anastasisk Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Παιδια,γεια σας!Εχω το εξης προβλημα.Μπαινω σε σελιδες σχετικες με e radio και δε μπορω ν'ακουσω καθολου μουσικη.Δηλαδη,δεν εχω καθολου ηχο και θα ηθελα την βοηθεια σας! Ευχαριστω!!
anastasisk Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 se alla site exeis kanonika ixo? Σε σελιδες (sites) , υπαρχει ηχος!Σε e-radios δεν εχω ηχο οπως π.χ στο e-radio.gr κλπ.
alexzzz Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Se kapia ekdosi tou firefox ithele ena plug in gia na peksi radio. Sto 2.0.0.3 pezi katefthian. Gia explorer den ksero
21century Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Δημοσ. 11 Απριλίου 2007 Οφειελται σε καποιο προβλημα στον media player που εχεις εγκατεστημενο, δοκιμασε να δεις αν υπαρχουν καποιες ρυθμισεις λαθος. Σε οτι αφορα προβληματα βρηκα ενα αρθρο σε επαρχιακο ραδιοφωνο για τη σωστη χρηση του WMP 10-11 εδω http://www.kyparissianews.gr/forum/viewtopic.php?t=754
dimitris2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Δημοσ. 13 Απριλίου 2007 Ευχαριστω! lithike tp provlima? ean oxi des mipws sou blockarei tpt kanena programa/plug in tou typou adblock opws exei o firefox , egw etsi tin eixa patisei.
Red Armada Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 lithike tp provlima? ean oxi des mipws sou blockarei tpt kanena programa/plug in tou typou adblock opws exei o firefox , egw etsi tin eixa patisei. Εγώ χρησιμοποιώ firefox και δε μπορώ να ακούσω κάποιο webradio (από e-radio.gr κυρίως)..Έχω εγκατεστημένο το adblock, πως το διορθώνω για να μπορώ να έχω ήχο?
dimitris2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Δημοσ. 31 Μαΐου 2007 Εγώ χρησιμοποιώ firefox και δε μπορώ να ακούσω κάποιο webradio (από e-radio.gr κυρίως)..Έχω εγκατεστημένο το adblock, πως το διορθώνω για να μπορώ να έχω ήχο? λοιπον, οταν εισαι στην κεντρικη πχ του e-radio κανεις δεξι κλικ πανω στο adblock και πατας απενεργοποιηση στο http://www.e-radio.gr και εισαι ετοιμος!λογικα το ιδιο συμβαινει και σε αλλες σελιδες edit: και οταν λεω εισαι ετοιμος εννοω δεν χρειαζεται τιποτα αλλο για τη σελιδα αυτη σε οποιο σταθμο και να μπεις
Red Armada Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μάλλον δεν έφταιγε το AdBlock γιατί έκανα αυτό που μου πες και συνεχίζει να μην υπάρχει ήχος στο e-radio.gr. Σε άλλα site υπάρχει κανονικά ήχος, στο e-radio.gr & στο sportfm.gr εκεί που πατάς RADIO LIVe, το συνάντησα αυτό..:???:
dimitris2006 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Μάλλον δεν έφταιγε το AdBlock γιατί έκανα αυτό που μου πες και συνεχίζει να μην υπάρχει ήχος στο e-radio.gr. Σε άλλα site υπάρχει κανονικά ήχος, στο e-radio.gr & στο sportfm.gr εκεί που πατάς RADIO LIVe, το συνάντησα αυτό..:???: για να ημαστε 100% σιγουροι πως δεν φταιει το adblock απενεργοποιησε το και μπες ξανα στο eradio. (δεξι κλικ και ξετσεκαρε το "ενεργοποιηση του adblock"και για να το ενεργοποιησεις ξανατσεκαρε το.) αν παλι δεν ακουγεται ηχος τοτε πραγματικα δε μου ερχεται κατι αλλο στο μυαλο. δοκιμασε να μπεις μεσω internet explorer και δες αν παιζει για να δουμε αν το προβλημα ειναι απο firefox η απο αλλου. αν με τον explorer δεν εχεις προβλημα και σιγουρευτεις οτι το adblock δεν ειναι αυτο που εμποδιζει δες μηπως εχεις καποιο αλλο plug in που μπορει να κανει ζημια.
ipng Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Κανε μια δοκιμή να ακουσεις καποιο radio απο το www.live24.gr Δοκιμασε πχ να ακουσεις Best απο το Live24.gr και να δεν έχεις ήχο, πηγαινε διπλα απο τον player και πατα εκει που λεει listening problems. Δοκίμασε και εκεί (καλει τον player με παραλλαγές) και αν θελεις πες μας το αποτέλεσμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.