Προς το περιεχόμενο

Terratec Aureon 5.1 PCI SOS

nickaras

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειάς σας παιδιά! Σήμερα αγόρασα μια Terratec Aureon 5.1 PCI (Fun). Την αγόρασα μόνο και μόνο για την optical out που έχει. Αλλά τελικά είμαι πολύ γκαντέμης. Ότι και αν κάνω το optical out δεν δουλεύει με τίποτα. (Συνδέω pc με ραδιοενισχυτή, αλλάξα και καλώδια απο οπτικές αλλα τίποτα) (Λέει πως δουλέυει μόνο με Headphones mode ή 2 Speaker Mode. Ο ενισχυτής δεν πέρνει με τίποτα σήμα... :( HELPPP!

Θα περνάει όμως απο την οπτική Dolby Digital σήμα? Μήπως είναι καλύτερα να βάλω απο καρφί σε RCA? Επειδή θέλω να βάλω και ακουστικά τι είναι προτιμότερο να κάνω?

ΈΧΩ ΜΠΕΡΔΕΥΤΕΙ... Αγόρασα την Terratec για την optical και δεν βγάζει τίποτα...:(

Δημοσ.

Προς το παρόν παίζω με τα jacks... Έτσι κ αλλιώς εγώ ήθελα 5.1 σήμα πράγμα που δεν δίνει απο οπτική τελικά... Ότι να ναι αυτός στο e-shop. Του λέω θα παίζει η optical 5.1? Ναι μου λέει.. Έλα που δεν παίζει κάν... Ποιός τολμάει να παεί την κάρτα ήχου πίσω στο e-shop? Τελευταία φορά που πήγα ένα router το πήρα μετά απο 1μιση μήνα... Προς το παρόν βολεύομαι με τα jacks... Τουλάχιστον τώρα έχω πολυκάναλο ήχο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...