thanos182 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εξωτερικος MAXTOR μεσα σε θηκη εκει που ανοιγα τα mp3 μια χαρα σταματαει χωρις λιγο και μετα απο τοτε βγαζει στους σκληρους το μηνυμα "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ Η ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟ Η:\" "ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Η Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΕΙ" omg δηλαδη στα καλα του κα8ουμενου!μιλαμε για 105GB mp3
LiKBeAsT Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Arxika mn kanei se kamia periptwsh format h kati tetoio xrhshmopoihse kapoio programataki kai apo oti nomizw 8a mporeseis na ta kanei recover... Dn s proteinw kati gt dn to 3erw kala to 8ema...ta paidia edw exoun sigoura 2-3 kales epiloges na sou poun..
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 δοκιμασε fixboot και fixmbr edit:ο τιτλος του θεματος ειναι βεβαια αθλιος.....
thanocaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 δοκιμασε fixboot και fixmbr edit:ο τιτλος του θεματος ειναι βεβαια αθλιος..... +1 Η καλύτερη λύση κατά τη γνώμη μου.
thanos182 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ναι αλλα πως ακριβως λειτουργει αυτη η εντολη?Γιατι δεν ξερω ακριβως τι ειναι "Recovery Console" Αν εχει χρονο καποιος ας μου εξηγησει plz Kαλο Πασχα και καλη ανασταση σε ολους! Eχεις δικιο αλλα η8ελα να το διαβασουν ολοι γιατι 105 GB mp3 23000 tracks ειναι πολλα,παρα πολλα και ειναι απλα αδυνατο να ξαναμαζευτουν οποτε 8ελω συμβουλες! Ναι format εννοειται οτι δεν προκειται να κανω σε καμια περιπτωση
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Nαι εχεις δικιο αλλα η8ελα να το διαβασουν ολοι γιατι 105 GB mp323000 tracks ειναι πολλα,παρα πολλα και ειναι απλα αδυνατο να ξαναμαζευτουν οποτε 8ελω συμβουλες! Ναι format εννοειται οτι δεν προκειται να κανω σε καμια περιπτωση χωρις να θελω να σε μειωσω,απλα εχω χασει δυο φορες 160 GB mp3 πριν 2-3 χρονια...και το χειροτερο...δεν υπηρχε τοτε dsl στην Ελλαδα (ουτε και ηξερα καν τι σημαινει ) για να βρω βοηθεια...
thanos182 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Βασικα διορθωσα το post αν το διαβασεις plz ξανααπαντησε μου! Και γω ειχα χασει πριν 2 χρονια παλι 40 GB αλλα 40 ειναι ψιλα πραματα μπροστα στα 105.. Αν μπορεις Plz να μου εξηγησεις πως λειτουργουν οι εντολες αυτες μπορω να στα γραψω αν τα σωσω σε DVDs και να στα στειλω(τα mp3)
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 μπααα...δε τα χρειαζομαι..εχω terrabytes με δεδομενα στα χερια μου πλεον...δες το αβαταρ μου τεσπα,πληροφοριες για τις εντολες ας δουμε απ'την ΜΑΜΑ
Eusebius Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Να πω κι εγώ μια ιδέα: Το δοκίμασες σε άλλο κομπιούτερ; (Και σε άλλο λειτουργικό σύστημα, ακόμα.)
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 σε αλλο λειτουργικο συστημα δεν θα μπλεξει με το mount?
Eusebius Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ε, ό,τι του βρίσκεται εκεί. Όχι σώνει και καλά άλλο λειτουργικό. Αλλά πού ξέρεις; Πάντως μʼ ένα Knoppel, π.χ., είναι πολύ εύκολο το mount, δυο κλικ.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Βρες ενα προγραμματακι που κανει ελεγχο στο s.m.a.r.t , δες αν κατι εχει βαρεσει κοκκινο , ελπιζω αν συμβαινει καποιο προβλημα στο δισκο να προλαβεις να παρεις backup. Οσο για τις εντολες fixboot / fixmbr την δευτερη (fixmbr) να την καταλαβω η πρωτη ομως fixboot για ποιο λογο να εκτελεστει;;;;; η fixboot απλα θα σου ξαναστησει τον boot loader για να ξεκιναει το λειτουργικο συστημα....αν ο δισκος δεν εχει λειτουργικο ποιος ο λογος να την εκτελεσεις; Βρες προγραμμα που να κανει ελεγχους στο MFT... στην τελικη βαλε τα get data back ή της ontrack [easy recovery] ps: παντως πιστευω οτι αν το filesystem ειναι ntfs πρεπει να εχει φαει ηττα το SVI [system volume information]
nik7 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 dio progs... : Executive Diskeeper Professional Premier Edition v10.0.606 για συνεχές defrag στους σκληρούς σου..... και άλλο για data recovery.. : Runtime GetDataBack for FAT and NTFS v3.03 το πρώτο δοκιμάζεται καθημερινά με πολύ καλά αποτελέσματα.. το δεύτερο δοκιμάστηκε μετά απο hard format... και έσωσε τα πάντα.. με τη δομή που είχε πρίν... σωτήριο... αλλά έκανε αρκετές ώρες.... αυτά.. καλό θα ήταν για να το αφήσεις να δουλέυει να βάλεις τον σκληρό σου δίσκο μέσα στο pc... αν μπορείς...
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 επισης δοκιμασε και το γνωστο super tool της microsoft : chkdsk τομεαςδισκου: /f το /f = οτι θα διορθωσει η καλυτερα θα προσπαθησει να διορθωσει χωρις να ρωτησει προβληματα που θα βρει.
poscaman Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 η fixboot απλα θα σου ξαναστησει τον boot loader για να ξεκιναει το λειτουργικο συστημα....αν ο δισκος δεν εχει λειτουργικο ποιος ο λογος να την εκτελεσεις; εχεις απολυτο δικιο....απο κεκτημενη ταχυτητα νομισα οτι περιεχει το λειτουργικο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.