Προς το περιεχόμενο

Xreiazomai sb128 dos drivers...

coby

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Filaraki euxaristo poli.Alla apo oti vlepo einai san kai auta pou exo vrei...ksereis ti ginete vrisko to apinit.exe mono tou kai ekeino xreiazete kai ta ipolipa arxeia apconfig.exe aptest.exe ktp.Ta perisotera kanoun find thn pci64(einai gia sb64 an kai lene oti einai gia sb128) kai oxi thn pci128.Polloi lene oti kanoun kai gia tis dio alla emena den mou douleuoun ths pci64.Ti na po...

Δημοσ.

Se ti OS eisai? Ama eisai se ME den yparxoun drivers pou na douleyoun sto dos. Ama eisai se 98 prepei na einai ok oi drivers gia 98. Boreis kai se ME vevaia na kaneis rename ta lib arxeia apo tous driver twn 98 se exe, extractare ta se ena folder kai phgene na ta kaneis install apo control panel. Den exw idea ama tha doulepsei se dos omws, se win mia fora douleyoun kai kalytera apo tous drivers gia ME.

Δημοσ.

Exo kai ego to cd me tous drivers alla nomizo oti telika to prob prepei na to exei h sb128 h oi dos drivers giati ola douleoun kanonika sta windows ektos apo 1 h 2 minimata pou vgazei kathe fora pou anigo ta windows... frown.gif" border="0 alla genika den exei prob.Sto dos dokimasa ta panta.Osoi exoun sb64 h sb128 tha kseroun oti an trexeis se dos to sblegacy.com h sbinit.com vriskei thn karta.Emena den tin vriskei.Sth arxh nomiza pos itan problimatikoi oi drivers kai katebasa allous gia dos panta alla kai pali tipota.An kapios bori na tous apomonosei apo th dikh tou sb128 an exei pleon kaneis kai na mou tous steilei tha eimoun eugnomon.<BR>Paidia euxaristo...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...