DJ-RaZieL Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 VB.NET..... Ποιά η αποψή σας... Παρακαλώ να απαντήσουν άτομα που έχουν δουλέψει με το Framework .NET Ευχαριστώ.
djapal Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 τι ερώτηση είναι αυτή τώρα;;; Αν θες να κάνεις κάτι με ευκολία στο χτίσιμο φόρμας, τότε VB.NET. Εγώ γι'αυτό τη χρησιμοποιώ.
alexnir Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Πολυ γενικη ερωτηση και δεν σε καταλαβαινω. μετι ακριβως θες να ασχοληθεις?
DJ-RaZieL Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Να γίνω πιο σαφής... Λένε ότι η VB. NET είναι πλέον ίσος παίκτης σε όλα με τις άλλες γλώσες. Είναι πλέον καθαρά OO και φυσικά είναι το ίδιο γρήγορη και αποδοτική αλλά και πάλι υπάρχουν λειτουργίες που δέν μπόρεσα να κάνω με την VB αλλά μόνο με την C# η C++ για παράδειγμα... Κατά πόσο συμφωνείται λοιπόν ότι η VB μπορεί να θεωρείται 100% ίσος παίκτης με το υπόλοιπο Framework?
alexnir Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 κατα τη γνωμη μου ειναι 100% ισος παικτης με τις υπολοιπες γλωσσες που χρησιμοποιουν .ΝΕΤ Λιγο διαφορετικος σαν τροπος σκεψης, αλλα ο,τι μπορεις να κανεις με τη C# μπορεις και με τη VB.NET
djapal Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 βασικά δεν ξέρω για C# αλλά για c++ managed components είναι πιο δύσκολα τα πράγματα. Πάντως γενικότερα προτιμάται η C# και δεν είναι και πολύ διαφορετική από τη VB
isim Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 Δημοσ. 10 Απριλίου 2007 και πάλι υπάρχουν λειτουργίες που δέν μπόρεσα να κάνω με την VB αλλά μόνο με την C# η C++ για παράδειγμα... όπως........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.