phovos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Λοιπον παιδια υπάρχει σοβαρό προβλημα... Ενας δίσκος που έχω ο οποίος περιέχει πολυ πολυ σημαντικά αρχεία πήρε φωτιά κι εκαψε ενα μικρό τμήμα της πλακέτας. Τον εβαλα σε άλλο pc και δε δουλευει(νεκρός) και δεν τον αναγνωρίζει(λογικό...) Το ερώτημα είναι απλό. Τι πρέπει να κάνω για να παρω τα αρχεία απο μέσα? Recovery δε γινεται γιατι οπως ειπα δε λειτουργεί καν Σκέφτηκα να ψάξω για κανένα ίδιο δίσκο και να αλλάξω τις πλακέτες.Υπάρχει περίπτωση να δουλέψει?;Εχει κανενας να μου στείλε μία?(με το αζημιωτο εννοειται) Ο δίσκος είναι maxtor daimondmax 10 200gb sata
Vatos_locos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ρε συ φίλος πραγματικά αυτά δεν γίνονται πως κατάφερες και τον έψησες τον κακόμοιρο τώρα μονο με αλλαγή πλακέτας και πολλές ευχές να μην έπαθε τίποτα το πλάτερ του από την ζεστη η η βελόνα από οποιαδήποτε ζημια μπορεί να πάει να δει τα ραδίκια backflip αλλιώς κλαυτά ψάξε να βρείς πλακέτα από ίδιο δίσκο με ίδια ακριβώς χαρακτηριστικά αλλιώς πετα τo όπως είναι και από περιέργεια πως το κατάφερες ?
phovos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δεν εκανα τιποτα τ'ορκιζομαι... Ισως ήταν ο μόνος υπολογιστής που δεν ειχα βάλει χέρι! Τον αλλο τον είχα ξεσκίσει στο OC και στα ρευματα και δουλευει μια χαρα...
thanocaster Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Αν είναι τόσο σημαντικά δεδομένα που θα πλήρωνες για να τα ανακτήσεις υπάρχουν και εταιρίες που κάνουν data recovery...
varthol Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Aν πραγματικά ΘΕΛΕΙΣ Τα data σου πίσω θεώρισε τον δισκό ΧΑΜΕΝΟ. Ο Μόνος τρόπος είναι αλλαγή πλακέτας αλλά να γίνη από κάποιον που το ξέρη αρκετά το άθλημα.με αρκετές πιθανότητες να δουλέψη. "ΒΟΗΘΕΙΑ τα πολύτιμα Data μου", το έργο το 'χω ξαναδεί.....
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 καλά ας βρει την πλακετα και του την αλλάζω εγώ δεν είναι πρόβλημα αλλα ας την βρει πρώτα γιατί πολύ δύσκολο τo κόβω
poihths Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 to pithanotero einai na exei akoumpisei i plaketa se kati metaliko (p.x allon disko apo katw) kai na egine vraxikyklwma an de vreis lisi pare enan allo disko idio kai valtou esy ti plaketa.. vevaia riskareis na xaseis kai to neo sou disko alla ama einai toso simantika ta dedomena su einai k ayto mia lysi KALO PASXA KAI KALH ANASTASH SE OLOUS
phovos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 "ΒΟΗΘΕΙΑ τα πολύτιμα Data μου", το έργο το 'χω ξαναδεί..... Οταν λεω πολυτιμα το εννοω...Και δε μιλαω για 100Gb τσοντες και αλλα τοσα mp3 Προς το παρον ψαχνω να βρω ίδιο δίσκο,και το κακο ειναι οτι ειδα σε e-shops και δε μπορω να βρω ίδιο (μας φαγανε οι sata2) Ακομα και καινουργιο να βρω δε με νοιαζει αν θα τον χαλασω βγαζοντας τη πλακετα αρκει να παρω τα αρχεια που θελω! Καλη ανασταση σε ολους!
Vatos_locos Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 φιλε δες ποιος είναι ο δίσκος ακριβώς μοντέλο part number και firmware και πήγαινε στα service να δεις αν περισσεύει τίποτα χαλασμένο καλή επιτυχία και αν χρειαστείς τίποτα εδώ είμαστε καλή ανάσταση σε όλους
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.