AFANIS_ Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Λοιπον εχω μπερδευτεί κάπως με αυτο το θεμα και κάθε βοηθεια θα είναι χρήσιμη... στα τέλη Μαϊου ανοίγω μια καφετέρια....και δεν μπορω να βγάλω άκρη με τα δικαιώματα χρήσης που θα πρέπει να πληρώνω στην ΑΕΠΙ.... θα παίζω μουσική μέσα απο τις Playlists μου και χωρίς DJ.... κάθε πληροφορία .... ευπρόσδεκτη.....
sotoserres Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 plironeis ston dimo ena poso gia adia mousikown organwn kai kamia 1000 evra gia ta tragoudia...
Timour21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δεν είναι καλύτερα να πεις οτι δεν ξέρεις απο το να αποπροσανατολίζεις τον άνθρωπο? Όυτε και γω ξέρω, αλλά ξέρω σίγουρα οτι αυτά που λές δεν ισχύουν. Παίζουνε πολλά ρόλο, μεταξύ αυτών και τα τετραγωνικά του μαγαζιού...
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ΑΝ δεν κανω λαθος οτι τραγουδια θα παιζει θα πρεπει να τα εχει και αυθεντικα.
Timour21 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 νομίζω οτι αυτό δεν είναι απαραίτητο, αρκεί να σκάει ένα ετήσιο χαράτσι στην ένωση δισκογραφικών εταιρειών. Νομίζω όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.