Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε μέρη για καλοκαιρινέs διακοπέs

arkoudosman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το κρύο τι σχέση έχει με την αναφυλαξία όμως?

μαλλον ο συνδυασμος του κρυου με τον ηλιο καπου εκει παει εμενα το μυαλο μου.

Δημοσ.
Το κρύο τι σχέση έχει με την αναφυλαξία όμως?

:lol: :lol: :lol: αυτό μάλλον πρέπει να στο εξηγήσει γιατρός ! Πάντως, στο ΒΑΡΥ κρύο μπορεί οποιοσδήποτε (μη συνηθισμένος στο κρύο) ανθρωπος να εκδηλώσει τέτοιο σύμπτωμα.

Δημοσ.

"Σύμπτωμα"? Η αναφυλαξία είναι βαριάς μορφής αλλεργική αντίδραση που μπορεί να σε στείλει και απέναντι. Πως κολλάει κάτι τόσο χέβη και συνδεδεμένο με συγκεκριμένες ουσίες με την θερμοκρασία?

Δημοσ.

ειλικρινά δεν ξέρω ! Αλλά σίγουρα δε συνέβη μόνο σε ένα άτομο ! Και σίγουρα συνέβη στα ακάλυπτα μέρη του σώματος !

Δημοσ.
φετοs σκέφτομαι κρήτα αλλα δεν ξερω ποσο θα μου κοστίσει περίπου για 7 μέρεs αν παω οργανομένα με τουριστικό γραφείο

Εγώ θα σου προτείνο το μέρος από όπου κατάγομαι, και το οποίο παρόλη την φυσική ομορφιά του και λοχι μόνο, δεν αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό βεβαια αλλα τι να πείς...κλασικό ελληνικό κράτος, όλα μένουν ανεκμετάλευτα...

Πανε λοιπον για μερικές μέρες στον δήμο μαρωνείας. Θα βρείς ωραιές και κυρίως πεντακάθαρες παραλίες, με κόσμο ή χωρίς εχει ποπλλές επιλογές , ωραίες ταβέρνες, διάφορα αξιοθέατα, όπως η σπηλιά του κύκλωπα (οπου βρέθηκαν απο κάπιους γάλλους επιστήμονες, μοναδικά παγκοσμίος είδη ζωής), διάφορα αρχαία, όπως το αρχαίο θέατρο της μαρώνειας, στην Ξυλαγανή (πρωτεύουσα του δήμου) θα βρείς καφετέριες, club κτλπ, επίσης μπορείς σε 10 λεπτά να πεταχτείς για βραδυνή έξοδο στην Κομοτηνη, που εχει πλούσια νυχτερινή ζωή και πολλούς φοιτητές. Ένας καινούργιος πολύ δημοφιλής προορισμός είναι η "Καγκέλες" μια καφετέρια πάνω στην παραλία, με πολύ τζαμάτη θέα, βέβαια το να βρείς θέση είναι λίγο δύσκολο αλλα τεσπα :)

Α και αν έρθεις προτίμησε να είναι γύρω στον 15αυγουστο, υπάρχουν και εκδηλώσεις με παραδοσιακούς χωρούς κ πολύ κόσμο στην πλατεία της Ξυλαγανής, κάθε χρόνο γίνετε εκεί το "αντάμωμα" τον Ξυλαγανιωτών απο όλη την Ελλάδα. (κομώπολη είναι με 2κ κατοίκους, όχι κανένα χωριό με 20 γιαγιάδες ,lol)

Μερικές photo που έχω τραβί3ει απο την περιοχή(αχολούμαι με την φωτογράφηση τοπίων γενικότερα :P):

img0006od1.th.jpg

img0017bhh4.th.jpg

jmmu0040uv6.th.jpg

Η φωτογραφία της παραλίας βέβαια είναι τραβηγμένη χειμώνα, αλλα τέσπα :)

Δημοσ.
Δεν έπρεπε να προκαλέσεις έτσι... :mrgreen:

Λίγη Λευκάδα λοιπόν:

lol :mrgreen: , έχε χάρει που δεν έχω το pc με τις photo μου μαζι... :mrgreen:

(παντως επαναλαμβάνω, χωρίς να θέλω να συγκρίνω με άλλα μέρη, η περιοχή είναι πολύ όμορφη, αλλα εντελώς ανεκμετάλευτη... :( )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...