Προς το περιεχόμενο

New Forceware 97.94 For 8800 ( Xp Only ) !!!!

HellasVagabond

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μην κοροϊδέψετε αλλά είμαι λίγο άσχετος και πρέπει να ρωτήσω. Τι διαφορά έχουν οι 32 bit από τους 64; Με το παρακάτω και windows XP Pro SP2 τι πρέπει να κατεβάσω;

CPU INTEL CORE 2 DUO E6400 2.13 GHZ LGA775 - 1066 FSB

2 TWINMOS 001-667-MTE DIMM DDR2 CL5 1GB PC5300

ΜΗΤΡΙΚΗ ΚΑΡΤΑ GIGABYTE GA-965P-DS4

XFX GEFORCE 8800GTS PVT80GGHF9 320MB PCI-E

SEAGATE BARRACUDA ES ST3400620NS 400GB SATA2

LG 19'' L194WT-SF WIDE SILVER

CREATIVE SBS 580

ENERMAX LIBERTY 500W

Παρεπιπτόντως την προηγούμενη εβδομάδα που μου ήρθε το pc είχε μέσα μόνο το cd με τους drivers από την κάρτα γραφικών. Έπρεπε να έχει και cd me drivers για μητρική μέσα; Τους κατέβασα μεν από το site της gigabyte αλλά μήπως πρέπει να ζητήσω και το cd; Έπρεπε να έχω και κάποιο άλλο cd με drivers ή αυτά τα δυο είναι;

Καλό Πάσχα σε όλους

Δημοσ.

Για τον φούτσο είναι οι νέοι "επίσημοι" drivers. Αφενός είναι ΤΟΣΟ πίσω σε σχέση με τους leaked (101.02),αφετέρου έχουν προβλήματα τα οποία διορθώθηκαν στους leaked drivers,όπως τις σκιές στο Call Of Juarez. Η Nvidia είναι εντελώς άκυρη στο θέμα των drivers και ομολογώ ότι η ΑΤΙ προσφέρει καλύτερο support και αυτός θα είναι ο λόγος που θα πουλήσω την 8800 μου για να πάρω μια Χ2900. Thumbs down για την Nvidia.

PS: balander10,υπάρχουν Windows XP 32bit και Windows XP 64bit. Γι' αυτό τον λόγο κι υπάρχουν 2 εκδόσεις των drivers. Λογικά (αν δεν έχεις περάσει εσύ άλλα Windows γνωρίζοντας ότι είναι 64bit) πρέπει να έχεις τα 32bit οπότε κατέβασε τους πρώτους drivers. Διαφορά στο Stalker όπως και σε άλλα παιχνίδια όμως ΔΕΝ ΘΑ ΔΕΙΣ. Εγγυημένο αυτό.

Δημοσ.

john2gr..

1oν) Οι LEAKED δεν ξερουμε ΚΑΝ αν ηταν οντως οι 101.02..

Το να αλλαξεις το νουμερο μεσα στο INF ΔΕΝ λεει κατι.

2ον) Αυτοι πανε ΠΟΛΥ καλυτερα στο STALKER αποτι οι 101.02..

3ον) Βγαζουν καλυτερο σκορ στο 3dmark αποτι οι 10χ.χχ

4ον) Δεν εχω προβληματα στο C&C Tiberium Wars που ειχα με την 10χ.χχ σειρα.

Δημοσ.

Όσοι έχουν τότε 8800 κάρτες ας δοκιμάσουν και τους 101.02 και τους 97.94 να μας πούνε εντυπώσεις από το Stalker (καθότι πολλοί το παίζουν) :P. Κι ας βάλουν και τα El Matador + Call Of Juarez να μας πουν σε ποιους drivers παίζει το παιχνίδι και σε ποιους όχι (εκτός κι αν μου βγάλεις νέο σενάριο ότι δεν έπαιζε στους 97.92,μετά το διόρθωσαν στους "ίσως" πειραγμένους INF leaked drivers και μετά είπαν <<Δεν βαριέσαι,ας το ξαναχαλάσουμε για τα μάτια του κόσμου,έτσι για να σκυλιάσουν στους επίσημους μας drivers>>) :P.

PS: Και θεωρώ λίγο άκυρο αυτό που λες με το .INF . Άλλη όρεξη δεν θα είχε αυτός που τους έκανε leaked από το να πάρει μια παλιά Α έκδοση των drivers και να κάτσει να αλλάξει το number release..........άσε που οι 101.02 ήταν για τις νέες ακυκλοφόρητες κάρτες της Nvidia,πράγμα που και μόνο δείχνει ότι όντως ήταν νέοι drivers κι όχι απλά "αλλαγμένοι"

PS2: BTW χρησιμοποιείς το Rivatunner2? Τους αναγνωρίζει αμέσως ή πρέπει να κάνεις hacker-ια όπως στην σειρά 10x.xx για να τους αναγνωρίσει; Γενικά το overclocking δουλεύει;

Δημοσ.

OC κανω παντα απο Bios οποτε δεν με ενδιαφερει.

Και εχουν τεσταρει πολλοι τους drivers με το Stalker και εχουν δει μεγαλη διαφορα. Ενας απο αυτους ειμαι και εγω.

Τωρα για το El matador+Call of juarez δεν θα μπορουσαν να με νοιαζουν λιγοτερο αφου δεν τα εχω καν εγκατεστημενα.

Τωρα το να αλλαξει καποιος το INF και να γραψει 101.02 μαζι με το 8600GTS δεν νομιζω πως ειναι δυσκολο ;)

Δημοσ.

OC κάνεις από το BIOS; Εχμ μπας και μπερδεύτηκες λίγο ρε; Δεν σου μιλάω για την CPU έτσι,για την κάρτα γραφικών σου λέω :P. Είτε μόνο με nTune είτε με third party προγράμματα μπορείς να κάνεις overclock. Τέσπα μόλις κατέβηκαν,θα τους δοκιμάσω και θα post-άρω εδώ benchies από 97.92,101.02 και 97.94

Δημοσ.

Intel Core Duo 2 Core 6600 (3.51Ghz), GF8800GTX , ForceWare 94.92

Doom3: 1280x1024 + 8xFSAA + 16xAF + Ultra Quality= 113.2

3D Mark 2005:1024x768=19555

Aquamark=180043

3D Mark 2006=12227

Intel Core Duo 2 Core 6600 (3.51Ghz), GF8800GTX , ForceWare 94.97

Doom3: 1280x1024 + 8xFSAA + 16xAF + Ultra Quality= 113.7

3D Mark 2005:1024x768=19508

Aquamark=182900

3D Mark 2006=12175

Intel Core Duo 2 Core 6600 (3.51Ghz), GF8800GTX , ForceWare 100.95

Doom3: 1280x1024 + 8xFSAA + 16xAF + Ultra Quality= 113.0

3D Mark 2005:1024x768=19792

Aquamark=182305

3D Mark 2006=12423

Οι επιδόσεις είναι αντίστοιχες με αυτές των 94.92. Οι σκιές τόσο στα El Matador όσο και στο Call Of Juarez είναι corrupted,σε αντίθεση με τους 100.95 και 101.02. Επιπροσθέτως εδώ πολλοί χρήστες παραδέχονται ότι δεν προσφέρουν κάτι νέο οι drivers αυτοί σε σχέση με τους leaked,τόσο σε θέμα επιδόσεων όσο και σε fixes παιχνιδιών.

PS: Μακριά το bios flash στην 8800 μου. Δεν ήξερα πάντως ότι ήδη είχε βγει αυτός ο τρόπος.

Δημοσ.

Αυτος ο τροπος υπαρχει εδω και 6 χρονια...

Δεν ειναι κακο να παραδεχτεις οτι δεν εχεις ασχοληθει με το εν λογο αθλημα.

Και κανεις δεν ειπε πως θα δεις φοβερες διαφορες απλα σε νεα Games οπως STALKER και C&Ctw εχει μεγαλες διαφορες.

Αν εσυ κατεβαζεις drivers με σκοπο να παιξεις παιχνιδια 1 ετους δικαιωμα σου :)

Δημοσ.

Με overclocking ασχολούμαι από την Voodoo2. Το ότι δεν ασχολούμαι με GPU bios flashing για αυτονόητους λόγους δεν σήμαινει ότι δεν ασχολούμαι με το άθλημα. Σημαίνει ότι προσέχω περισσότερο από την στιγμή που υπάρχουν καλύτεροι και πιο ασφαλοί τρόποι overclocking. Τις περισσότερες φορές άλλωστε χρησιμοποιούν το bios flashing για vmoding (και στην παρούσα φάση δεν έχει κυκλοφορήσει modded bios για τις 8800). Και μιας και μίλησες για το C&C,με το παιχνίδι δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τους παλιούς drivers αλλά ούτε με τους καινούργιους. Όσο για το Stalker θα σου απαντήσουν στο forum που ρώτησες γιατί η Nvidia δεν έκανε official τους 101.02 :P (πράγμα που έχει ξαναγίνει πολλές φορές στο παρελθόν,να γίνονται δηλαδή leaked νεότερες εκδόσεις αλλά επειδή περιμένουν το WHQL η Nvidia/ATI να προσφέρουν σαν official παλιότερη έκδοση).

• Moderators
Δημοσ.

To overclocking απο BIOS ο Hellas Vagabond μου το εμαθε, και εχω να πω οτι ειναι η καλυτερη λυση. εφοσον βεβαια εχεις τεσταρει και εισαι φουλ σταθερος στις ρυθμισεις που βαζεις.

Ετσι, και καλυτερος τροπος ειναι και πιο σταθερος, αλλα θελει περισσοτερη προσοχη και περισσοτερες ισως γνωσεις...

Δημοσ.

1) Ποιος σου ειπε πως οι Voodoo 2 η οποιαδηποτε Voodoo ΠΡΙΝ την σειρα 3 επαιρνε OC ??

Voodoo 1,2 ΔΕΝ ΕΠΑΙΡΝΑΝ OC για τον λογο του οτι ηταν καθαρα επιταχυντες 3d και ετσι δεν αλλαζαν τα clocks.

Αντιθετα απο την Voodoo 3 και μετα βγηκαν προγραμματακια που με ενα κλικ εκανες OC...Φοβερο πραγμα δλδ και πολυ δυσκολο........

( Για του λογου το Αληθες ωστε να μην πεις πως κανω λαθος.

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=295

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=161

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=160

http://downloads.guru3d.com/download.php?det=159 )

2) Το οτι OC απο BIOS εχουμε τουλαχιστον απο την Gforce 2 ( Τοτε αρχισα εγω ) και εσυ το ακους 6-7 χρονια μετα για μενα λεει πολλα....

Δεν ειναι αναγκη να ασχοληθεις καν με το αθλημα...Αρκει να διαβαζεις και καπου θα το ειχες πετυχει.

3) Το καλυτερο OC επιτυγχανεται μεσω Bios..Κυριως γιατι κανενας driver δεν μπορει να εντοπισει οτι η καρτα εχει γινει καν OCed ( κατι που μερικες φορες και σε μερικους drivers εχει γινει με τα riva κτλ κτλ κτλ ) και εξαλλου το rivatuner απο μονο του μπορει να τα κανει μανταρα και καποιος να εχει bsod αρκετες φορες.

4) Η Nvidia δεν δινει δεκαρα για το WHQL και γιαυτο εχει απειρες φορες ποσταρει drivers ΧΩΡΙΣ WHQL signature.

5) Moded BIOS για 8800 ??? Αυτο φιλε μου το φτιαχνεις μονος σου δεν στο δινει κανεις.......

Δημοσ.

Voodoo 2 Tweaker Added: 2002-04-04 Download!

Webpage: http://www.leinen.com Developer: Leinen Software

Downloaded 849 times. Rated 100 % in 2 votes. Version: 1.1

The Voodoo 2 Tweaker lets you configure all settings for the Glide(™) and Direct3D(®) API's of your Voodoo 2 based 3D graphics-acceleration card, e.g.:

- Gamma correction

- Refresh rate

- Pixel clock tuning (overclocking up to 120 MHz!)

- Buffer synchronization

- Mipmap dithering

- Antialiasing

- Triple-buffering

- Texture filtering

- Enable/disable DirectDraw drivers (new in version 1.1)

- Additionally you can create application profiles to easily manage different settings for several applications independantly.

Κλάφτα Χαράλαμπε :P .Επίσης όποιος έχει κάνει bios flashing γενικώς ξέρει τους κινδύνους από μια πτώση τάσης ή από ένα μικρό λάθος ή corrupted file. Τοο να λες ασφαλέστερο τρόπο αυτόν (την στιγμή που ανέκαθεν προτού το flash-άρισμα δοκιμάζεις όλες τις εφαρμογές για να δεις πόσο stable είναι το σύστημα σου) το θεωρώ εντελώς άκυρο,ακριβώς όπως με την πρόταση ότι επειδή είναι 3D Accelerated μια κάρτα νομίζεις ότι δεν μπορείς να χώσεις overclock.

• Moderators
Δημοσ.
Επίσης όποιος έχει κάνει bios flashing γενικώς ξέρει τους κινδύνους από μια πτώση τάσης ή από ένα μικρό λάθος ή corrupted file. Τοο να λες ασφαλέστερο τρόπο αυτόν

Γιαυτο εχεις και μια S3 TRIO 2ΜΒ PCI (και καθε S3...) αμα γινει καμια στραβη....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...