Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Στην προηγουμενη γενια παντως τα port απο PS2 σε XBOX ηταν ΚΛΑΣΕΙΣ καλυτερα στο XBOXακι(εκτος του MGS3).Και τοτε επισης ειχαμε να κανουμε με 2 εντελως διαφορετικες αρχιτεκτονικες...τι φταιει τωρα? Το να θελει ενα studio 12 μηνες για να φτιαξει στο PS3 ενα version ισαξιο με το αντιστοιχο του 360 δεν ειναι καλο σημαδι... Καταρχην ειπα πριν γιατι το εγραψα το παραπανω... Καμοια σχεση με αυτο που νομιζεις. Δεν ηταν κλασεις ανωτερα,ηταν απλα ανωτερα και για τις δυνατοτητες του πρωτου xbox παρα ηταν ''απλα ανωτερα''... Αυτο που φταιει τωρα ειναι οτι δεν ειναι τοσο μεγαλη η διαφορα τους οσο ηταν η διαφορα xbox-ps2.
Pytzamarama Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Και ενω διαβαζω αυτα θυμαμαι τι λεγανε οι φιλοι του PS2 παλιοτερα (emotion engine πλεονεκτηματα,hardware σχεδον ισαξιο με το XBOX και αλλες ανοησιες). Το οτι ολα τα παιχνιδια-ports παιζαν στο XBOX1 με διπλα frames,με Ν φορες καλυτερα textures,με DD5.1,με shaders,με γρηγορο loading, κτλ κτλ κτλ απο οτι στο PS2 μαλλον μου κανει κατι παραπανω απο "ανωτερα" Aπο οτι βλεπω εγω τα μηχανηματα ειναι σχεδον ισοδυναμα απλα στο PS3 δεν μπορεις να εκμεταλευτεις τη δυναμη αυτη...και μην ακουω για νωρις και τετοια...κλεινει 6μηνο...να το αγορασουμε αμα ειναι το 2009
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Και ενω διαβαζω αυτα θυμαμαι τι λεγανε οι φιλοι του PS2 παλιοτερα (emotion engine πλεονεκτηματα,hardware σχεδον ισαξιο με το XBOX και αλλες ανοησιες). Ε ενταξει...ποιος τα ελεγε αυτα? Δεν πρεπει να τους παιρνουμε και ολους στα σοβαρα:smile: Το οτι ολα τα παιχνιδια-ports παιζαν στο XBOX1 με διπλα frames,με Ν φορες καλυτερα textures,με DD5.1,με shaders,με γρηγορο loading, κτλ κτλ κτλ απο οτι στο PS2 μαλλον μου κανει κατι παραπανω απο "ανωτερα" Δεν με ενδιαφερουν ποιες ηταν ''ονομαστικα'' οι βελτιωσεις,εγω ξερω οτι ενας λογος που πηρα το xbox ηταν για να παιζω πολυ καλυτερα τα multiplatform και σε αυτο τον τομεα η κονσολα με απογοητευσε. Δεν περιμενα φυσικα(κακως τελικα) Port απο ps2,περιμενα να παιξω πχ το pes με πολυ καλυτερα γραφικα οπως και το GTA. Και στα 2 αυτα games οι διαφορες ηταν ελαχιστες,τοσες ωστε να προτιμω τις εκδοσεις του ps2 λογο χειριστηριου...
Pytzamarama Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα το GTA επαιζε στα 15 frames στο PS2 (θυμηθηκα τα ηρωικα μονοψηφια frames στο Jaguar παραλιγο)...πως αντεξες? BTW για το χειρηστηριο..εχει το δευτερο καλυτερο dpad αλλα πως παιζεις "αυτοκινητακια" με ψηφιακο γκαζι-φρενο??
Toufas Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Και στα 2 αυτα games οι διαφορες ηταν ελαχιστες,τοσες ωστε να προτιμω τις εκδοσεις του ps2 λογο χειριστηριου... exases to argument.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δεν θελω να γινω κουραστικος αλλα το GTA επαιζε στα 15 frames στο PS2 (θυμηθηκα τα ηρωικα μονοψηφια frames στο Jaguar παραλιγο)...πως αντεξες? Υπερβαλεις...:razz: Ενταξει επεφταν τα frames καποιες φορες αλλα οχι και τοσο... Το xbox μπορουσε να εχει πολυ καλυτερο GTA σιγουρα,θα μπορουσε να ηταν σαν του Pc ...αλλα δεν ηταν... BTW για το χειρηστηριο..εχει το δευτερο καλυτερο dpad αλλα πως παιζεις "αυτοκινητακια" με ψηφιακο γκαζι-φρενο?? Παει πολυς καιρος που δεν ασχολουμε με ραλακια Το κορυφαιο ολων ειναι το sega rally(του 95) για μενα. μου αρεσαν και ασχολιθηκα αρκετα με τo 1o colin mcrae του psone και με το metropolis Street racer του DC , απο κει και περα δεν ασχολουμαι ποια με racing παιχνιδια ,θεωρω οτι δεν υπαρχει εξελιξη . Ισως να δοκιμαζα το motorstorm απλα και μονο επειδη ειναι διαφορετικο.
kallair Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 BTW για το χειρηστηριο..εχει το δευτερο καλυτερο dpad αλλα πως παιζεις "αυτοκινητακια" με ψηφιακο γκαζι-φρενο??to ps2 pad exei 2 analogikous moxlous pou xrisimopoiountai gia stripsimo k gkazi freno. episis ola ta pliktra tou ps2 pad exoun 256 epipeda piesis. oso ta patas toso trexoun. thimamai se kati agones tou gt4 2 i ora to proi na eimai misokoimismenos k na (prospatho) na exo to mialo mou na patao to koumpi(den tous mporo tous moxlous) arketa oste na paei me full taxitita k na min peftei i taxitita tou. apisteutes epoxes. poli liosimo.
Stormwatch Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 to ps2 pad exei 2 analogikous moxlous pou xrisimopoiountai gia stripsimo k gkazi freno. episis ola ta pliktra tou ps2 pad exoun 256 epipeda piesis. oso ta patas toso trexoun. thimamai se kati agones tou gt4 2 i ora to proi na eimai misokoimismenos k na (prospatho) na exo to mialo mou na patao to koumpi(den tous mporo tous moxlous) arketa oste na paei me full taxitita k na min peftei i taxitita tou. apisteutes epoxes. poli liosimo. Ναι, δεν πειραζε καθολου η ελλειψη σκανδαλων στο χειρηστηριο του PS2. Γι αυτο και εβαλαν τελικα στο sixaxis....
kallair Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ναι, δεν πειραζε καθολου η ελλειψη σκανδαλων στο χειρηστηριο του PS2.Γι αυτο και εβαλαν τελικα στο sixaxis.... ta xeiristiria ekselissontai. to oti evalan tis skandales den simainei oti to evalan gia to logo pou les... to deksio analogiko to xrisimopoioume gia gkazi/freno. oi analogikes skandales an mporoun na xrisimopoiithoun gia auto ton skopo, exei kalws. se driving games den einai aparaitites mias k o deksios analogikos kaliptei tis anagkes. se alla eidi paixnidiwn, ekei nai, na dikaiologiso tin prosthiki tous.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ναι, δεν πειραζε καθολου η ελλειψη σκανδαλων στο χειρηστηριο του PS2.Γι αυτο και εβαλαν τελικα στο sixaxis.... Οι σκανδαλες ειναι ακομα πιο αναλογικες απο τα κουμπια του Ps2 χειρ. σιγουρα αλλα βοηθανε περισσοτερο στα ραλακια. στα αλλα games ισως να ''ενοχλουν'' κιολας... Στο sixaxis εχω ακουσει οτι δεν αρεσει αυτο,αλλα αν δεν το δοκιμασω εγω δεν μπορω να εχω αποψη.
Stormwatch Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 ta xeiristiria ekselissontai. to oti evalan tis skandales den simainei oti to evalan gia to logo pou les... to deksio analogiko to xrisimopoioume gia gkazi/freno. oi analogikes skandales an mporoun na xrisimopoiithoun gia auto ton skopo, exei kalws. se driving games den einai aparaitites mias k o deksios analogikos kaliptei tis anagkes. se alla eidi paixnidiwn, ekei nai, na dikaiologiso tin prosthiki tous. Για εξηγησε μου, πως θα πατησεις γκαζοφρενο με εναν αναλογικο μοχλο.....
p3tran Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Υπερβαλεις...:razz: Ενταξει επεφταν τα frames καποιες φορες αλλα οχι και τοσο... Το xbox μπορουσε να εχει πολυ καλυτερο GTA σιγουρα,θα μπορουσε να ηταν σαν του Pc ...αλλα δεν ηταν... καλα ειναι να μην λεμε οτι θελουμε... gamespy: GTA review "...Both titles have received a slew of updates which makes it easy to declare the Xbox GTA the best on any platform. It almost hurts to look this good. Of course, the most notable and immediate changes are in the visuals. Every model in the game has been given a polygonal booster shot -- vehicles and humans alike -- and the real-time lighting added to the engine gives a whole new....." gamespot: gta review "...For starters, it must be said up front that the Xbox versions of GTAIII and Vice City are the best versions of the game so far. The PlayStation 2 versions looked fantastic, given the relatively underpowered PS2 hardware, and the ports that appeared on the PC did a nice job of cleaning up and improving upon the original PS2 games. But the Xbox versions of the games go one step further than that. You'll immediately notice reflections coming off the cars, and the lighting in general is better. The texture quality and character models have been improved. The draw distance seems a little further out. And the frame rate remains pretty stable throughout. The games take advantage of the Xbox's audio prowess by playing in Dolby Digital 5.1 sound and offering support for the custom soundtrack feature. The games' video will stretch to the 16:9 aspect ratio and will also play in 480p...." "the Xbox versions of GTAIII and Vice City are the best ones available." etoychest: gta review "...These are by far the best console versions of the games (and are arguably better than the PC version). People who have an XBox and havenʼt picked these up yet for any other platform are in for a treat..." κλπ κλπ κλπ κλπ που μπορεις να βρεις εδω: http://www.metacritic.com/games/platforms/xbx/grandtheftautodoublepack ολος ο ηλεκτρονικος τυπος λεει οτι η καλυτερη εκδοση του gta απο gameplay αλλα και γραφικα ηταν στο xbox.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 καλα ειναι να μην λεμε οτι θελουμε... Κοιτα εχω ξαναπει οτι τα link που δινει ο καθενας δεν τα κοιταω σχεδον ποτε προτιμω να εχω την δικη μου αποψη. αλλα σε αυτην την περιπτωση δεν ειναι ''απλα'' link υπαρχει και το gamespot..κτλ. τωρα τα ματακια μου αλλα εχουν δει τι να πω... ισως δεν βλεπω καλα... Η εκδοσεις για pc μου φαινονται με διαφορα καλυτερες και απο τις 2(ps2-xbox) Ας με διορθωσει καποιος που τα εχει παιξει και σε pc,γιατι μπορει και να κανω λαθος.
p3tran Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Ας με διορθωσει καποιος που τα εχει παιξει και σε pc,γιατι μπορει και να κανω λαθος. μολις σε διορθωσα, και ξαναλες το ιδιο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.