Προς το περιεχόμενο

Μετατροπη Matroska Σε Dvd

vasilis68

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα σε ολους.

Εχοντας το προηγούμενο δίμηνο ξενυχτήσει αρκετα βραδια σε διαφορα forum (και σε ετουτο εδω) και εχοντας ακολουθησει πιστα οδηγους, οδηγιες, συμβουλες, προτασεις πολλων παιδιων (τους οποιους ευχαριστω θερμα) καταφερα να μετατρεπω τα avi σε dvd, με συγχρονισμενους υποτιτλους, με menu και ό,τι τραβάει η ψυχή σου.

Έλα όμως που μια ταινία που κατέβασα πρόσφατα (και άλλες που θέλω να κατεβάσω) είναι σε .mkv και δεν μπορώ να τη μετατρέψω (ούτε με το winavi ουτε με το concertXtodvd – το nero recode δεν την ανοιγει καν). Για την ακρίβεια, εικόνα και υπότιτλοι μια χαρα, όμως ο ηχος aac παθαίνει ζημιά (ακούγεται σαν να μιλάς πολύ γρήγορα στο τηλεφωνο). Η ταινία είναι σε codec H264 και στο pc παίζει μια χαρά στον VLC player, κατά τη μετατροπή υπάρχουν τα προβλήματα που περιέγραψα, τα οποία εστιάζονται στον ήχο.

Απο codecs έχω έχω εγκαταστήσει και το K-lite pack και το Matroska pack που περιέχει το ffdshow και το haali splitter.

Αν μπορει καποιος να βοηθήσει, θα το εκτιμούσα πολύ πολύ.

Καλημερα σε όλους.

Δημοσ.

Τσέκαρε οτι έχεις εγκατεστημένο σωστά τον codec για το aac

Απο τη στιγμή που δεν σου δουλεύει με το convertXtodvd θα πρότεινα τα:

1) avi2dvd υπάρχει ολόκληρο θέμα sticky εδώ

2) ή κατέβασε το super και δοκίμασε να την μετατρέψεις σε avi. Όσες μετατροπές έχω κάνει εγώ δούλεψαν μια χαρά απο mkv σε avi

Δημοσ.

Σε ευχαριστώ πολύ, φίλε μου.

Θα το δοκιμάσω το απόγευμα που θα παω σπιτι και θα σου πω.

Τελικά ίσως το πρόβλημα να ειναι ο codec για το aac. Πώς όμως ελέγχω αν έχει εγκατασταθεί σωστά;

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...