DJ_XLR8 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 Βοήθεια Χριστιανοί!!! Λοιπόν το πρόβλημα έχει ως εξής: χτες πήγα σε ένα μαγαζί με καλώδια <BR>& πήρα 1 καλώδιο απο SCART σε RCA για να συνδέσω το PC με την TV. Το PC έχει κάρτα οθόνης<BR>VOODOO 3000 AGP με TV out όπως είναι φυσικό. Πάω λοιπόν & βάζω το καλώδιο στο PC & στην TV<BR>αντίστοιχα και μετά πάω στον Η/Υ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ-ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ-ΓΙΑ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ (όχι & πολύ απ' οτι <BR>φάνηκε!)-3dfx TV. Εκεί λοιπόν κάνω ENABLE TO TV & μετά βλέπω στην TV την οθόνη του Η/Υ.<BR>Σημειώνω οτι δεν είχα κάνει click στο κάτω απο το enable to tv που δείχνει μόνο στην οθόνη <BR>της tv. Επειδή έδειχνε ασπρόμαυρα, είπα να πειράξω κάποιες ρυθμίσεις που έχει απο κάτω για <BR>το SIGNAL TYPE (τι το ήθελα!!!!!) Αν θυμάμαι καλά βάζω τη ρύθμιση NTSMC (κάπως έτσι, είναι<BR>η 1 που έχει και μετά PAL M κτλ.). Εγώ είχα βάλει την PAL M όταν έδειχνε ασπρόμαυρα. Τελικά <BR>έκανα ΕΦΑΡΜΟΓΗ στο ΝΤSΜ (πως το λένε!!) & απο τότε η οθόνη (SONY ES110 15") έσβησε <BR>(αναβόσβηνε το λαμπάκι) και στην TV έβλεπα το είδωλο της επιφάνειας εργασίας (που δεν ήταν <BR>σταματημένο σε 1 σημείο, η οθόνη ήταν σα να "προχώραγε" συνέχεια) και δεν μπορούσα να αλλάξω<BR>τις ρυθμίσεις να το επαναφέρω!!! Εκανα restart, μπήκα σε safe mode & τίποτα! Φόρτωναν τα <BR>Windows 98 SE αλλά λίγο πριν μπω στην επιφάνεια εργασίας η οθόνη έσβηνε και πήγαινε η "εικόνα"<BR>στην TV. Τελικά τώρα η κατάσταση έχει ως εξής: μπαίνω στην οθόνη μου κανονικά όταν ανοίγω το<BR>PC αλλά σε 640χ480χ16 ανάλυση και δεν υπάρχει πουθενά 3dfx γιατί στο safe mode το κατέργησα.<BR>Πριν προχωρήσω να κάνω install τους drivers της 3dfx για να επανέλθει ή κάτι άλλο;; Εχω κάνει<BR>κάτι μη αναστρέψιμο;;; Σαν πιο έμπειροι βοηθήστε με please & μη με βρίζετε (τον άσχετο) γιατί<BR>μόνο έτσι μαθαίνεις! ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΕ PLEASE!!!!!! ΕΧΩ ΑΓΧΩΘΕΙ!!!!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ.
s_christos Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 Mhn fobasai. Ola mia xara einai. 3anabale tous drivers kai orise PAL kai afou kaneis restart ola 8a pai3oun.
DJ_XLR8 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2001 Μακάρι να πάνε όλα καλά γιατί αν όχι είμαι χαμένος!!!!!!! Ευχαριστώ πολύ!
DJ_XLR8 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2001 Tελικά δεν έγινε τίποτα ούτε με τους drivers. Δεν ξέρω τι να κάνω, σας παρακαλώ βοηθήστε!!!!
CableCity Δημοσ. 5 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2001 loipon:<BR>1. prota prepei na kaneis UNINSTALL tous drivers pou exeis egkatesthmenous. fantazomai jereis pos(control panel-add/remove programms)<BR>2. kanontas epanekinhsh, h karta sou 8a anagnoristei san STANDARD VGA ADAPTER. Ana ginei afto, eimaste se kalo dromo<BR>3. syndeesei sto internet kai pas sto link <A HREF="http://www.voodoofiles.com/s/3dfxdrivers" TARGET=_blank>http://www.voodoofiles.com/s/3dfxdrivers</A> <BR>4. AN DEN EXEIS tous teleftaious drivers, katevase kai prota tous " Voodoo2 9x/ME Driver (No 2 sthn lista)", tous epiusimous kia TELEFTAIOUS pou evgale pote h 3dfx.<BR>5. meta thn egkatastash kai an DEN ginei kati, katebase tous " 3. Xpentor Voodoo3 2000-3000 drivers for Win9x/ME date: 7/2/2001<BR> " kata thn gnomh mou einai h kalhteroi afthn thn stigmh. DEN 8a apegkatasthseis tous original drivers, 8a tous valeis apo pano.<BR>6. an ola pane kala kai DEN XTYPHSEI O MERPHY, 8a exei KAI kalyterh KAI grhgoreterh karta...<P>perimeno nea sou<BR> <BR>ps.: exo thn idia karta sto pc tou grafeiou kai exo valei olous tous drivers tou Xpentor kai den exo to paramikro provlhma edo kai 4 mhnes. i teleftaia ekdosh deixnei ligo pio sta8erh. kanei overclocking sthn karta omos kai an h mnhmh den einai kalh(h kentrikh tou systhmatos enoo) isos na exeis kapoia provlhmata.<BR>genika ola ejartontai apo thn genikh katastash tou mhxanhmatos sou.<P>
DJ_XLR8 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 5 Ιουλίου 2001 Κοίτα, το μηχάνημά μου έχει Pentium III @ 550MHz, 128MB RAM, 9,30GB HDD, Win 98 SE, DVD <BR>Hitachi GD 2500, SONY 15" Trinitron Multiscan 110ES & γενικά δε μου είχε δημιουργήσει ποτέ<BR>κάποιο σοβαρό πρόβλημα. `Εκανα τη μαλακία & τώρα φοβάμαι μη την πληρώσω (10.000) τζάμπα!! Στο<BR>service της DYNACOMP (αλήτες) που το πήρα, μου είπαν να το πάω απο εκεί το μηχάνημα, δε δίνουν<BR>συμβουλές!!! Εχω πελαγώσει, ένας φίλος μου λέει να κάνω format (αλλά δε θέλω να χάσω τα mp3 <BR>που έχω κατεβάσει απο internet, που να τα ξανβρίσκω!). Ασε είναι χάλια η κατάσταση! Εν το <BR>μεταξύ φοβάμαι να τα κάνω εγώ αυτά στο μηχάνημα, πρέπει να με έχει πάρει με κακό μάτι. <BR>Πάντως θα κάνω αυτά που μου είπες & πιστεύω να γίνει κάτι, αλλιώς δε το γλυτώνω το 10.000!!!!<BR>& τις φωνές του πατέρα μου φυσικά!!!<BR>Ευχαριστώ πολύ πάντως, θα σε ενημερώσω μέσω του topic που έκανα, thanx.
imported_pcdolfin_site Δημοσ. 5 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2001 I logiki pragmati ine ayti poy soy protini o filos. Na kanis uninstall toys drivers kai meta ksana install me toys drivers poy soy protini.Exo tin idia karta kai to exo pathi kai ego. Sto mono simio poy diafono me ton filo ine oti den bazo pal apla alla kati allo . Tora ime stin doylia kai den to thimame..to pc me voodoo ine spiti. Bazo kati pal-m,kati tetio. psaksto. To thema ine oti oti kai an bazis lathos kai na sbini to monitor min trelenese pata escape kai tha epanerxete aporo pos tin epathes afoy den ixes patisi ok. Periergo..Tha soy apantiso to bradi sta sigoyra gia pia epilogi exo mpas kai boithisi. Pantos i logiki ine sosti..<P>PcDolfin site administrator
^BOOMBOOM Δημοσ. 6 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2001 den xerw na sou pw ti na kaneis me voodoo alla na sou proteinw mia lysh apelpisias:<P>daneisou ena mikro sklhro, balton primary kai ayton pou exeis slave, bale windows ston neo disko kai bale kai to programma tou cd-r (px nero klp) kane backup ta arxeia sou apo ton allo disko (apo ton opoio den trexoun pleon ta windows) kai meta afou swseis oti xreiazesai kane format kai bale pali ton kanoniko sou disko primary<P>to xerw pws einai h teleytaia lush , an ola pane straba. <P>sou eyxomai na thn apofygeis, kalh tyxh
Joker Δημοσ. 6 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2001 Εγώ με Voodoo 3500 είχα τέτοια καθώς και άλλα προβλήματα και αφού κατέβασα τους καινούργιους drivers από 3dfx.com όλα ρολόι.Με την προυπόθεση όμως πως σε εμένα έπαιξε ρόλο πως οι αρχικοί drivers ήταν για USA ενώ αυτοί που κατέβασα αργότερα ήταν για Europe.Ακούγεται λίγο περίεργο κι όμως στη Voodoo παίζει καθοριστικό ρόλο.
Highlander Δημοσ. 6 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2001 Γιατί βρίζεις την DYNACOMP ?????<P>Θα πω να σου πάρουν 20,000!!!<P>Πλάκα κάνω.<P>Γενικά όμως τα Service (και τα λάθη) πρέπει να πληρώνονται.<P>Έχω ακριβώς την ίδια κάρτα. Και είμαι και Πάτρα. Θυμάμαι το εξής: <BR>Το είχα κάνει αυτό πριν 2 χρόνια περίπου αλλά αν δεν δώσεις ΟΚ με το Mouse σε 15 δευτερόλεπτα γυρίζει πάλι στην Οθόνη. <P>Δοκίμασες του Drivers από το CD ?<BR>Κάνε και το Εξής: Πήγαινε από το DOS ή safe mode και σβήσε ότι αρχείο 3fdx*.* και ξαναδοκίμασε εγκατάσταση.<BR>Αν πάλι δεν παίξει στείλε μου ένα mail να κανονίσουμε να έρθω να το δω. Πιστεύω όμως ότι δεν είναι τίποτα.<P>Highlander
xsterg Δημοσ. 7 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2001 ΦΙΛΕ ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ. ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΕΙΜΑΙ. Η ΤΙΜΗ ΠΑΝΤΩΣ ΤΩΝ 10000 ΔΡΧ ΜΟΥ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΗ. ΔΟΥΛΕΥΩ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΩΝΩ (ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΜΟ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΟΥ) 18000/ΩΡΑ ΣΥΝ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΣΥΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΑΡΙΦΑ. ΠΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΧΡΕΩΣΕΙ Ο ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΩΡΕΣ? ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΕΚΕΙ ΕΙΜΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥΣ.
DJ_XLR8 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2001 Παιδιά δυστυχώς δε γίνεται τίποτα έστω & αν ξαναέβαλα τους drivers απο το cd. Τη Δευτέρα θα έρθει ένας φίλος ειδικός & θα το φτιάξουμε αλλιώς θα κάνω format φροντίζοντας να αναβαθμιστώ κιόλας με Win Me. Πρέπει να τρέχουν καλά με 128ΜΒ RAM & P III @ 550MHz. Ευχαριστώ όλους σας για το ενδιαφέρον!
SATELLITE2SATELLITE Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 ΒΡΕΣ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΡΤΑ ΟΘΟΝΗΣ ΚΑΙ ΠΑΙΞΕ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ.....
georgeadams Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2001 Παρεπιπτόντως, αφού φτιάξεις τη VGA, πήγαινε να αλλάξεις και το καλώδιο RCA-SCART που πήρες γιατί μάλλον αυτό φταίει για την ασπρόμαυρη εικόνα. Η Voodoo αν θυμάμαι καλά, βγάζει από πίσω ένα βύσμα S-VIDEO για το TV-out. Δοκίμασε λοιπόν ένα καλώδιο από S-VIDEO σε SCART και δεν θα πρέπει να έχεις πρόβλημα...
DJ_XLR8 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Μέλος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2001 Bre paidia twra pou to skeftomai syndesa ton H/Y me th mikrh TV (Philips 14" me SCART-Teletext) gia dokimh. Tha dokimasw na ton syndesw me thn SONY 29" WEGA, mou eipe 1 filos oti ayth sigoura tha thn anagnwrish. Makari, na mh mpw & ston kopo gia format!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.