Προς το περιεχόμενο

Πινακιδα αφης σε laptop Acer Aspire 5003WLMi

happy

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα!Απο χθες που εγκατεστησα το Νorton Ghost στο laptop και εκανα επανεκκινηση η πινακιδα αφης δε "νιωθει",δηλαδη το βελακι δεν κινειται ο,τι και να κανω και εβαλα ενα κανονικο mouse.Εχει κανενας καμια ιδεα τι φταιει?Δε νομιζω να ειναι το Νorton Ghost και επισης δεν εχω ιους και spyware συμφωνα με NOD32,avast 4.7,Spyware Doctor,Ewido.Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?Ευχαριστω.

Δημοσ.
Καλημερα!Απο χθες που εγκατεστησα το Νorton Ghost στο laptop και εκανα επανεκκινηση η πινακιδα αφης δε "νιωθει",δηλαδη το βελακι δεν κινειται ο,τι και να κανω και εβαλα ενα κανονικο mouse.Εχει κανενας καμια ιδεα τι φταιει?Δε νομιζω να ειναι το Νorton Ghost και επισης δεν εχω ιους και spyware συμφωνα με NOD32,avast 4.7,Spyware Doctor,Ewido.Μηπως μπορει να βοηθησει κανεις?Ευχαριστω.

δοκίμασες να πατήσεις το Fn και το F10, η όποιο από τα F αντιστοιχεί στο touchpad σου, συνήθως στα acer είναι ένα τετραγωνάκι με ένα χεράκι επάνω.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδια,το Fn + F7 ειναι ο σωστος συνδυασμος.(Το πώς ο μικρος μου αδερφος καταφερε και τον βρηκε πριν απο μενα και το απενεργοποιησε κατα τυχη ομως ειναι αποριας αξιο..:-P)

• 4 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια εγω εχω αλλο προβλημα σχετικα με την πινακιδα αφης.. Στις αρχες αν εσερνα το χερι μου στην δε3ια πλευρα μπορουσα να ανεβοκατεβασω μια σελιδα πχ στο ιντερνετ.Ή μπορουσα να κανω ζουμ σε μια σελιδα.. Τωρα δεν μπορω.. Ειχα κανει κατι ρυ8μισεις μια φορα και δεν 8υμαμαι τι ακριβως... Μηπως 3ερει κανεις τιποτα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...