vasoula2 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Και εγω ψηφίζω Χανιά(αν δεν παινεψεις το σπιτι σου..) Πλατανιά ή παλιό λμάνι για να μείνετε.Απο παραλίες Φαλάσαρνα,Μπάλος και φυσικά Ελαφονήσι.Νομίζω οτι απο μόνοι σας αν κλείσετε θα σας βγει πιο φτηνά οπου κι αν αποφασίσετε..θέλει ψάξιμο βεβαια..
Lucifer Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ναι, ναι, μπείτε όλοι σε ένα κρουαζιερόπλοιο, πληρώνει ο Hal!
KWSN_Men Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Ναι, ναι, μπείτε όλοι σε ένα κρουαζιερόπλοιο, πληρώνει ο Hal! Στο Sea Sapphire;
KWSN_Men Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 λευκαδα.... Θα την πρότεινα και εγώ, αλλά θα με έλεγαν τοπικιστή.
Sebastienomnia Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Παιδια εγω με την κοπελα μου λεμε να παμε Πορο..Ξερετε,καμια βδομαδουλα.. Ειχαμε παει και περυσι και ηταν πολυ ωραια..Ησυχα ειναι,εχει και καθαρες παραλιες εχει και την ταβερνα της Ματινας (πολυ γελιο η τυπισσα) οποτε καλα θα'ναι και παλι.. Εχετε παει?
popolaros Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Θα την πρότεινα και εγώ, αλλά θα με έλεγαν τοπικιστή. προσωπικα πηγα περυσι και επαθα πλακα. φετος θα ξαναπαω μαλλον για παραπανω μερες :-P:-P
KWSN_Men Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Κατάγομαι από εκεί οπότε πάω κάθε χρόνο έστω για λίγες μέρες.
Harkon Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Παιδια εγω με την κοπελα μου λεμε να παμε Πορο..Ξερετε,καμια βδομαδουλα.. Ειχαμε παει και περυσι και ηταν πολυ ωραια..Ησυχα ειναι,εχει και καθαρες παραλιες εχει και την ταβερνα της Ματινας (πολυ γελιο η τυπισσα) οποτε καλα θα'ναι και παλι.. Εχετε παει? για μια εβδομάδα πιστεύω πως είναι πολύ και θα βαρεθήτε. αν πατε προς τα εκεί θα σου πρότεινα να μοιράσετε τις μέρες και στα γύρω νησιά. Ύδρα (πολύ όμορφη και γραφική), Σπέτσες (ειδικά αν πάτε αρχές Σεπτ. που είναι κ η εκδήλωση της Αρμάντας), Αίγινα (έχει πολλά μέρη να δεις και πιο πολύ κόσμο από τα υπόλοιπα)
mania83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 ωραία όλα αυτά που λέτε αλλά πλέον με τα ίδια χρήματα μπορείς να πάς και εξωτερικό!αν βέβαια σε ενδιαφέρουν τουριστικοδιακοπές και όχι μόνο ξάπλα στον ήλιο!
1980 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 απο ελλαδα νομιζω οτι η σαντορινη ειναι οτι πιο ομορφο εχω δει. βασικα οπως ειπε και καποιος απο πανω σκεφτειτε και λιγο το εξωτερικο να αλλαξετε εντελως παραστασεις. εγω σκεφτομαι την πραγα φετος. τα ιδια λεφτα χαλας στην τελικη πανω κατω. αν θελετε κατι που να πλησιαζει την ελλαδα πορτογαλια χαλαρα. η λισαβωνα ειναι φοβερη και εχει πολυ φιλικο και ζεστο κοσμο.
mania83 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Η Πράγα είναι απίστευτη πόλη!τη συνιστώ χωρίς δεύτερη σκέψη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.