privateer Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 We'll be adding PS3 version of the game to the full written Head-to-Head later this week. To hold you over we've synced up some hi-res video of the PS3 and 360 versions of the game. We noticed some major visual differences between the two builds including: Double Agent's gameplay relies on deep blacks and the lighting on PS3 came off as less dynamic in many areas. It's a trade off. When Sam first drops into the water on 360 it's difficult to get your bearings and figure out the correct direction to swim. However on PS3 you'll switch to night vision less often because there seems to be plenty of ambient light even in the "dark" areas. The PS3 versions is lacking some small details present on 360. For example when we first enter Sam's prison cell there is a chessboard on the ground and some scattered belongings next to his bed. These aren't included on PS3. There are also a few less background characters in the prison and different fire effects. On 360 Sam's night vision included a graphical effect that warped the screen and seemed to outline objects with a thick black line. On PS3 the night vision looks more like old style. http://uk.insider.ign.com/articles/778/778471p1.html Koinws allo ena xalia port sto ps3
p3tran Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 δεν ειναι θεμα "χαλια port" το game εχει δυο πιστες παραπανω, καθως και ενα νεο χαρακτηρα, τη γκομενα-κατασκοπο. δεν ειναι λοιπον οτι δεν ασχοληθηκαν. εχουμε δει πολλες φορες developers να κρυφομαρτυρανε οτι οταν δουλευουνε τον ιδιο τιτλο στις δυο κονσολες, τελικα στο 360 παντα εχουνε καμια 50αρια MB's παραπανω ελευθερη μνημη. οσο για το χαμηλοτερο framerate... achievement unlocked!
Stormwatch Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Τα videos ειναι απο τις πρωτες πιστες. Στις τελευταιες ομως, το γυρναει σε 4D...
gherudos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 "When Sam first drops into the water on 360 it's difficult to get your bearings and figure out the correct direction to swim.However on PS3 you'll switch to night vision less often because there seems to be plenty of ambient light even in the "dark" areas." Αντιθέτως δεν είναι χάλια port αν διαβάσεις το παραπάνω,με το απόλυτο σκοτάδι καλύπτουν τα κακά γραφικά και τις λεπτομέριες(όπως έκαναν και με τον spiderman στο ps2 όπου όλο το παιχνίδι διαδραματιζόταν τη νύχτα ενώ στο ΧΒΟΧ και στο NGC το παιχνίδι λάμβανε χώρα τη μέρα.). Δεν θα με εντυπωσίαζε η λεπτομέρεια ότι λείπει ένα παιχνίδι σκάκι από το κελί του SNAKE διότι δεν θα αποτελέσει κριτήριο θάψιμου του παιχνιδιού και κακοχαρακτηρισμού επειδή στο 360 υπάρχει ενώ στο ps3 δεν υπάρχει. Προσοχή τονίζω ότι δεν υποστηρίζω καμία από τις παραπάνω κονσόλες καθώς δεν πρόκειται να αγοράσω καμία από αυτές,απλά θεώρησα το σχόλιο σου ότι ήταν λίγο άκυρο σχετικά με τα στοιχεία που μας μετέφερες...
privateer Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Tis pics kai to video ta eides ka8olou? Shaders lighting ktl einai emfanes oti leiponte apo thn ekdosh tou ps3. Gia na mhn milhsw gia to framerate.
john2gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Πραγματικά,η έκδοση του PS3 μου θυμίζει την PC έκδοση η οποία έχει bug με τον φωτισμό (το οποίο είχα πει στην Nvidia και με έγραψαν στα @@ τους). Το πρόβλημα ήταν τόσο σπαστικό (πλησίαζες μια πηγή φωτός και ξαφνικά εμφανιζόταν το lighting,απομακρυνόσουν και ξαφνικά εξαφανιζόταν ο φωτισμός) που σταμάτησα να παίζω το παιχνίδι. Τρισάθλιο πάντως που υπάρχει αυτό το πρόβλημα στην PS3 έκδοση και έρχεται το ερώτημα,hardware issue (καθώς όπως είπα και στην 8800 μου έχω παρόμοιο πρόβλημα) ή game issue;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 έρχεται το ερώτημα,hardware issue ή game issue; Βασικα insomnia ιssue:lol: :lol: Θελω να ειμαι καλοπροαιρετος και να δω αν θα υπαρχουν παρομοια θεματα οταν το 360 θα παιρνει και αυτο με την σειρα του port απο το ps3... Τωρα για το game εσυ που το επαιξες john2gr αξιζει?γιατι αυτο μετραει τελικα.
john2gr Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Όπως είπα δεν το έπαιξα τόσο όσο τα προηγούμενα μέρη γιατί μου έσπασε τα νεύρα το πρόβλημα με τον φωτισμό (δεν έχω ούτε Χ360,ούτε PS3 ) και για μένα είναι απαραίτητος ο φωτισμός σε Splinter Cell παιχνίδι. Έχουν αφαιρέσει κάποια πράγματα όπως την μπάρα που ήταν χαμηλά/κέντρο της οθόνης που έλεγε πόσο φαίνεσαι (το οποίο το αντικατέστησαν με έναν φακό/δείκτη στην πλάτη του Sam που είναι μούφα ΙΜΟ) και το ηχειάκι που έδειχνε πόσο θόρυβο κάνεις. Το save system έγινε τρισάθλιο στο PC (καθώς πλέον είναι ΜΟΝΟ με save points) και είναι πιο action,τουλάχιστον στις πρώτες 2-3 αποστολές,ενώ όποτε θες να μπεις στο Inventory ή να κοιτάξεις κάτω από μια πόρτα πετάγεται στην μάπα σου ένα τρισάθλιο 4 δευτερολέπτων video το οποίο προσωπικά με ξενέρωσε εντελώς και μου χάλασε ΕΝΤΕΛΩΣ το immersion. Δεν μπορεί να φτάσει καθόλου τα παλιά μέρη της σειράς κατά την γνώμη μου και θεωρώ το Double Agent το χειρότερο μέρος της σειράς
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 και για μένα είναι απαραίτητος ο φωτισμός σε Splinter Cell παιχνίδι. Εχεις δικιο σε αυτο. Παντως εγω εχω τερματισει το πρωτο στο xbox(αρκετα καλο) και εχω παιξει το 2ο παλι στο xbox αλλα δεν με εχουν ενθουσιασει κιολας. Οταν επαιζα το πρωτο μου αρεσε αρκετα αλλα αν με ρωτησεις τωρα για κατι μεσα στο παιχνιδι δεν θυμαμαι τιποτα,δεν μου εχει μεινει κατι ... αυτο ειναι το κακο...
p3tran Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 "When Sam first drops into the water on 360 it's difficult to get your bearings and figure out the correct direction to swim.However on PS3 you'll switch to night vision less often because there seems to be plenty of ambient light even in the "dark" areas." Αντιθέτως δεν είναι χάλια port αν διαβάσεις το παραπάνω,με το απόλυτο σκοτάδι καλύπτουν τα κακά γραφικά και τις λεπτομέριες(όπως έκαναν και με τον spiderman στο ps2 όπου όλο το παιχνίδι διαδραματιζόταν τη νύχτα ενώ στο ΧΒΟΧ και στο NGC το παιχνίδι λάμβανε χώρα τη μέρα.). ναι, μονο που κανεις λαθος. το απολυτο σκοταδι (οπου δεν υπαρχει πηγη φωτος) ειναι 100% μερος της ατμοσφαιρας, και οχι προσπαθεια να "καλυψει τα κακα γραφικα και τις λεπτομεριες" δες και μονος σου τη διαφορα: δες και τις διαφορες στα textures (κοιτα πχ το μανικι, τους τοιχους) και ελπιζω να καταλαβεις τι λεμε.
p3tran Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Βασικα insomnia ιssue:lol: :lol: Θελω να ειμαι καλοπροαιρετος και να δω αν θα υπαρχουν παρομοια θεματα οταν το 360 θα παιρνει και αυτο με την σειρα του port απο το ps3... Τωρα για το game εσυ που το επαιξες john2gr αξιζει?γιατι αυτο μετραει τελικα. το εγραψα και παραπανω, μαλλον δεν το ειδες.. developers που φτιαχνουν games και στις δυο πλατφορμες παραλληλα και περνανε κωδικα απο τη μια στην αλλη, εχουν δηλωσει οτι συμβαινει το εξης: κατα τη μεταφορα απο 360 σε ps3, τους λειπουνε καμια 50αρια megabytes ελευθερη μνημη, ενω κατα την μεταφορα απο ps3 σε 360, εχουνε διαθεσιμα καμια 50αρια megabytes επιπλεον. αν θες, ψαξε στο beyond3d τα posts ενος προγραμματιστη που λεγεται "fran", εχει γραψει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα. περα απο αυτο, να ξερεις οτι λογω καλυτερων εργαλειων και μεγαλυτερης ευκολιας προγραμματισμου, τεινει να γινει κανονας οτι ολα τα multiplatforms games στηνονται αρχικα στο 360. παντως οι playstationακηδες του εξωτερικου, εχουν ξεχασει ηδη το θεμα splinter cell και αγχωνονται για το assasins creed....
gherudos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 P3tran τις φωτό δεν μπορώ να τις δω έχει πρόβλημα το μόνιτορ,είχα ανοίξει κι ένα τοπικ και απ ότι κατάλαβα θέλει να ρυθμίσουμε κάτι στο hardware(μια βίδα νομίζω μου είπε κάποιος moderator),θα το κάνω κι αυτό κάποια στιγμή,προς το παρόν βλέπω μια μαυρίλα μόνο στις φωτό και στα βίντεο. Πάντως ρε παιδιά το παιχνίδι ούτως ή άλλως το θεωρώ μούφα και το χειρότερο της σειράς,το έχω στο WII κι έχω απογοητευτεί με το σκατοχειρισμό του.Το ίδιο πρόβλημα αντιμετώπισα και με το Sonic,μήπως τελικά τρέχει κάτι με το wiimote μου;πιστεύω ότι δεν ανταποκρίνεται σωστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 το εγραψα και παραπανω, μαλλον δεν το ειδες.. developers που φτιαχνουν games και στις δυο πλατφορμες παραλληλα και περνανε κωδικα απο τη μια στην αλλη, εχουν δηλωσει οτι συμβαινει το εξης: κατα τη μεταφορα απο 360 σε ps3, τους λειπουνε καμια 50αρια megabytes ελευθερη μνημη, ενω κατα την μεταφορα απο ps3 σε 360, εχουνε διαθεσιμα καμια 50αρια megabytes επιπλεον. αν θες, ψαξε στο beyond3d τα posts ενος προγραμματιστη που λεγεται "fran", εχει γραψει αρκετα ενδιαφεροντα πραγματα. p3tran στο post μου δεν ηθελα να τονισω αυτο. Θελω να ειμαι καλοπροαιρετος και να δω αν θα υπαρχουν παρομοια θεματα οταν το 360 θα παιρνει και αυτο με την σειρα του port απο το ps3... αλλα αυτο... Θελω να ειμαι καλοπροαιρετος και να δω αν θα υπαρχουν παρομοια θεματα οταν το 360 θα παιρνει και αυτο με την σειρα του port απο το ps3...[/b] Αυτα για τις καλυτερες εκδοσεις ειναι νωρις ακομα για να τα δουμε. Και ποτε δεν βγαζω συμπερασματα γενικοτερα επειδη καποιος καπου ειπε κατι...
p3tran Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 οκ ρε gherudos, αλλα ουτε καν το μανικι δεν μπορεις να δεις? :D τι σοϊ μονιτορ ειναι αυτο ρε? :D :D οσο για το οτι το πηρες στο wii... ας προσεχες!!
Pytzamarama Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Αρχικό μήνυμα απο PDS13 Βασικα insomnia ιssue Θελω να ειμαι καλοπροαιρετος και να δω αν θα υπαρχουν παρομοια θεματα οταν το 360 θα παιρνει και αυτο με την σειρα του port απο το ps3... Στην προηγουμενη γενια παντως τα port απο PS2 σε XBOX ηταν ΚΛΑΣΕΙΣ καλυτερα στο XBOXακι(εκτος του MGS3). Και τοτε επισης ειχαμε να κανουμε με 2 εντελως διαφορετικες αρχιτεκτονικες...τι φταιει τωρα? Το να θελει ενα studio 12 μηνες για να φτιαξει στο PS3 ενα version ισαξιο με το αντιστοιχο του 360 δεν ειναι καλο σημαδι...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.