lakosta Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Hello!Μηπως ξερει καποιος κανενα προγραμμα για να εντοπισω καποια IP που θελω ανα τον κοσμο?Υπαρχει κατι τετοιο?Thanks!:-|
Eusebius Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ξέρεις την IP και θες να δεις από πού είναι; http://www.ip2location.com/free.asp Δεν είναι πρόγραμμα, αλλά το ίδιο κάνει.
lakosta Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 καλα ε ειστε φοβερα τζιμανια!!!Χωρις πλακα τωρα οτι προβλημα κι΄αν ειχα δωσατε λυση...Δεν το λεω για να γλυψω αλλα εχω βρει τον ειδικο μου σ'αυτο το forum!!Thanks και παλι...Παω να κανω SEARCH!!!!
lakosta Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 εβαλα το ιδιο ip και στα δυο site που μου δωσατε και το ενα μου το βγαζει οτι ειναι γερμανικο ip : ***.***.***.*** DE GERMANY NIEDERSACHSEN HAMELN MULTIPROTOCOL SERVICE PROVIDER TO OTHER ISP'S AND END USERS (οπου * τα νουμερα της ip) ενω το αλλο μου βγαζει οτι ειναι ελληνικο ip!Γιατι αραγε?
bablyk Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δοκίμασε και εδώ: http://www.ipaddresslocation.org/
Greek-Lord Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 εβαλα το ιδιο ip και στα δυο site που μου δωσατε και το ενα μου το βγαζει οτι ειναι γερμανικο ip :***.***.***.*** DE GERMANY NIEDERSACHSEN HAMELN MULTIPROTOCOL SERVICE PROVIDER TO OTHER ISP'S AND END USERS (οπου * τα νουμερα της ip) ενω το αλλο μου βγαζει οτι ειναι ελληνικο ip!Γιατι αραγε? Η IP είναι από OTEnet?
lakosta Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δοκίμασε και εδώ: http://www.ipaddresslocation.org/ Αυτο μου εδωσε: Your search - ***.***.***.*** - did not match any documents.
bablyk Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Θα βάλεις την ΙΡ στο πεδίο "Ip Locator" που είναι πιο κάτω (με πορτοκαλί χρώμα)
lakosta Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Greek-Lord στο site που μου λεει πως ειναι ελληνικο ip ¨ναι¨ μου βγαζει: ISP: OTEnet S.A. Organization: OTEnet S.A. Θα βάλεις την ΙΡ στο πεδίο "Ip Locator" που είναι πιο κάτω (με πορτοκαλί χρώμα) Ip Address ***.***.***.*** is found in Greece Flag for Greece Δουλεψε και μου το εβγαλε και αυτο ελληνικο.... Οποτε μαλλον ελληνικο ειναι...Thanks!
Greek-Lord Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 έχει ξαναναφερθεί πως κάτι παίζει με το IP Range της OTEnet και το αναγνωρίζει ως γερμανικό (όσοι θυμάστε τι γινόταν με MyTV:D)
red7genius Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 να κανω μια ερωτηση λιγο offtopic, καθε φορα που συνδέεσαι στο νετ δεν παιρνεις και διαφορετικη ip???ή εχεις την ιδια παντα?
Pink_Panther Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 να κανω μια ερωτηση λιγο offtopic, καθε φορα που συνδέεσαι στο νετ δεν παιρνεις και διαφορετικη ip???ή εχεις την ιδια παντα? Exeis panta diaforetikh IP ektos kai an exeis static.
Greek-Lord Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Αν είναι dynamic η IP σου,κάθε φορά που συνδέεσαι παίρνεις διαφορετική IP (πλην ορισμένων εξαιρέσεων βλ. Vivodi)
lakosta Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 red7genius εχω την εντυπωση πως η ip σου αλλαζει μονο αν κανεις restart το router/modem σου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.