Προς το περιεχόμενο

Προτείνετε μέρη για καλοκαιρινέs διακοπέs

arkoudosman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 52
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και εγώ, αλλά όχι με την κοπέλα σας και όχι καλοκαίρι.

καταλαβα.....ως προς το πρωτο σκελος. και οντως για καλοκαιρι ειναι καπως για

εναν ελληνα.

Δημοσ.

ε τώρα να πας σε μια βόρεια χώρα το καλοκαίρι δεν μου κάνει και πολύ κλικ. δλδ, κάθε εποχή θες να την χαρείς για αυτό που σου προσφέρει, και μια χαρά μέρη έχεις να πας για να χαρείς το καλοκαιράκι, από πορτογαλίες/ισπανίες, νότιες γαλλίες (κυανή ακτή), σικελίες και μάλτες μέχρι και μαρόκο.

Δημοσ.

σόρρυ από τους ζακυνθινούς,αλλά είναι μάλλον το χειρότερο νησί που έχω πάει.

λευκάδα μου άρεσε παρα πολύ κ εμένα. Μακριά από πραγα αν έχεις σχέση(!),να πας με αντροπαρέα!

πάντως,είχε δίκιο κάποιος πριν.αλλα μέρη είναι "καταλληλα" αν πας με γυναίκα,αλλα αν πας με φίλους.

επίσης,καλή επιλογή είναι η σκιάθος κ η φολεγανδρος...

Δημοσ.
σόρρυ από τους ζακυνθινούς,αλλά είναι μάλλον το χειρότερο νησί που έχω πάει.

λευκάδα μου άρεσε παρα πολύ κ εμένα. Μακριά από πραγα αν έχεις σχέση(!),να πας με αντροπαρέα!

πάντως,είχε δίκιο κάποιος πριν.αλλα μέρη είναι "καταλληλα" αν πας με γυναίκα,αλλα αν πας με φίλους.

επίσης,καλή επιλογή είναι η σκιάθος κ η φολεγανδρος...

εντωμεταξυ αν συνεχισετε να γραφετε για την πραγα μακρυα αν εχεις σχεση βλεπω το μισο ινσομνια να πηγαινει στην πραγα το καλοκαιρι.

Δημοσ.

Α, δε φαντάζεσαι ΠΟΣΟΥΣ Έλληνες έχει εκεί. Βιέννη και Πράγα σε τουριστικές περιόδους απλά πήζεις στους Ελληνάρες. Στη Βιέννη κόντεψα να πιαστώ με 2 Σαλονικιούς.

Δημοσ.
Α, δε φαντάζεσαι ΠΟΣΟΥΣ Έλληνες έχει εκεί. Βιέννη και Πράγα σε τουριστικές περιόδους απλά πήζεις στους Ελληνάρες. Στη Βιέννη κόντεψα να πιαστώ με 2 Σαλονικιούς.

ε αμα εχει βγει η φημη φανταζομαι και εγω ακουω τον καθενα πλεον να λεει για

πραγα και πραγα τεσπα θα παω χειμωνα καλυτερα.

Δημοσ.
ε αμα εχει βγει η φημη φανταζομαι και εγω ακουω τον καθενα πλεον να λεει για

πραγα και πραγα τεσπα θα παω χειμωνα καλυτερα.

μόνο αν αντέχεις στο ΒΑΡΥ κρύο... :wink:

Δημοσ.
μόνο αν αντέχεις στο ΒΑΡΥ κρύο... :wink:

αντεχω αντεχω και στην αγγλια βαραγε τετοιες θερμοκρασιες και εβγαινα για

τρεξιμο με κοντομανικο μια χαρα. μπρος στα καλη τι ειναι ο πονος εξαλου.......

Δημοσ.

παιδία εγώ πήγα Νοέμβρη και Μάρτη (διαφορετικές χρονιές) και το Μάρτη ήταν καταχιονισμένα παντού, είχε ήλιο και χτύπαγε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες (ναι με τον ήλιο !!!) που βγάζαμε αναφυλαξία σε οποιοδήποτε ακαλυπτο σημείο του σώματος (πρόσωπο).

(ναι έχω ζήσει Αγγλία 1 χρόνο και το κρύο ήταν πολύ πιο ανεκτό, σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Μιλάμε για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ κρύο !)

(συμπλήρωση: το Νοέμβρη ήταν μια χαρά η Πράγα και το -10 το'πιανε και δεν τό'πιανε...)

Δημοσ.
παιδία εγώ πήγα Νοέμβρη και Μάρτη (διαφορετικές χρονιές) και το Μάρτη ήταν καταχιονισμένα παντού, είχε ήλιο και χτύπαγε τόσο χαμηλές θερμοκρασίες (ναι με τον ήλιο !!!) που βγάζαμε αναφυλαξία σε οποιοδήποτε ακαλυπτο σημείο του σώματος (πρόσωπο).

(ναι έχω ζήσει Αγγλία 1 χρόνο και το κρύο ήταν πολύ πιο ανεκτό, σε όλη τη διάρκεια του χειμώνα. Μιλάμε για ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ κρύο !)

(συμπλήρωση: το Νοέμβρη ήταν μια χαρά η Πράγα και το -10 το'πιανε και δεν τό'πιανε...)

βασικα δεν ξερω τι ειναι η αναφυλαξια ακριβως κατι σαν ελαφρυ καψιμο να υποθεσω ?

Δημοσ.
βασικα δεν ξερω τι ειναι η αναφυλαξια ακριβως κατι σαν ελαφρυ καψιμο να υποθεσω ?

μικρά- μικρά σπυράκια που φαίνονται (από το 1 μέτρο) σαν κοκκινίλα ! (συνηθισμένο δερματικό σύμπτωμα αλλεργίας)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...