HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Voodoo 2 αγορασα σε SLI τελη 97....Αυτο που λες βγηκε το 2002...Οποτε τι μου λες ? Δεν κραταω καμια καρτα πανω απο 1,2 χρονια και να εισαι σιγουρος πως το 97-98 ΔΕΝ υπηρχε αυτο το προγραμμα.... Οσο για το BIOS ο Georgeman με καλυψε...Μια PCI πρεπει να υπαρχει παντα. Και οχι ΔΕΝ μπορουσαν να χωσουν OC στην Voodoo , Voodoo 2 , το pixel clock oc εγινε πρωτα στην Voodoo 3 και ο φιλος που εφτιαξε το προγραμμα που λες μαλλον το πηρε απο εκει τον τροπο.
john2gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Σου δίνω το πρόγραμμα,κάνε και κάνα google search για την Voodoo2 πριν την πετάξεις. http://www.falconfly.de/tools.htm 22 Jan 1997 Tweek for Voodoo! 110k ZIP Overclocking, Direct3D switching and Tweaking for Voodoo1 Έλεος δηλαδή,μην πετάς ρουκέτες από εδώ κι απο εκεί. Εδώ για τις Voodoo1 υπήρχε καιι μου λες ότι το βρήκαν ξαφνικά στις Voodoo3 και μετά ζήλεξε ο άλλος και πήρε την τεχνική για τις Voodoo2 και πράσινα άλογα. Και την μια μου λέει ο Georgeman <<Είναι ασφαλής τρόπος>> και την άλλη <<Γι' αυτό κρατάς καβάτσα μια PCI κάρτα>>. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ,no comments δηλαδή,κάντε το bios flashing σας αν "ανάβετε" με αυτό τον τρόπο κι αφήστε εμάς να κάνουμε safe stable overclocking PS: Μια βόλτα από εδώ δεν κάνει και κακό για τις χρονολογίες κυκλοφορίας των 3DFX καρτών γραφικών http://en.wikipedia.org/wiki/3dfx#Voodoo2
HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Φιλε μου το τι βρισκεις ΤΩΡΑ δεν εχει καμια σχεση με το πως τα εβρισκε καποιος το 97 που ειχαμε το 1/100 απο τα sites που εχουμε τωρα και που απλα κανεις ενα Google και σου βγαζει info για το προγραμμα αυτο. Εξαλλου οταν καποιος εχει 2xVoodoo 2 σε SLI τι να το κανει το oc tweak ? Ειδικα τοτε που το πιο απαιτητικο παιχνιδι ετρεχε μια χαρα και με 1 voodoo2. Οσο για τις ρουκετες ασε κανεναν που εχει ασχοληθει με τα OC καποια χρονια να το πει αυτο και οχι καποιος που 7 χρονια μετα μαθαινει για το Bios Flash στις καρτες γραφικων..Τωρα αν μια PCI σου πιανει τοσο χωρο τι να πω Οσο για τις κυκλοφοριες που δειχνεις στο wikipedia ( Αληθεια αυτο υπηρχε το 97 ? ) εγω μπορω να σου δειξω τοσο την 1η Voodoo που ηρθε στην Ελλαδα μαρκας BIOSTAR καθως και τις Voodoo 2 Monster της DIAMOND καθως και την Voodoo 5500....Τις εχω κρατησει ολες για να θυμαμαι τις παλιες εποχες Τωρα αν σε πειραξε το οτι ειπα τελη 97 και οχι μεσα 98 τι να πω , δεν εχω μνημη ελεφαντα για να μετραω τους μηνες.
john2gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Έχεις κρατήσει και την απόδειξη για να φαίνεται το 1997; Γιατί κι εγώ έχω κρατήσει την Voodoo2 8MB της Diamond . Τέλος δεν ξανασχολούμαι με το θέμα γιατί την "κοπανάς" όποτε τα βρίσκεις σκούρα αντί να παραδεχτείς κάποια πράγματα. Πρώτα είπες ότι δεν μπορούσε κάποιος να κάνει overclock σε 3D Accelerated κάρτες γραφικών. Μετά είπες <<να εισαι σιγουρος πως το 97-98 ΔΕΝ υπηρχε αυτο το προγραμμα>> + <<Και οχι ΔΕΝ μπορουσαν να χωσουν OC στην Voodoo , Voodoo 2>> και μετά που σου δείχνω τα προγράμματα (τα οποία όπως και τώρα,έτσι και τότε στο Yahoo μπορούσες να τα βρεις ή ακόμα κι από τα CD's ξένων περιοδικών) κάνεις μια κωλοτούμπα και λες <<οταν καποιος εχει 2xVoodoo 2 σε SLI τι να το κανει το oc tweak ?>>. Επειδή διάβασες ένα Guide για GPU bios flashing δεν σε κάνει expert. Αντιθέτως στις κωλοτούμπες πάντως έχεις γίνει,μας το έδειξες με τον καλύτερο τρόπο . Και τώρα keep posting
HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Φιλε μου λες να πηρα μεταχειρισμενες 4 Voodoo καρτες ??? Χλωμο ως απιθανο, αλλα αν θελεις αποδειξη υπαρχουν ονομαστικες καταστασεις απο το μαγαζι που τις αγορασα. Τοτε ΟΧΙ δεν ασχολιομουν με OC, γιατι να το κανω αλλωστε ? Τι θα κερδιζα οταν ειχα 2 voodoo 2 σε sli ? Ενα τιποτα και αυτο ειναι σιγουρο οποτε γιατι να ασχοληθω ? Εγω ασχοληθηκα με OC οταν για πρωτη φορα ειδα κολληματα σε παιχνιδια και αυτο εγινε με την Geforce 2 πριν κοντα 7 χρονια. Τοτε Bios Flash εκαναν μετρημενοι στα δαχτυλα γενικα και δεν υπηρχαν Guides οπως τα τελευταια χρονια. Αντιθετα μου την λες γιατι δεν ηξερα ενα προγραμμα που απλα πατουσες 2 κλικ με το ποντικι και εκανες OC μια καρτα που ουτως η αλλιως ΔΕΝ χρειαζοταν να γινει OC. Αντιθετα μαθαινεις 7 χρονια μετα το BIOS Flash....Χρειαζεται να πω κατι περισσοτερο ? Keep Walking
Vassilis_X Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Εγω με τους 97.94 κερδισα γυρω στους 150 ποντους στο 3dmark06.. πως μετρατε σε καθε παιχνιδι? με ποιο προγραμμα??
HellasVagabond Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Το fraps και το d3dgear ειναι τα καλυτερα για αυτο...
JOHNX2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 re paidia ti paizi den ksero...... evala tous 97.94 kai mou exoun gonatisi tin karta!!! sto 3dmarks06 ebgala konta stous 5500 pontous kai ta games pane kare-kare!!!!! eleos diladi!!!! apo ritmisis oles ideies opos kai prin!!!! tha mas trelanoun auti tis NVIDIA????
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Εκανες uninstall και μετα καθαρισμο με Driver Cleaner ???? Αν ναι δεν ξερω τι μπορει να φταιει.
JOHNX2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 ekana unistall tous palious kai epita esvisa ton fakelo c-->nvidia-->Win2KXP, meta epanekinisi, kai epita egatastasi ton kainourgion drivers, ksana epanekinisi kai proliptika ekana kai defragment!!! NOMIZO OLA TELIA EOS EDO. kathrismo me DRIVER CLEANER den ekana... exo to driver cleaner 3.3, tha kani doulia les?
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 κανεις πρωτα Uninstal. μετα restart. μετα καθαριζεις με driver cleaner τσεκαροντας τα παντα περι NVIDIA μεσα. Κανεις Restart. Εγκαθιστας τους νεους drivers.
JOHNX2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 mpa... ta idia xalia pali.. ksanapao pali stous palious gia na erthi i karta sta isia tis!!! mallon theloun kanena seminario epimorfosis oi programatistes tis nvidia!!!
HellasVagabond Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Μηπως το OC του CPU σου κανει τιποτα προβληματα ?
JOHNX2 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 to fantastika kai auto kai eriksa tin sixnotita tou epeksergasti sta 2400MHz kai ton mnimon sta 800MHz. alla distixos ta idia. perasa tora tous 97.92 kai ola einai ok. to proto test apo to 3dmarks06 me tou 97.94 ksekinouse me 24 frames, eno me tous 97.92 me 75...
momotis Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Παιδες τελικα οι 101.ΧΧ της nvidia αξιζει να τους βαλω η ειναι τα ιδια με τους προηγουμενους?Θα εχουν καμια διαφορα σε αποδοση? Εχω 7800 σε xp.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.