infini Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει συνατότητα να στείλω δίσκο στην Σeagate για αντικατάσταση με RMA όπως γίνεται με τους Western digital; Έψαξα στο site της Seagate αλλά δεν βρήκα αντίστοιχη επιλογή.
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 γιατι δεν το επιστρεφεις στο μαγαζι που τον αγορασες?
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 μάλλον θα έχει χάσει την απόδειξη από ότι θυμάμαι φιλε infini ο δίσκος πάνω γραφει μια σελίδα αλλιώς ψάξε στο site έχει κανονικά να δώσεις τo serial του δίσκου σου και σου δίνει οδηγίες για RMA
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 δεν μπορω να καταλαβω την υπερτατη ηλιθιοτητα ορισμενων καταστηματων να ζητανε την αποδειξη.δηλαδη τι κολοκυθια τους εχουν τους υπολογιστες και τη μηχανογραφηση?
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ποιος ξέρει βασικά νομίζω είναι διαφορετικό να κανεις παραγγελια από internet και άλλο να πας να πάρεις από εκεί εσύ ο ίδιος όταν χρειάστηκα μια απόδειξη από e-shop και δεν την είχα αλλα είχα κάνει την παραγγελια από internet τότε μου βγάλαν άλλη ( ναι το e-καταστοφομάγαζο ) τώρα δεν ξέρω αν παίζει τίποτα να έχει λιγότερα χρονια εγγύηση το μαγαζί και περισσότερα η seagate
linux Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά! Για RMA πας εδώ Εγώ το είχα χρησιμοποιήσεις πριν 2 χρόνια περίπου για έναν δίσκο για laptop και μέσα σε 1,5 εβδομάδα είχα έναν νέο πίσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.