novice21 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ""Η εκτελεση απο τον διακομιστη απετυχε"".Αυτο το μηνυμα πεταει οταν ζηταω διαχειρηση δισκων,και το πλαισιο που διχνει (εδειχνε),τους δισκους,ειναι κενο.Τι συμβαινει?.Ειναι θεμα λειτουργiκου (XP), η κατι αλλο.?Thanks
novice21 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Τι εγινε ρε παιδια, γιατι κολλησαμε?.Μαλλον ειναι δυσκολο το προβλημα απο οτι καταλαβα.Παντως εγω ,dum spiro spero...
poulinos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 profanos kati me ta windows.rixe kana service pack 2 ama den exeis perasei alios diskola ta pragmata.dokimase se google me auto to minima pou sou bgazei akrivos.
Nikos Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μπες στον Event viewer και δες το μήνυμα λάθους που βγάζει. Το πιο πιθανό δεν μπορεί να φορτωθεί το Disk managment. Το γιατί δεν μπορεί να φορτωθεί τώρα είναι μια άλλη ιστορία, από χαλασμένη εγκατάσταση των Windows, προβλημα στη Registry, πρόβλημα στον σκληρό δισκο κτλ.
koslaz Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ...............και απο δισκους μονο.. ΨΑΡΙΑ..........φτυστε την τεχνολογια και ελατε κοντα στη φυση....
novice21 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Ευχαριστω πολυ παιδια,θα το κοιταξω και θα ποσταρω τα αποτελεσματα.Το κακο ειναι οτι το backup με το Acronis, δυστυχως εγινε μαζι με το προβλημα,γιατι δεν το ειχα αντιληφθει.Το διαπιστωσα με το restore.Με βλεπω μαλλον για φορματ γμτ...
novice21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Poulinos,το εχω πολυ καιρο απενεργοποιημενο το system restore,το θεωρω οχι και τοσο αξιοπιστο,και καταλαμβανει και πολυ χωρο στον δισκο.Με το Acronis,γινεται πιο σιγουρη δουλεια,αλλα θελει καλο ελεγχο πριν το backup,να μην γινει μαζι με οποια προβληματα,οπως την πατησα εγω.Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις. Τελικα δεν απεφυγα το φορματ.Αλλα απο εδω και περα....το δις εξ αμαρτειν ουκ ανδρος σοφου.
poulinos Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ena format den kanei kako.better image next time.apo ta lathi mas mathenoume.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.