Προς το περιεχόμενο

Εντοπισμος IPs

lakosta

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Hello!Μηπως ξερει καποιος κανενα προγραμμα για να εντοπισω καποια IP που θελω ανα τον κοσμο?Υπαρχει κατι τετοιο?Thanks!:-|

Δημοσ.

καλα ε ειστε φοβερα τζιμανια!!!Χωρις πλακα τωρα οτι προβλημα κι΄αν ειχα δωσατε λυση...Δεν το λεω για να γλυψω αλλα εχω βρει τον ειδικο μου σ'αυτο το forum!!Thanks και παλι...Παω να κανω SEARCH!!!!

Δημοσ.

εβαλα το ιδιο ip και στα δυο site που μου δωσατε και το ενα μου το βγαζει οτι ειναι γερμανικο ip :

***.***.***.*** DE GERMANY NIEDERSACHSEN HAMELN MULTIPROTOCOL SERVICE PROVIDER TO OTHER ISP'S AND END USERS

(οπου * τα νουμερα της ip)

ενω το αλλο μου βγαζει οτι ειναι ελληνικο ip!Γιατι αραγε?

Δημοσ.
εβαλα το ιδιο ip και στα δυο site που μου δωσατε και το ενα μου το βγαζει οτι ειναι γερμανικο ip :

***.***.***.*** DE GERMANY NIEDERSACHSEN HAMELN MULTIPROTOCOL SERVICE PROVIDER TO OTHER ISP'S AND END USERS

(οπου * τα νουμερα της ip)

ενω το αλλο μου βγαζει οτι ειναι ελληνικο ip!Γιατι αραγε?

Η IP είναι από OTEnet?

Δημοσ.

Greek-Lord στο site που μου λεει πως ειναι ελληνικο ip ¨ναι¨ μου βγαζει:

ISP: OTEnet S.A.

Organization: OTEnet S.A.

Θα βάλεις την ΙΡ στο πεδίο "Ip Locator" που είναι πιο κάτω (με πορτοκαλί χρώμα)

Ip Address ***.***.***.*** is found in Greece Flag for Greece

Δουλεψε και μου το εβγαλε και αυτο ελληνικο....

Οποτε μαλλον ελληνικο ειναι...Thanks!

Δημοσ.

έχει ξαναναφερθεί πως κάτι παίζει με το IP Range της OTEnet και το αναγνωρίζει ως γερμανικό (όσοι θυμάστε τι γινόταν με MyTV:D)

Δημοσ.

να κανω μια ερωτηση λιγο offtopic, καθε φορα που συνδέεσαι στο νετ δεν παιρνεις και διαφορετικη ip???ή εχεις την ιδια παντα?

Δημοσ.
να κανω μια ερωτηση λιγο offtopic, καθε φορα που συνδέεσαι στο νετ δεν παιρνεις και διαφορετικη ip???ή εχεις την ιδια παντα?

Exeis panta diaforetikh IP ektos kai an exeis static.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...