-nick- Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ως γνωστον αν ψαχναμε τα γραφεια ολων των μεταπτυχιακων και διδακτορικων , καθως και ορισμενων καθηγητων στο ΕΚΠΑ θα μαζευαμε τουλαχιστον 10 κιλα μαυρο.Το φυλανε εκει γι'ασφαλεια με σκοπο την χρηση απο ευρυτερες παρεες σε δοσεις.Αυτα ειναι γνωστα και στους ασφαλιτες που αλωνιζουν μεσα στην πανεπιστημιουπολη , οπως και τα πριβε παρτυ που γινονται κατα καιρους.Πολυ που χεστηκαν τι θα κανουν σε αυτη την εκδηλωση.Το πιο πιθανο ειναι να μπουν και αυτοι στην 'γιορτη' αν εξελιχθει ετσι το πραμα. Το θεμα ειναι αν μεχρι τοτε θα χει αλλαξει ο νομος περι ασυλου....
1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 συγνωμη αλλα δεν θα σας δεσουν ολους????????? ειναι σαν να λετε ελατε να μας δεσετε. σορυ αλλα με εχει πιασει νευρικο γελιο απο την ωρα που το διαβασα οχι για το δεσιμο που ενταξει εχουν αλλα θεματα στην ημερησια διαταξη τωρα πεφτει τρεξιμο για τα χουλιγκανια , αλλα οι εικονες που σχηματιζονται στο μυαλο προκαλουν αναποφευκτα γελιο.
laylowww Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 απλα ενημερωτικα : η καναβη παραγει 7 φορες περισσοτερο χαρτι απο τα αλλα δενδρα στην ιδια ποσοτητα...
Lucifer Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 επίσης βγάζει ένα πολύ ωραίο μπαχαρικό ελαφράς γεύσης που πάνω σε ψημένο ψωμάκι με βούτυρο είναι απλώς θεϊκό. μου το μάθανε στη Ρίγα.
χάπι Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 (και δε μου λέτε, το φεστιβάλ το διοργανώνει το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης, σε συνεργασία με το ΥΠ.ΕΘ.Ο. ???? :-P:-P:-P:-P:-P:-P)
JohnKaL- Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Mερικές απορίες που έχω.. nick[;1550074']>Chai shop and chill out area with Void Optical Arts Laboratory visuals' date=' conversations and acoustic music >Bar and slow food> [b']biological products[/b], honey, fruits, herbs, mystic pizza Τι είναι αυτά που έχω με έντονα γράμματα? Μπάφοι θα πουλιούντε ή όχι?
1980 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Mερικές απορίες που έχω.. Τι είναι αυτά που έχω με έντονα γράμματα? Μπάφοι θα πουλιούντε ή όχι? παρτε και ενα σετακι χειροπεδες οσοι πατε και βαλτε τες απο μονοι σας για παν ενδεχομενο.
Timour21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 παρτε και ενα σετακι χειροπεδες οσοι πατε και βαλτε τες απο μονοι σας για παν ενδεχομενο. Ή ακόμα καλύτερα ας τους ρίξουμε στην πυρά! τους παλιοαλήτες τους εγκληματίες! Το χειρότερο ναρκωτικό στον πλανήτη όμως συνεχίζεται και πωλείται ελεύθερα (ακόμα και σε ανήλικους) για το λόγο οτι τσεπώνουν από τους υπέρογκους φόρους και για το γεγονός οτι δεν θα χρειαστεί να πληρώσουνε συντάξεις στους εθισμένους ναρκομανείς (όχι οτι οι υπόλοιποι θα πάρουν σύνταξη , αλλά λέμε τώρα). Ο παραλογισμός σε όλον του το μεγαλείο!
tsakonas Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Ή ακόμα καλύτερα ας τους ρίξουμε στην πυρά! τους παλιοαλήτες τους εγκληματίες! Το χειρότερο ναρκωτικό στον πλανήτη όμως συνεχίζεται και πωλείται ελεύθερα (ακόμα και σε ανήλικους) ! και ποιο είναι αυτό? το χασίς? hahaha το χειρότερο ναρκωτικό του κόσμου και ποιο επικίνδυνο είναι το meth...σύμφωνα με το discovery channel και το drug association τις αμερικής http://en.wikipedia.org/wiki/Methamphetamine
Timour21 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 και ποιο είναι αυτό? το χασίς? hahaha ποιο χασίς πουλάκι μου? πωλείται ελεύθερα το χασίς? για το τσιγάρο μιλάω...
-nick- Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 18 Απριλίου 2007 Mερικές απορίες που έχω.. Τι είναι αυτά που έχω με έντονα γράμματα? Μπάφοι θα πουλιούντε ή όχι? >Chai shop and chill out area with Void Optical Arts Laboratory visuals, conversations and acoustic music >Bar and slow food> biological products, honey, fruits, herbs, mystic pizza Chai shop: Τσάι, προφανώς. Biological Products : Bιολογικά προιόντα. Aπο ντοματες μεχρι ελαιολαδο που πρεπει να εχουν ελεχθει οτι εχουν καλλιεργηθει χωρις τη χρηση φυτοφαρμακων, και με εντελως φυσικο τροπο. Herbs:Βότανα Mystic Pizza: Εδω εχω κ γω μια απορια, lol.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.