Προς το περιεχόμενο

Αντικατάσταση δίσκου από την Seagate

infini

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει συνατότητα να στείλω δίσκο στην Σeagate για αντικατάσταση με RMA όπως γίνεται με τους Western digital; Έψαξα στο site της Seagate αλλά δεν βρήκα αντίστοιχη επιλογή.

Δημοσ.

μάλλον θα έχει χάσει την απόδειξη από ότι θυμάμαι φιλε infini ο δίσκος πάνω γραφει μια σελίδα αλλιώς ψάξε στο site έχει κανονικά να δώσεις τo serial του δίσκου σου και σου δίνει οδηγίες για RMA

Δημοσ.

δεν μπορω να καταλαβω την υπερτατη ηλιθιοτητα ορισμενων καταστηματων να ζητανε την αποδειξη.δηλαδη τι κολοκυθια τους εχουν τους υπολογιστες και τη μηχανογραφηση?

Δημοσ.

ποιος ξέρει βασικά νομίζω είναι διαφορετικό να κανεις παραγγελια από internet και άλλο να πας να πάρεις από εκεί εσύ ο ίδιος όταν χρειάστηκα μια απόδειξη από e-shop και δεν την είχα αλλα είχα κάνει την παραγγελια από internet τότε μου βγάλαν άλλη ( ναι το e-καταστοφομάγαζο ) :D τώρα δεν ξέρω αν παίζει τίποτα να έχει λιγότερα χρονια εγγύηση το μαγαζί και περισσότερα η seagate

Δημοσ.

Καλημέρα φίλε μου και χρόνια πολλά!

Για RMA πας εδώ

Εγώ το είχα χρησιμοποιήσεις πριν 2 χρόνια περίπου για έναν δίσκο για laptop και μέσα σε 1,5 εβδομάδα είχα έναν νέο πίσω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...