costasmarkoglou Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Καλησπερα. Σημερα συνδεσα το PS3 μου στο ιντερνετ και προσπαθησα να δημιουργησω λογαριασμο στο Playstation Store γιατι θελω να αγορασω κατι παιχνιδια απο κει. Επειδη ξερ πως αν επελεγα Ελλαδα για χωρα δε θα μου εβγαζε διαθεσιμο PS Store για την περιοχη μου, εβαλα United Kingdom για χωρα κατοικιας μου. Ολα καλα μεχρι που μου ζητησε να βαλω τα στοιχεια της πιστωτικης μου. Οταν τα βαλω και πατησω επομενο μου βγαζει οτι εχω βαλει λανθασμενα στοιχεια, ενω εχω βαλει τα σωστα και σαν αποτελεσμα δεν μπορω να αγορασω τπτ. Ξερετε γιατι?
xrest Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Καλησπερα. Σημερα συνδεσα το PS3 μου στο ιντερνετ και προσπαθησα να δημιουργησω λογαριασμο στο Playstation Store γιατι θελω να αγορασω κατι παιχνιδια απο κει. Επειδη ξερ πως αν επελεγα Ελλαδα για χωρα δε θα μου εβγαζε διαθεσιμο PS Store για την περιοχη μου, εβαλα United Kingdom για χωρα κατοικιας μου. Ολα καλα μεχρι που μου ζητησε να βαλω τα στοιχεια της πιστωτικης μου. Οταν τα βαλω και πατησω επομενο μου βγαζει οτι εχω βαλει λανθασμενα στοιχεια, ενω εχω βαλει τα σωστα και σαν αποτελεσμα δεν μπορω να αγορασω τπτ. Ξερετε γιατι? Δυστυχως φιλε μου ετσι ειναι.Δε μπορεις να κανεις κατι,διοτι τα στοιχεια της πιστωτικης πρεπει να ειναι τα ιδια με αυτα ποθ εδωσες προηγουμενως για το online.Υπομονη μεχρι να γινει το store διαθεσιμο και για ελλαδα,ωστε να αγοραζουμε και τπτ
costasmarkoglou Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 και ξερουμε περιπου ποτε θα γινει αυτο?
telegamesvg Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=184256
xrest Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 και ξερουμε περιπου ποτε θα γινει αυτο? Αγνωστο.Παντως ειμαστε στο επομενο κυμα με τις χωρες που θα υποστηριχθουν.Ριξε και μια ματια στο σχετικο τοπικ που εδωσε ο Tele.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.