smarp Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Χριστός Ανέστη παιδιά 'Εχω σύνδεση ΟΤΕ και Τellas θέλω να βάλω ADSL με την Τellas γνωρίζει κάποιος να μου πει αν αξίζει γιατί δεν γνωρίζω τίποτα σχετικά με ADSL. Ευχαριστώ Καλό Πάσχα σε όλους!
amartolos Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 yparxei tromeros adagwnismos paidia!!!kai apo thema taxititwn kai apo thema newn sindesewn. enas me otenet kai tha exei kaliteres taxytites kai tha eixe energopoiithei grigorotera apo ena pou epelkse forthnet,vivodi,hol.......
nt2376 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Δημοσ. 12 Απριλίου 2007 Ενα ξερω... εστειλα την αιτηση στην 4 νετ πριν απο δεκα μερες και ακομα δεν εχει παει στο ΟΤΕ. Αρα τους λεω οτι δεν θα παρει μονο 10 εργασιμες οπως αρχικα μου ειπατε αλλα πολυ παραπανω γιατι ακομα δεν στειλαται την αιτηση. Αληθεια μπορω να κανω διακοπη (προπληρωσα ενα adsl-in-a-box) και να παρω τα λεφτα πισω? τους παιρνω καθε μερα τηλεφωνο. Δεν βλεπω να πηγαινω στο 2 play απο πεισμα και μονο. Καποιος ειχε γραψει το δεκεμβρη οτι ολοι θα γυρισουμε καποτε στον ΟΤΕ σαν βρεγμενες γατες. Μαλλον ο φιλος πολυ γατος ειναι και εκανε την προβλεψη αυτη!!!
DJJordan Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Εγώ επικοινώνησα ξανά με τη vividi τηλεφωνικώς, και μου είπαν ότι είναι άγνωστο το χρονικό διάστημα μέχρι την ενεργοποίηση τους είπα επίσης ότι περιμένω ήδη αρκετούς μήνες και η απάντηση ήταν, ότι αν βιάζομαι να ενεργοποιηθεί θα πρέπει να στείλω αίτημα με fax για να ενεργοποιηθεί η σύνδεση στο δύκτιο του ΟΤΕ δηλαδή στο 1mb αντί για 4mb και αυτό σε 20 μέρες και όταν ρώτησα αν πρέπει να τηλεφωνήσω στον ΟΤΕ, μου είπαν ότι δε θα βγάλω άκρη, επειδή γίνεται αναβάθμηση στο δύκτιο της vividi και είναι καθαρά θέμα τεχνικών!
Melissa_virus Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Δημοσ. 23 Απριλίου 2007 Εδώ forthnet. Τους πήρε 15 μέρες για να καταχωρίσουν την αίτηση για dsl που είχα κάνει online. Και αυτό μετά από πολύ γκρίνια που τους έκανα. Και ακόμα περιμένω. Ελπίζω αύριο να γίνει έστω η γραμμή dsl.
kallair Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 genika stin forthnet autes tis meres epikratei panikos. ego eixa kanei stin forthnet aitisi apo ton prohgoumen mina k perimena. tous eixa steilei k 3-4 mail epeidi evlepa oti den tin exoun perasei sto sistima tous alla apantisi den pira. telika molis perase to 15imero pou elegan oti kanoun gia na mas sindesoun, tous pira tilefono. mou apinthsan oti logw fortou ergasias den eixan perasei tin aitisi sto computer. tin perasan tin epomeni mera k pleon aplws perimenw ton ote na enimerosei tin forthnet oti me exei energopoiisei. i grammi leitourgei kanonika.
asxetoula Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ρίξτε μια ματιά εδώ: 23/04/2007 Βρίσκεται σε τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ 20/04/2007 Αποστολή αίτησης προς ΟΤΕ 20/04/2007 Καταχώρηση στο σύστημα του ΟΤΕ 19/04/2007 Παραλαβή και καταχώρηση της αίτησης από Forthnet Η αίτηση έγινε 2/4 αλλά ακόμα τίποτα. Φταίει ο ΟΤΕ όπως μου είπαν στη Forthnet? Παρασκευή 20/4 έστειλαν την αίτηση στον ΟΤΕ και Δευτέρα 23/4 βρισκόταν ήδη σε τελικό στάδιο, ούτε καν 2 εργάσιμες!!
Melissa_virus Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Και εγώ θύμα τις forthnet... Ακόμα στο τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ υλοποίησης βρίσκετε. την αίτηση την είχα κανει Online 5/4 και την καταχώρισαν 19/4. απλά είναι ζώα.
asxetoula Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Και εγώ θύμα τις forthnet... Ακόμα στο τελικό στάδιο υλοποίησης από ΟΤΕ υλοποίησης βρίσκετε. την αίτηση την είχα κανει Online 5/4 και την καταχώρισαν 19/4. απλά είναι ζώα. Υποτίθεται πως καθυστερούν λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας... Αλλά τουλάχιστον δεν μπορούν να λένε 30 εργάσιμες αντί για 12;
Melissa_virus Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Υποτίθεται πως καθυστερούν λόγω μεγάλου φόρτου εργασίας... Αλλά τουλάχιστον δεν μπορούν να λένε 30 εργάσιμες αντί για 12; Αν πούνε 30 8α τους κράξουν... εδώ σε άλλους κάνουν 2μηνο... και 3μηνο... εγω κάθε μέρα ελπίζω ότι ισως αυριο να εχω γραμμη dsl
asxetoula Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Αν πούνε 30 8α τους κράξουν...εδώ σε άλλους κάνουν 2μηνο... και 3μηνο... εγω κάθε μέρα ελπίζω ότι ισως αυριο να εχω γραμμη dsl Για να λέει πως η αίτησή σου βρίσκεται σε τελικό στάδιο στάδιο υλοποίησης από τον ΟΤΕ, από Δευτέρα πιστεύω θα έχει ολοκληρωθεί. Η Forthnet τι έχει να κάνει; Απλά να δώσει username & password, πόσο θα τους πάρει;
alexnir Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 τι νας σας πω βρε παιδεια, ειλικρινα θαυμαζω την υπομονη σας. ο οτε για να ενεργοποιησει μια γραμμη θελει το πολυ 2 εργασιμες μερες. τα υπολοιπα ειναι μπαρουφες και αδικιολογητες δικαιολογιες των isp's. αν ειναι δυνατον δηλαδη, να κανεις αιτηση Online και να αργει 2 εβδομαδες να "καταχωρηθει"! δηλαδη εχεις κανει εσυ ολη την καταχωρηση, αυτοι μετα ΤΙ κανουν? μεταφερουν την δικια σου καταχωρηση byte-byte? ειλικρινα δεν το καταλαβαινω. τεσπα για να μην σας ζαλιζω, να σας πω πως για το connex εκανα αιτηση Παρασκευη βραδυ και Τεταρτη απογευμα ημουν συνδεδεμενος στο Internet και κατεβαζα (6 ημερολογιακες) Οταν οι εναλακτικοι αποφασισουν να συνδεουν τους νεους χρηστες στον ιδιο χρονο με τον οτε, ναι καντε την μεταβαση. Ουτε εμενα μου αρεσει να πληρωνω ποιο ακριβα της υπηρεσιες μου και να δινω κερατιατικα παγεια, αλλα αυτη τη στιγμη οι εναλακτικοι ειναι ακομα σε βρεφικο σταδιο και εχουν πολλα να μαθουν/κανουν. το κακο ειναι πως μαθουνε στην πλατη του κοσμου. φιλικα Αλεξανδρος
asxetoula Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 O αδερφός μου έχει σύνδεση ΟΤΕΝΕΤ, αλλά καθυστέρησε πάρα πολύ η ενεργοποίηση. Και η ΟΤΕΝΕΤ του ΟΤΕ δεν είναι; Μότο το Connex δηλαδή προσπαθούν να προωθήσουν;
sarisn Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Καταρχήν Καλό πάσχα & καλή ανάσταση σε όλους Το Δεκέμβρη αγόρασα το περίφημο πακέτο DSLcube στα 4Mbit, το οποίο υποτίθεται ότι είχε και 3 μήνες δώρο εκέινη την περίοδο, όπως έλεγε η διαφήμηση καθώς και το ράφι με τα cube, πράγμα που τελικά δεν ύσχησε (τώρα έφταιγε που καθυστέρησα να ταχυδρομήσω ενάμισι μήνα την αίτηση, επειδή δεν έβρισκα λογαριασμό του ΟΤΕ για στείλω και ένα φωτοαντίγραφο που απαιτείται μαζί με την αίτηση; δεν ξερω) τέλοσπαντον, το πρόβλημα είναι ότι ενώ μου είπαν οτι θα χρειαστούν 30 εργάσιμες ημέρες για την ενεργοποίηση, έχουν περάσει ήδη 2 μήνες και δέν ενεργοποιήθηκε! Αναγκάστηκα λοιπόν να ξαναενοχλήσω τη Vivodi και η απάντησή τους ήταν ότι είναι καθαρά θέμα ΟΤΕ, ο οποίος έχει πιθανό πρόβλημα συγκεκριμένα με την περιοχή μου. Λογικό δεν είναι να έχω χάσει την υπομονή μου; τι άλλο να κάνω πια! Τόσο ο κολλητός μου όσο και η κοπέλα μου με ντι ες ελ κιουμπ, μετά από ένα μήνα περίπου ταλαιπωρία και καμιά 20αριά τηλέφωνα ο καθένας στην βιβόντι όπου τους έλεγαν παπαριές του στιλ "δεν ξέρουμε πότε θα βγουν οι κωδικοί - μισό λεπτό να σας συνδέσουμε με το τεχνικό τμήμα - τραλαλά τραλαλούμ για κάνα μισάωρο η μουσικούλα - κλείσιμο του τηλεφώνου για να μην τα παίρνουν χοντρά και από εκεί", πήρα την κοπέλα μου και της λέω αύριο πάμε από εκεί και ας μου πούν ότι δεν μου δίνουν τους κωδικούς.... μες στην ηρεμία εγώ φυσικά αλλά με το παραμικρό αρνητικό πράγμα που θα μου έλεγαν θα τους έπαιρνε και θα τους σήκωνε... ε λοιπόν σε πληροφορώ ότι μέσα σε 10 λεπτά είχα τους κωδικούς στα χέρια μου και μετά από 2 ώρες είμασταν online... Άντε τώρα εσείς να καταλάβετε γιατί δεν μου έλεγαν τους κωδικούς από το τηλέφωνο και έπρεπε να πάω στα κεντρικά τους........ α ρε Ελλαδάρα το μεγαλείο σου.....
activex Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 Δημοσ. 26 Απριλίου 2007 h sindesi mou (forthnet) elige stis 20 tou mina. zitisa ananeosi (on line apo to site ) stis 18 tou mina. kai edw kai 3 meres den mou sindeete (otan sindethi den exw upload kai download) den exei epikinonisi kanis apo forthnet na mathw ti simbeni kai fisika ta tilefonika kentra tous einai katilimena! parartima edw den yparxi na rotisw ti paizi kai me liga logia exw eglobisti kai perimenw na feksi... paliotera se bazan se anamoni sto thlefono.tora sou to klinoun eugenika kai sou lene ksana pare (afou patisis 2-3 koumpakia mexri na pas sto epithimito menou kai fisika den pianis pote grami!) gia pite mou egw ti prepi na kanw?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.