iron_dk Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Έχω τον παραπάνω σκληρό και είναι σε FAT 32. Μπορώ να τον κάνω format σε NTFS; Τώρα δεν μπορώ να μεταφέρω σ'αυτόν αρχεία μεγαλύτερα από 4Gb. Επίσης είναι ασφαλές να τον συνδέω πότε στον σταθερό με XP και πότε στον φορητό με Vista; Ευχαριστώ και Καλό Πάσχα σε όλους:-P
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μπορεις να τον μετατρεψεις σε NTFS χωρις καν να χασεις τα δεδομενα σου. Κανε ενα search στο φορουμ.
iron_dk Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Με ένα πρόχειρο search δεν βρήκα κάτι. Η διαδικασία είναι ίδια όπως με εσωτερικό σκληρό; Υπάρχει περίπτωση να μην ισχύει η εγγύηση; Είναι καινούργιος βλέπετε ...
User_32 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=172206
vagvet Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εχω τον ίδιο σκληρό. Τον έχω κάνει ΝΤFS χωρίς κανένα πρόβλημα .Αντέγραψε πρώτα τα αρχεία WD στην επιφάνεια εργασίας για να μη τα χάσεις και μετά τα ξανααντιγράφεις.Τον έχω δοκιμάσει και στα ΧP και VISTA και αναγνωρίζεται αμέσως.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Mε την μετατροπή απο FAT σε NTFS τα αρχεια δεν χανονται.
iron_dk Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Ο σκληρός είναι ήδη σε NTFS.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.