Προς το περιεχόμενο

Απορία στη σύνδεση του Linksys wag354g

asxetoula

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Πήρα το Linksys wag354g, από το πακέτο Adsl in a box Plus της Forthnet. Η γραμμή είναι ISDN και μάλιστα η γραμμή είναι σε άλλο όροφο από ότι το pc, για αυτό και ήθελα wireless.

Ασύρματο έλεγε...αλλά από ότι βλέπω στο manual στη συνδεσμολογία συνδέει το Net mod του ΟΤΕ με splitter, στο το splitter συνδέει το router, το router με το pc μέσω Ethernet... Mε 3 καλώδια wireless? Εγώ φανταζόμουν πως θα συνδέσω το router στο Net mod και μετά το pc θα συνδεόταν ασύρματα... Αυτό που λέω γίνεται; Αν ναι, πώς;

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.

Γιατί το λες αυτό;

Δεν λέω για όταν θες να κάνεις ρυθμίσεις ή (ακόμα περισσότερο) να φλασάρεις, αλλά για μετά, από τη στιγμή που τρέχει κανονικά το ρούτερ.

Δημοσ.

Mόνο ένα pc υπάρχει και πολύ σπάνια θα συνδέεται δεύτερο... Στη μητρική υπάρχει ενσωματωμένη κάρτα ασύρματου δικτύου. Χρειάζεται να πάρω κάτι άλλο;

Δημοσ.

@asxetoula: Όχι. Λογικά θα δουλεύει όπως είναι.

@Eusebius: Είμαι υπέρ της άποψης της κατάργησης του wireless administration στο ρούτερ. Και στο δικό μου δίκτυο έχω καρφωμένο το ένα pc πάνω στο ρούτερ και έχω απενεργοποιήσει την πρόσβαση στην κονσόλα του ρούτερ από το wireless. Θέμα ασφάλειας πιστεύω... Τώρα, αν το ρούτερ δεν μπορεί να είναι κοντά σε κάποιο pc με κανένα τρόπο, τότε οκ. Αλλά εφόσον υπάρχει επιλογή για wired σύνδεση την προτιμώ.

Δημοσ.
Καλημέρα.

Πήρα το Linksys wag354g, από το πακέτο Adsl in a box Plus της Forthnet. Η γραμμή είναι ISDN και μάλιστα η γραμμή είναι σε άλλο όροφο από ότι το pc, για αυτό και ήθελα wireless.

Ασύρματο έλεγε...αλλά από ότι βλέπω στο manual στη συνδεσμολογία συνδέει το Net mod του ΟΤΕ με splitter, στο το splitter συνδέει το router, το router με το pc μέσω Ethernet... Mε 3 καλώδια wireless? Εγώ φανταζόμουν πως θα συνδέσω το router στο Net mod και μετά το pc θα συνδεόταν ασύρματα... Αυτό που λέω γίνεται; Αν ναι, πώς;

Ευχαριστώ πολύ!

to kalodio pou pigenei sto netmod to bgazeis kaito bazeis stin ipodoxi line tou splitter.apo to phone/isdn tou splitter to xanabazeis sto netmod kai apo to adsl tou splitter sto linksys.an exeis to wag354g version diladi apo kato grafei wag354g sketo tote kane ta firmware update.an exeis to v2 exoun bgei kati custom firmware gia tis aposindeseis.to wireless einai sxetiko an tha piasei enan orofo pano.

Δημοσ.
to wireless einai sxetiko an tha piasei enan orofo pano.

Αν βάλω extra κεραία θα πιάνει; ή τουλάχιστον θα βελτιωθεί έστω και λίγο το σήμα;

(Χρόνια πολλά btw).

Δημοσ.
Αν βάλω extra κεραία θα πιάνει; ή τουλάχιστον θα βελτιωθεί έστω και λίγο το σήμα;

(Χρόνια πολλά btw).

se kapoio allo thema edomesame analisame auto pou itheles kapoios na piasei pio makria.tha to po en troxadin.se spiti me polapla patomata kai me to linksys wag354g tou ebala tin megali tin kerea 7 db pou ine kai i diafora den mou arese katholou.opote anagkastika me 88 euro pira kai tou bala ena linksys expander ston apopano orofo kai allo ena sto pio pano gia na piasoun OLOI oi orofoi me ola ta domatia.

Δημοσ.

Με άλλο router θα είναι καλύτερα; Βασικά δεν έχει γίνει ακόμα η ενεργοποίηση της γραμμής, όταν γίνει θα κάνω μερικά πειράματα. Στη χειρότερη περίπτωση να τραβήξουμε μια εξωτερική γραμμή στον επάνω όροφο οπότε θα είναι μια χαρά, χωρίς κεραία ή οτιδήποτε άλλο...:-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...