Προς το περιεχόμενο

Προβλημα με nero και vista

Γιάννης Platano

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στον πινακα ελεγχου το nero burn rights μου εμφανιζεται οπως παρακατω.

dzwhuommwaqmmvkdtzyg.jpg

Οταν ανοιγω το nero μου γυριζει τις ρυθμισεις των vista σε basic...Αν ανοιξω την επιλογη nero burn rights μου λεει οτι :

ik4nmmmzjvzzjmlmgtch.jpg

Τι φταιει ρε παιδια ???? Με την ιδια εκδοση nero σε αλλο pc με vista δεν υπαρχει προβλημα ...

Ευχαριστω κια Καλη Ανασταση.

Δημοσ.

Τελικα εφαρμοσα την κλασικη πατροπαραδοτη συνταγη...Επειδη ειχα αλλα 2-3 προβληματακια με τα vista θυμηθηκα οτι "ενα format την ημερα τον ...γιατρο τον κανει περα" ...Και τον εκανε ...Ολα καλα ...για την ωρα !!!!:confused: :confused: :confused: :confused:

Δημοσ.

εγω παρατησα (160mb) το nero και εβαλα το vso CopyToDVD (10mb) και βολευτικα. το nero παραγινε μεγαλο σε μεγεθος και προσθεσανε πολλες σαχλαμαρες. δε χανεις τιποτα να δοκιμασεις το vso. επισης πολλα ακουγονται και για το ashampoo burning studio.

Δημοσ.
επισης πολλα ακουγονται και για το ashampoo burning studio.

Το ειχα δοκιμασει αλλα δεν με βολευε ο τροπος που προσθετες αρχεια για εγγραφη χωρις να ξερεις ποσο χωρο επιαναν για να υπολογισεις τι μπορουσες να βαλεις ακομα.

Δημοσ.

Γιάννη, το χώρο τον βλέπεις όταν πατήσεις "Finish" μετά το Add FIles στο Ashampoo. Βέβαια δεν τον βλέπεις "Live" όπως στο Nero, αλλά δεν είναι για μένα πρόβλημα.

Σε σχέση με τα 160+Mb του Nero, είναι κάτι το οποίο το αντέχω.

Το πρόβλημα με το Ashampoo, είναι οτι -μάλλον- δεν τα πάει και πολύ καλά στην εγγραφή .iso -ή και γενικά αρχείων εικόνας-, το οποίο το έλυσα με το ImageBurn ττο οποίο είναι μικρότατο [:P] και Free.

YΓ Χρόνια Πολλά.

Δημοσ.
Γιάννη, το χώρο τον βλέπεις όταν πατήσεις "Finish" μετά το Add FIles στο Ashampoo. Βέβαια δεν τον βλέπεις "Live" όπως στο Nero, αλλά δεν είναι για μένα πρόβλημα.

Σε σχέση με τα 160+Mb του Nero, είναι κάτι το οποίο το αντέχω.

Το πρόβλημα με το Ashampoo, είναι οτι -μάλλον- δεν τα πάει και πολύ καλά στην εγγραφή .iso -ή και γενικά αρχείων εικόνας-, το οποίο το έλυσα με το ImageBurn ττο οποίο είναι μικρότατο [:P] και Free.

YΓ Χρόνια Πολλά.

kai ego ashampoo exo...an kai dn exo dokimasi na kapso iso gia afti ti douleia exo to Alcohol 120%...

Δημοσ.

YΓ Χρόνια Πολλά.

Αυτο εννοουσα οτι πρεπει να κανεις finish καθε φορα που θελεις να δεις ποσα ΜΒ ειναι για εγγραφη.

Χρονια Πολλα !!!!

Δημοσ.
δεν τα πάει και πολύ καλά στην εγγραφή .iso -ή και γενικά αρχείων εικόνας-, το οποίο το έλυσα με το ImageBurn ττο οποίο είναι μικρότατο [:P] και Free.

To ImgBurn, εκτός από μικρότατο, καίει ΚΑΙ αρχεία και έχει και αυτόματο κομπιουτεράκι: :-)

insomniaimgburncalculatlq0.png

Για να κάψουμε κατευθείαν αρχείο/αρχεία/φακέλους επιλέγουμε:

1. Mode, Build

2. Output, Device

Δημοσ.

καλά πλακα κάνετε?????μιλάτε για τα 160mb του nero?????πιος έχει μικρότερο δίσκο από 160giga???το nero είναι κορυφή..olla τα αλλα απλός ακολουθούν...

Δημοσ.
καλά πλακα κάνετε?????μιλάτε για τα 160mb του nero?????πιος έχει μικρότερο δίσκο από 160giga???το nero είναι κορυφή..olla τα αλλα απλός ακολουθούν...

Συμφωνω κι εγω !!!! Σιγα μην κολωσω για 160ΜΒ σε 580 GB δισκους συνολικα που εχω μεσα στο κουτι !!!!Για αυτο εφτασα μεχρι και format για να μου δουλεψει κανονικα στα vista.

Format ..... το φάρμακο του μπιλάρα :D

Μερικες φορες ειναι μονοδρομος !!!!!

Δημοσ.

δε λεω για τα 160mb αλλα σαν συνολο τις μαλ... που προσθετει στο registry. π.χ. nero scout κτλ. παντως εγω βολευτηκα με vso και imgburn (free). το alchohol παραγινε και αυτο με το κλειδωμα του.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...