javaneze Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εχει συνδεσει καποιος τo front panel audio του tower του σε creative soundblaster audigy SE; Aν ναι, θα μπορουσε να μοιραστει μαζι μου κανενα tip και πως το εκανε; Το tower ειναι το armor va8000 και παραθετω και μια εικονα της καρτας μπας και βοηθησει στην περιγραφη. Ευχαριστω.
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 φιλε είχες πάρει την bulk εκδώσει της κάρτας ? αν ναι είσαι λίγο άτυχος γιατί με 5 ? παραπάνω έπαιρνες την retail και έδινε και extra καλούδια μέσα σε αυτό και front panel αν θυμάμαι καλά http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=205&product=14257&nav=1 * Supports SPDIF Out for Stereo Digital Speaker/ connection with Creative Digital I/O Module (sold separately) στο AUX In πάει από τo dvd/cd σου ο ήχος πράμα που είναι σχεδόν άχρηστο πιο στο Proprietary πάει τo mudule που πουλάει ξεχωριστά η creative η τo δίνει μαζί στην bulk έκδοση
javaneze Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Φιλε μου δεν ξερω ουτε εγω αν η Retail εκδοση εδινε front panel γιατι εχω την bulk. Εγω ομως δεν ηθελα κατι τετοιο. Απλα θελω να μαθω πως μπορω να συνδεσω τα Headphone out & Mic in που εχει ηδη το tower μου πανω σε αυτη την καρτα. To Digital I/O Module το πουλαει ξεχωριστα η creative και δεν το εσωκλειει σε καμια εκδοση, αν και αυτο δεν αφορα τα ακουστικα αλλά ψηφιακα ηχεια/συσκευες που συνδεονται με SPDIF ή optical.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.