Προς το περιεχόμενο

Αγορα Laptop με 12,1" οθόνη

dioptra999

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το ελληνικο site της Dell ειναι για τα πανυγηρια. Λειτουργουν κυριως με το τηλεφωνο. Παρτους λοιπον ενα τηλεφωνακι και ζητα προσφορα για τον XPS 1210.

Σχετικα με το Macbook, το 13αρι δεν ειναι και παλι οτι ποιο φορητο και επιπροσθετα το βαρος του ειναι τσιμπημενο για 13αρι. Απο εκει και περα λαβε υποψην πως εχει κακιστο service, δεν μπορεις ουτε επεκταση εγγυησης να αγορασεις, δεν εχει μοντεμ, δεν εχει θυρα επεκτασης pcmcia η expresscard, στοιχιζει αρκετα... εν τελει πρεπει να θες απελπισμενα ενα Mac για να το προτιμησεις.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το ελληνικο site της Dell ειναι για τα πανυγηρια. Λειτουργουν κυριως με το τηλεφωνο. Παρτους λοιπον ενα τηλεφωνακι και ζητα προσφορα για τον XPS 1210.

Σχετικα με το Macbook, το 13αρι δεν ειναι και παλι οτι ποιο φορητο και επιπροσθετα το βαρος του ειναι τσιμπημενο για 13αρι. Απο εκει και περα λαβε υποψην πως εχει κακιστο service, δεν μπορεις ουτε επεκταση εγγυησης να αγορασεις, δεν εχει μοντεμ, δεν εχει θυρα επεκτασης pcmcia η expresscard, στοιχιζει αρκετα... εν τελει πρεπει να θες απελπισμενα ενα Mac για να το προτιμησεις.

Αυτό θα κάνω την Τρίτη! Mac θα έπερνα μονο και μόνο γιατί ειναι MAC για κανενα αλλο λόγο.Δεν υπερτερει σε τίποτα στα Toshiba και τα άλλα παρα μόνο στην οθόνη και στο λειτουργικο...

Δημοσ.

Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα πριν από ένα μήνα, δεν ήξερα τι να διαλέξω. Τελικά παράγγειλα το xps 1210 στα 1300 ευρώ με ΦΠΑ το οποίο έχει

1. Core 2 Duo Processor T5500 (1.66 GHz, 2 MB L2 cache, 667 MHz FSB)

2. 12.1 inch WXGA (1280 X 800) Display with TrueLife

3. 2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024)

4. 80GB (5,400 rpm) Hard Drive

5. Intel Graphics Media Accelerator 950

6. 2 Years NBD (Next Business Day) On-site

Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Εναλλακτικά προτείνω το sony Vaio VGN-C1S/H απο το πλαίσιο με 1179 ευρώ με ΦΠΑ, αν το παραγγείλεις απο internet.

Δημοσ.
Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με εσένα πριν από ένα μήνα, δεν ήξερα τι να διαλέξω. Τελικά παράγγειλα το xps 1210 στα 1300 ευρώ με ΦΠΑ το οποίο έχει

1. Core 2 Duo Processor T5500 (1.66 GHz, 2 MB L2 cache, 667 MHz FSB)

2. 12.1 inch WXGA (1280 X 800) Display with TrueLife

3. 2048MB 667MHz DDR2 SDRAM (2x1024)

4. 80GB (5,400 rpm) Hard Drive

5. Intel Graphics Media Accelerator 950

6. 2 Years NBD (Next Business Day) On-site

Και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος.

Εναλλακτικά προτείνω το sony Vaio VGN-C1S/H απο το πλαίσιο με 1179 ευρώ με ΦΠΑ, αν το παραγγείλεις απο internet.

Είναι πολύ καλή επιλογή...απο ότι βλέπω τα χαρακτηριστικά...Εσένα σε βολέυει?απο που το παρήγγηλες απο το τηλ όπως λέει ένας φίλος πιο πανω στην Dell Hellas? Αυτό ειναι το βασικό απο που θα το πάρω και σε ποιον θα το ζητήσω?

Δημοσ.

Τα dell τελικα αξιζουν κια ξενοιαζεις ή εχεις προβληματα? Δεν εχω δει πολλους απο το φορουμ να εχουν ασχοληθει με την αμερικανικη εταιρεια...

Δημοσ.

Στην Ελλάδα, η ίδια η εταιρεία δεν έχει ασχοληθεί με τους ιδιώτες. Κάνει προσφορές κυρίως σε εταιρείες και για αυτό και το site της ποτέ δεν είναι ενημερωμένο. Σε αντίθεση για παράδειγμα με τη Γερμανία, που πια έχει επικεντρωθεί στους ιδιώτες και έχει διαφημίσεις στην τηλεόραση και προσφορές, φαντάζομαι πως σε μερικά χρόνια ή και γρηγορότερα (αφόυ έχει κάποιο μερίδιο στην αγορά) θα κάνει το ίδιο και στην Ελλάδα.

Τώρα αν έχει προβλήματα: Γενικά είναι μηχανήματα με αντοχές, η αδερφή μου έχει ένα 8χρόνια σκληρής καθημερινής χρήσης (όχι πια) και ακόμα πάει, το έχει ως printer server στο σπίτι και μόνιμα ανοιχτό.

Γενικά, είναι κακαίσθητα μηχανήματα για τα δικά μου γούστα, αλλά έχοντας επικεντρωθεί σε χονδρικές πωλήσεις (παράδειγμα το ινστιτούτο που δουλεύω έχει 2+2 χρόνια αγοράς Dell) έχει σταθερή ποιότητα και είναι αρκετά δοκιμασμένα. Εδώ είναι το συμβόλαιο σπασμένο, διότι είναι η πρώτη φορά που κάνουν τέτοια σύμβαση με τη Dell και φοβόντουσαν την ποιότητα τους, ωστόσο από 3-4 που τα πήραν (από 12.1-19 ιντσες όθονη, δηλαδή όχι μόνο ένα μοντέλο), σε κανέναν δεν έχει βγάλει πρόβλημα και είμαι σίγουρος πως τα κακομεταχειρίζονται, τα πέρνουν μαζί σε πλοία, τρέχουν τεράστια αρχεία κτλ.

Γενικά τώρα μιλώντας, πιστεύω πως όλες οι εταιρείες έχουν καλές και κακές στιγμές και συγκεκριμένα "προβλήματα". Φια παράδειγμα το πρώτο μου laptop ήταν Amilo D του 2001, ακόμα το έχω με slack, το μόνο πρόβλημα που μου παρουσίασε είναι ότι έπειτα από 1.5χρόνο το ανεμστηράκι έκανε πολύ πιο έντονο θόρυβο (χωρίς να αυξάνει η θερμοκρασία του ευτυχώς), τώρα πήρα ξανά Celsius και πάλι μετά από υπερβολική χρήση του επεξεργαστή (4ημέρες 100%) άρχισε να κάνει εντονότερο θόρυβο...

Δεν ξέρω τι εννοείς με το "αγοράζεις και ξενοιάζεις", αλλά γενικά αν διαβάσεις τα θέματα εδώ και σε παρόμοια sites, μπορείς να αποφύγεις συγκεκριμένα μοντέλα που όντως έχουν πρόβλημα. Αν πάμε τη συζήτηση στο service και στην εγγύηση, εκεί δεν έχω άποψη μια και δεν το έχω χρησιμοποιήσει ποτέ, δε ζω στην Ελλάδα και σε κάθε περίπτωση έχει IT τμήμα το ινστιτούτο που βοηθάει πολύ ακόμα και στους ιδιωτικούς Η/Υ.

Δημοσ.

εγώ πάντως προχτες το τσίμπησα το macbookάκι...μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι ενθουσιασμένος... όσο για το link που θες

http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/1/wo/qK6lok9uSTW8GpXvNPKW1g/1.0.5.10.11.3.0.0.0.0.0.0.0.0.1

Διαλέγεις όποιο σ'αρέσει και σε βολεύει...

Δημοσ.
εγώ πάντως προχτες το τσίμπησα το macbookάκι...μέχρι στιγμής δεν έχω κανένα παράπονο και είμαι ενθουσιασμένος... όσο για το link που θες

http://www.applestore.gr/cgi-bin/WebObjects/RWApp.woa/1/wo/qK6lok9uSTW8GpXvNPKW1g/1.0.5.10.11.3.0.0.0.0.0.0.0.0.1

Διαλέγεις όποιο σ'αρέσει και σε βολεύει...

Δεν δουλεύει το λινκ

Δημοσ.

έχεις δίκιο... πήγαινε applestore.gr και πάτα στην εικόνα με τα δύο macbook (το ένα μαύρο και το άλλο άσπρο) που λέει από κάτω macbook από 938 ευρώ

Δημοσ.

διαφορετικα δοκιμαζεις την τυχη σου και με το 12αρι του Πλαισιο.

Σε τι ακριβως αναφερεσαι με το ''δοκιμαζεις την τυχη σου''???

Δημοσ.

Το τηλ της DELL είναι 210 812 9 800. Ζήτα τον Πάσχο Δημήτρη είναι ο υπεύθυνος για τους νεούς πελάτες, θα σου κάνει προσφορά τροποποιόντας τα αρχικά χαρακτηριστικά του xps 1210. Για παράδειγμα εγώ ήθελα μεγαλύτερη ram, εσυ μπορείς να βάλεις ότι θέλεις.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...