Resident Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Για σας παιδια αντιμετωπιζω ενα σοβαρο προβλημα με την οθονη.....χθες για την ακριβεια εκανα ενα μεγαλο λαθος....Εκανα update firmware την τηλεοραση μου , το θεμα ειναι οτι μπερδευτικα με την ημερομηνια και το firmware ηταν το προιγουμενο απο το δικο της ...δηλαδη κατα 2 μηνες παλιοτερο απο αυτο που ειχε οταν την αγορασα ....Το προβλημα ειναι οτι το firmware αυτο και το οποιο το ειχε αντικαταστηση η SAMSUNG ειχε προβλημα με το hdmi,,,και τωρα η τηλεοραση μου εχει προβλημα με την συγκεκριμενη θυρα...... Το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να βρω το firmware που ειχε ειτε πιο νεο απο αυτο για να την ξανα φλασαρω.....Τι με συμβουλευεται να κανω?????? Ξερεις κανεις που βρισκουμε firmwares για τις τηλεορασεις???Παντως στην samsung που πηγα δεν εχει τιποτα....και απο τη εμαθα αυτα τα εχουν μονο οι τεχνικοι.....Ξερει κανεις κατι???? Λεω να την παω πισω στους τεχνικους και να τους πω το προβλημα....δεν θα τους πω τι εκανα αλλα οτι εχει προβλημα το hdmi!!!! Τι να κανω με ετρωγε ο κολος μου και τωρα τρεχω!!!!!!!!!!!!!!
kostasSTi Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μου φαίνεται πολύ παράξενο αυτό... Συνήθως δε γίνεται downgrade σε firmware. Καλό είναι να τους πεις τι έκανες γιατί απο το serial και μόνο μπορούν να δουν τι firmware είχε η τηλεόραση από το εργοστάσιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.