Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop με 12,1" οθόνη

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Το τηλ της DELL είναι 210 812 9 800. Ζήτα τον Πάσχο Δημήτρη είναι ο υπεύθυνος για τους νεούς πελάτες, θα σου κάνει προσφορά τροποποιόντας τα αρχικά χαρακτηριστικά του xps 1210. Για παράδειγμα εγώ ήθελα μεγαλύτερη ram, εσυ μπορείς να βάλεις ότι θέλεις.

Ευχαριστώ πολύ...θα πάρω τηλ. Μονο και μόνο για την οθόνη.

turbo x traveller katw apo 1000e

Ειναι το καινουργιο σασί?ξέρεις η το παλιό αυτή η γκουμούτσα που το έχει βγάλει σε προσφορά?

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αποσο έχω ακούσει είναι καλύτερο το σασί απο το προηγούμενο ποιοτικά αν και σαν design πρεπει να ειναι ολοιδιο.... βασικα για μενα καθοτι και κατοικος μιας χωρας που λέγεται Ελλάδα και πάσχει σε πολλά όπως και το service της...

προτιμώ να "σκάσω" 1000e στο turbo-x και να μου παρουσιάσει κάποιο προβλημα και να έχω την "οποιαδήποτε" τεχνική υποστήριξη παρά να μου πούνε "Ε, ναι, έχετε δίκιο, τώρα έρχεται απο Βέλγιο" :)

Δημοσ.

H Dell Ελλαδος εχει τρομερη υποστηριξη και τρομερα ευγενικο προσωπικο. Σε δυο περιστατικα (το ενα laptop αγορασμενο Ελλαδα και το αλλο Αγγλια) στην Αθηνα, με ικανοποιησαν απολυτα. Την πρωτη φορα μου εστειλαν με κουριερ τσαμπα keyboard για το λαπτοπ την επομενη μερα που τους πηρα τηλεφωνο, επειδη εσπασαν απο λαθος μου μερικα πληκτρα απο πτωση. Την δευτερη φορα ειχε κολησει το fan του CPU, πηρα τηλεφωνο 5 η ωρα το απογευμα και την επομενη, με ραντεβου, ηταν 10 η ωρα σπιτι! Μου αλλαξαν motherboard και fan και δεν πληρωσα μια στον πολυ ευγενικο τυπο που ηρθε ο οποιος παρακαλω αρνηθηκε κατηγορηματικα να παρει 10 Ευρω. Για αυτο να μην λεμε οτι να ναι χωρις να ξερουμε. Τουλαχιστον απο service η Dell τα σπαει8)

Δημοσ.

Πάντως αν ενδιαφέρεσαι πουλάω το εν λόγω Acer μου (Acer Ferrari 1005) 1300€. Εντός εγγύησης. Τηλ επικοινωνίας 6946205312.

Γιώργος Σιδηρόπουλος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...