Προς το περιεχόμενο

Nero 7.8.5.0 Ta Exei Peksei!!!

overdrivehome

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
YpaRxEi...VaLe KaLYterA MiA PalIOTerH EkDOsh ToY NEr0, GIaTi KAthE PerYSi kAi KaLYTerA oPwS lEnE sYnIThwS. Na 'SaI kAlA kI O ThEoS MazI Sou AgiES MerEs pOy 'NaI.

tongue-smiley-8860.giftongue-smiley-8860.giftongue-smiley-8860.giftongue-smiley-8860.gif

/ontopic

Φίλε μου επειδή με καμία έκδοση του nero 7 δεν μπόρεσα να κάνω δουλειά,το έστειλα στον αγύριστο και εγκατέστησα το ashampoo burning studio 6 και βρήκα την υγεία μου!! Αν δεν έχεις την έκδοση 6 του nero που είναι κατα πολύ ανώτερη απο την 7,δοκίμασε το προγραμματάκι που σου είπα,είναι πολύ καλό.

Δημοσ.

Nα πω κ εγω οτι μετα την 7 version εχει γινει για τον σουτσο αυτο το NERO...

Aν κ εδω κ καιρο εχω την 7.5.9.0 english ver. κ μπορω να πω οτι ειναι σκυλι...

ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ...:D

Δημοσ.

Όντως το Ashampoo Burning Studio 2007 που χρησιμοποιώ εγώ, όπως και το 2006, είναι απλά, τέλειο. Όμορφο και απλό interface και χωρίς περιττά στοιχεία, είναι ιδανική επιλογή για κάποιον που θέλει να γράφει cd, dvd ή blu-ray.

Δημοσ.

Nero 6.6.0.8 kai 6.6.0.14 ta kalitera nero kateme:)mia fora apoi periergia evala to 7 kai afou mou egrapse metria ena dvd se 35-40 lepta...to sdteila apo ekei pou hrthe...Oute lite ekdosi oute tipota.Den uparxei xronos kai diathesi gia kamena kai kakogramena diskakia...

Δημοσ.

Η 6.6.0.14 είναι πλέον ενός έτους, όχι και ανώτερη. Δηλαδή η 5.5 τι είναι, θεός?

Και η 7 κοντεύει να χρονίσει. Μετά την 7.3 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μάλλον ο κωδικός είναι πειρατικός και δεν το αφήνει να τρέξει.

Όσο για τα προβλήματα των υπολοίπων, ψάχτε τα προβλήματά σας αλλού, όχι στο nero.

Δημοσ.

Καλά...δεν είναι δα και καμιά πανσυμπαντική συνωμοσία απέναντι στο Nero, η κοινή πεποίθηση πως η έκδοση 7 αποτέλεσε τον ορισμό του bloatware, με μερικές εκατοντάδες MB και εισαγωγές στη registry, ούτε πως έχανε η μαμα το παιδί και το παιδί τη μάνα στα bugs. Επέλεξαν να δημιουργήσουν μια εφαρμογή που μόνο φραπεδάκι δε σου φτιάχνει και το πλήρωσαν.

Δημοσ.

Ena kalo adigrafiko programa prepei na diepetai, (ti grafw o atimos...:) ) apo 4 arxes: (Pali dinw resta:) :)

Axiopistia, euxristia, logiki katanalwsi porwn kai na exei auta pou akrivos xreiazesai gia na kaneis thn douleia sou kai oxi ena karo extra pou den tha ta xrisimopiiseis endexomenos pote...

Kia h erwtisi einai:

Se ti apo ta parapanw uperexei to nero 7 twn kalwn ekdosewn tou nero 6???

Ektos kai an oi perisoteroi apo mas prepei na kanoume to pc filo kai ftero gia na doume ti ftaiei kai h ekdosi 7 apo axipopisti pou einai theoritika mas kanei telikos nera..

Δημοσ.
Η 6.6.0.14 είναι πλέον ενός έτους, όχι και ανώτερη. Δηλαδή η 5.5 τι είναι, θεός?

Και η 7 κοντεύει να χρονίσει. Μετά την 7.3 δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Μάλλον ο κωδικός είναι πειρατικός και δεν το αφήνει να τρέξει.

Όσο για τα προβλήματα των υπολοίπων, ψάχτε τα προβλήματά σας αλλού, όχι στο nero.

συμφωνω και εγω, ειναι το καλυτερο προγραμμα και καλυπτη τα παντα σχεδον ενος απαιτητηκου χρηστη και δουλευη αψογα σε εμενα.

Δημοσ.
Ena kalo adigrafiko programa prepei na diepetai, (ti grafw o atimos...:) ) apo 4 arxes: (Pali dinw resta:) :)

Axiopistia, euxristia, logiki katanalwsi porwn kai na exei auta pou akrivos xreiazesai gia na kaneis thn douleia sou kai oxi ena karo extra pou den tha ta xrisimopiiseis endexomenos pote...

Δεν είσαι υποχρεωμένος να εγκαταστήσεις όλα τα extra

Kia h erwtisi einai:

Se ti apo ta parapanw uperexei to nero 7 twn kalwn ekdosewn tou nero 6???

Ektos kai an oi perisoteroi apo mas prepei na kanoume to pc filo kai ftero gia na doume ti ftaiei kai h ekdosi 7 apo axipopisti pou einai theoritika mas kanei telikos nera..

Όσο περισσότερες λειτουργίες προσφέρει ένα πρόγραμμα, τόσο πιο βαρύ είναι. Το θέμα είναι να μη κολλάει.

Κάνε κανένα format ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...