Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Και εγώ, αλλά όχι με την κοπέλα σας και όχι καλοκαίρι.
1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Και εγώ, αλλά όχι με την κοπέλα σας και όχι καλοκαίρι. καταλαβα.....ως προς το πρωτο σκελος. και οντως για καλοκαιρι ειναι καπως για εναν ελληνα.
Lucifer Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ε τώρα να πας σε μια βόρεια χώρα το καλοκαίρι δεν μου κάνει και πολύ κλικ. δλδ, κάθε εποχή θες να την χαρείς για αυτό που σου προσφέρει, και μια χαρά μέρη έχεις να πας για να χαρείς το καλοκαιράκι, από πορτογαλίες/ισπανίες, νότιες γαλλίες (κυανή ακτή), σικελίες και μάλτες μέχρι και μαρόκο.
giorgosa5 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ζακυνθος ειναι και ωραια ειναι και φτηνη;-)
antreaslam Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 σόρρυ από τους ζακυνθινούς,αλλά είναι μάλλον το χειρότερο νησί που έχω πάει. λευκάδα μου άρεσε παρα πολύ κ εμένα. Μακριά από πραγα αν έχεις σχέση(!),να πας με αντροπαρέα! πάντως,είχε δίκιο κάποιος πριν.αλλα μέρη είναι "καταλληλα" αν πας με γυναίκα,αλλα αν πας με φίλους. επίσης,καλή επιλογή είναι η σκιάθος κ η φολεγανδρος...
1980 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 σόρρυ από τους ζακυνθινούς,αλλά είναι μάλλον το χειρότερο νησί που έχω πάει.λευκάδα μου άρεσε παρα πολύ κ εμένα. Μακριά από πραγα αν έχεις σχέση(!),να πας με αντροπαρέα! πάντως,είχε δίκιο κάποιος πριν.αλλα μέρη είναι "καταλληλα" αν πας με γυναίκα,αλλα αν πας με φίλους. επίσης,καλή επιλογή είναι η σκιάθος κ η φολεγανδρος... εντωμεταξυ αν συνεχισετε να γραφετε για την πραγα μακρυα αν εχεις σχεση βλεπω το μισο ινσομνια να πηγαινει στην πραγα το καλοκαιρι.
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Α, δε φαντάζεσαι ΠΟΣΟΥΣ Έλληνες έχει εκεί. Βιέννη και Πράγα σε τουριστικές περιόδους απλά πήζεις στους Ελληνάρες. Στη Βιέννη κόντεψα να πιαστώ με 2 Σαλονικιούς.
1980 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Α, δε φαντάζεσαι ΠΟΣΟΥΣ Έλληνες έχει εκεί. Βιέννη και Πράγα σε τουριστικές περιόδους απλά πήζεις στους Ελληνάρες. Στη Βιέννη κόντεψα να πιαστώ με 2 Σαλονικιούς. ε αμα εχει βγει η φημη φανταζομαι και εγω ακουω τον καθενα πλεον να λεει για πραγα και πραγα τεσπα θα παω χειμωνα καλυτερα.
χάπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 ε αμα εχει βγει η φημη φανταζομαι και εγω ακουω τον καθενα πλεον να λεει για πραγα και πραγα τεσπα θα παω χειμωνα καλυτερα. μόνο αν αντέχεις στο ΒΑΡΥ κρύο... :wink:
Lucifer Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Σιγά το βαρύ κρύο. Ούτε -10 δεν φτάνει τα χριστούγεννα, και χωρίς υγρασία.
1980 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 μόνο αν αντέχεις στο ΒΑΡΥ κρύο... :wink: αντεχω αντεχω και στην αγγλια βαραγε τετοιες θερμοκρασιες και εβγαινα για τρεξιμο με κοντομανικο μια χαρα. μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος εξαλου.......
χάπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 παιδία εγώ πήγα Νοέμβρη και Μάρτη (διαφορετικές χρονιές) και το Μάρτη ήταν καταχιονισμένα παντού, είχε ήλιο και χτύπαγε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες (ναι με τον ήλιο !!!) που βγάζαμε αναφυλαξία σε οποιοδήποτε ακαλυπτο σημείο του σώματος (πρόσωπο). (ναι έχω ζήσει Αγγλία 1 χρόνο και το κρύο ήταν πολύ πιο ανεκτό, σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Μιλάμε για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ κρύο !) (συμπλήρωση: το Νοέμβρη ήταν μια χαρά η Πράγα και το -10 το'πιανε και δεν τό'πιανε...)
1980 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 παιδία εγώ πήγα Νοέμβρη και Μάρτη (διαφορετικές χρονιές) και το Μάρτη ήταν καταχιονισμένα παντού, είχε ήλιο και χτύπαγε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες (ναι με τον ήλιο !!!) που βγάζαμε αναφυλαξία σε οποιοδήποτε ακαλυπτο σημείο του σώματος (πρόσωπο).(ναι έχω ζήσει Αγγλία 1 χρόνο και το κρύο ήταν πολύ πιο ανεκτό, σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Μιλάμε για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ κρύο !) (συμπλήρωση: το Νοέμβρη ήταν μια χαρά η Πράγα και το -10 το'πιανε και δεν τό'πιανε...) βασικα δεν ξερω τι ειναι η αναφυλαξια ακριβως κατι σαν ελαφρυ καψιμο να υποθεσω ?
χάπι Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 βασικα δεν ξερω τι ειναι η αναφυλαξια ακριβως κατι σαν ελαφρυ καψιμο να υποθεσω ? μικρά- μικρά σπυράκια που φαίνονται (από το 1 μέτρο) σαν κοκκινίλα ! (συνηθισμένο δερματικό σύμπτωμα αλλεργίας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.