
papas108 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Επειδή μπερδεύτικα λίγο... εσύ δεν μπορείς να κλείσεις τους άλλους υπολογιστές ή οι άλλοι υπολογιστές δεν μπορούν να κλείσουν τον δικό σου?Αν ισχύει το δεύτερο θα πρέπει να δεις αν οι άλλοι υπολογιστές μπορούν να δουν τα κοινόχρηστα σου και να ελέγξεις το firewall στον δικό σου υπολογιστή. Επίσης τα services που αναφέρει ο nikgiannako πρέπει να δεις αν τρέχουν στον δικό σου υπολογιστή. Thelw apo ton upologisti mou na kleisw tous allous upologistes pou einai sto idio workgroup........ Alla otan pataw tin entoli na kleisei ena apo ta alla pc kathe fora mou leei access denied Peite mou analutika an thelete ti kai pws na to kanw thanx
Exiled2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Τελικά μπαίνεις από τα pc σου στα κοινόχρηστα των άλλων υπολογιστών? Firewall έχουν? Κοίτα αυτά για αρχή και βλέπουμε.
papas108 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Τελικά μπαίνεις από τα pc σου στα κοινόχρηστα των άλλων υπολογιστών? Firewall έχουν? Κοίτα αυτά για αρχή και βλέπουμε. Nai borw na bw......... Den tithetai thema firewall.... Kati paizei me ta dikaiwmata pou exw (i mallon pou den exw:-P :-P )sta alla pc
Exiled2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 τα remote services τρέχουν? Ο guest λογαριασμός είναι απενεργοποιημένος στα άλλα pc? Αν όχι δοκίμασε να τον απενεργοποιήσεις. Υπάρχει μια ρύθμιση που λέει να δέχεται όλες τις κλήσεις από το δίκτυο σαν guest.
Bspus Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Απο περιεργεια δοκιμασα και εγω να το κανω μολις τωρα Δοκιμασα ολες τις ενεργειες που προταθηκαν αλλα μου εβγαλε τα ιδια προβληματα. Firewall kαι guest απενεργοποιημενος και ολα τα απαραιτητα services τρεχουν και υπαρχει χρηστης με το ιδιο username/password στα 2 μηχανηματα. Απλως αρνειται να δουλεψει. Επειδη το shutdown τουλαχιστον το εχω δοκιμασει και δουλευει σε domain, εχω την εντυπωση οτι αυτα τα εργαλεια εχουν σχεδιαστει για να δουλευουν σε domain. Θα το κοιταξω ομως και στο google.
savvas Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ego spiti pou exo se 3 orofous 4 pc ke ola ine se topiko diktyo me to vnc doulevoun mia xara vlepis tin epifania toy allou pc ke kanis shutdown aplo ke mikro
ninos30 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Κι εγώ το ίδιο. Στο σπίτι μου έχω δίκτυο 3 υπολογιστών, έχω εγκαταστήσει το TightVNC και κάνω όλες αυτές τις ενέργειες. Γιατί παιδεύεσαι τόσο πού και δεν βάζεις και εσύ κάτι αντίστοιχο; Εκτός κι αν είναι για το γαμ... της μάθησης οπότε σε καταλαβαίνω και πάω πάσο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.