mikelamar Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Ξερει κανεις να μου πει πως μονταρω το patchaki... Επειδη κατα την πρωτη εγκατασταση του game το c5 επεσε πανω στο c4(που παιζω κανονικα)...τα ξιλωσα ολα κ περασα το c5 σε αλλο partition(για να ξαναπερασω το c4 στο C:/)... Βασικα δεν ειδα patch για τον good vs evil...μια μοντα ελεγε να κανω...τεσπα αν ξερει κανεις τι γινεται ας βοηθησει.tnx
filtrohouana Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Που βρίσκεις το δύσκολο??? Sorry που στο λέω..με κούρασες με το post σου :) . Το θέμα είναι απλό...σβήστα ΟΛΑ που έχουν σχέση με τον server και τον client, βάλτο ξανά και μετά βάλε το patch..Δεν ξέρω όμως αν είναι patch ή πρέπει να αλλάξεις τα host files(Άν τα λέω σωστά )Και αυτό όμως εύκολο είναι αααααα....Αυτή η "μόντα" σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξεις τα host files σου νομίζω...Ο server στο site του θα σου λέει τι να κάνεις ή ακόμα μπορεί να σου έχει και πρόγραμμα για να το "μοντάρει" μόνο του...
privateer Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=147973
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.