Προς το περιεχόμενο

Ερωτήσεις για αναβάθμιση

miha

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω 100-140? και θέλω να πάρω κάτι απο το e-shop.

Και δεν ξέρω τι.

Θέλω να σας κάνω μερικές ερωτίσεις

1)έχω τώρα στο pc μου 2χ512MB TwinMos 400Mhz DDR CL2,5 RAM

αν βάλω ακόμα δύο twinmos 512 400mhz αλλά cl3 θα έχω πρόβλημα??Αν κλίνουν μεταξύ τους οι ίδιες?Μπας και θα ήταν καλύτερα να έπερνα cl2.5 άλλης μάρκας???Αυτό το θέμα με απασχολει πάρα πολύ.

2)Θα έχω καμιά διαφορά στα παιχνίδια-εκτος απο το οτι θέλω να βάλω κάποια στιγμη vista.

3)Έχω έναν σκληρό 160gb sata2 wd,μηπως θα ήταν καλύτερα να αγόραζα ακόμα έναν να τους κάνω raid?

Πάντως επιμένω πιο πολύ στην μνήμη.

4)Αν αγόραζα έναν καλύτερο router απο αυτό που δίνει ο οτε με το conn-x θα έχω καμιά διαφορά.Και στην ταχύτητα αλλα και καμιά φορά αυτός ο router που έχω κλίνει.

5)Λέτε να πάρω ένα ζευγάρι καλα ηχεία με 100???.

Πάντως και πάλι επιμένω στην μνήμη.

Παιδιά επειδή μάλλον θα πάρω την μνήμη,σας παρακαλώ λύστε μου τις απορίες σχετικά με την συμβαότητα.

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσ.

ή να πάω και να πάρω τα 64bit vista?Μάλον οχι νωρις είναι ακόμα.

Όποιος μπορεί παιδιά ας μου απαντήσει στις ερωτίσει μου πιο πάνω και κυρίος στις μνήμες

Δημοσ.

Ναι ρε παιδιά αλλα μήπως τα δώσω τσάμπα τα λεφτά για 2gb??Μπας και ε΄ναι παλιό το μηχάνημα και σε λίγο χρειαστεί να το αλλάξω τελείος??Έχω έναν AMD Athlon64 3200+ s939.Ρε παιδιά κανείς έχει κανέναν athlon64x2 s939 για πούλημα??Δνε ξέρω τι να κάνω θέλω να πάρω τις μήμες αλλα...μήπως είναι σαράβαλο το Pc μου και πάνε τζάμπα τα λεφτά ή θα τις χαρώ τις μ΄νημες μου σε ντο΄θαλ τσάνελ?

Δημοσ.

Αυτο μονο εσυ μπορεις να το απαντησεις....Αν δεν σκοπευεις να αλλαξεις μηχανημα για τον επομενο χρονο παρε τις μνημες , αν σκοπευεις να το αλλαξεις συντομα μην τις παρεις.

Δημοσ.

Εγω δεν σκποπεύω να αλλάξω τον υπολογιστή μου,αλλά δεν ξέρω και τόσο καλά απο υπολογιστές.

Ο υπολογιστής μου είναι

AMD Athlon64 s 939 3200+

2x512MB RAM TwinMos PC-3200 CL2,5

MSI K8N-SLI

TAGAN 480Watt

Creative SB Audigy 4

WD 160GB SATA2

MSI NX6800GT GDDR3 256MB PCI-E

Αυτά!Εσείς τι λέτε να βάλω κι αάλλες μνήμες??

Παρακαλώ κάποιον που ξέρει καλά απο υπολογιστές, να μου πει τι μνήμες να πάρω.Να πάρω ίδιας μάρκας αλλά με διαφορετικά timings ή διαφορετικής μάρκας και 99%ίδια timings.Τα timingsa αφορούν μόνο το cl κτλ,όχι τα mhz της μνήμης

Πλίζ παιδιά χελπ γιατί σήμερα πρέπει να πάω να τις αγοράσω

Δημοσ.

Αν δεν ειχα αναγκη τίποτα, δεν θα αγόραζα τίποτα. δεν κατάλαβα το "πρεπει να παρω κατι απο eshop.."

με τα 2 gb ram πιθανό να καταλάβεις κάποια αλλαγή, αν βαλεις βιστα. πιθανό, ανάλογα πως χρησιμοποιείς το pc.

για να ανοιγεις ενα browser, chat, kai word, ειτε 1 ειτε 2 γιγα, το ιδιο θα ειναι.

και λογους να βαλω βιστα, δεν βλέπω σήμερα.

Αν επρεπε να ξοδεψω, για δικους μου λογους αυτα τα λεφτά, θα αγοραζα

απο καινούρια (καταστημα) εναν 500άρι sata. που θα μεινει και για το νεο pc οταν το αλλαξω. οχι raid. απλα για αποθηκη downloads.

Αν εβλεπα και για μεταχειρισμένα, ενας amd X2 - 939, απο 4200-4600 δεν θα ηταν άσχημος. σπανίζουν, αλλα με λιγη υπομονή βρίσκεις.

Δημοσ.

Με τα 2gb θα δει ΠΟΛΛΕΣ αλλαγες τοσο στα παιχνιδια οσο και στο ποσο γρηγορα ανταποκρινονται τα προγραμματα που θα τρεχει.

Miha πρεπει κατα την δικη μου γνωμη να παρεις ΙΔΙΕΣ μνημες η οτιδηποτε μπορεις να βρεις κοντα στα ιδια specs των ηδη υπαρχων μνημων γιατι αλλιως ρισκαρεις να μην δουλεψουν ολες μαζι.

Δημοσ.

ωχ...δεν μπορώ να βρω πουθενά ίδιες ακριβως μνήμες με αυτές που έχω.Γι'αυτό ρωτάω, θα ήταν καλύτερα (έστω και λίγο )να έχω ίδια μάρκα και διαφορετικά timings ή ίδια timings και διαφορετικές μάρκες?

όσο για μεταχειρισμένο και εγω θα το ήθελα πολύ,αλλα δεν μπορώ ρε παιδιά να βρω πουθένα athlonx2.Αν έχει κανένας ή κανένας γνωστός του μεταχειρισμένο και τον πουλάει εδω είμστε

Δημοσ.

ρε παιδιά το κακό είναι οτι δεν αγοράζω απο το ιντερνετ γιατί ο μπαμπάς μου δεν δίνει την πιστοτική.Και αυτό το μαγαζί δεν υπάρχει στην Ξάνθη.Ξέρετε ανυπάρχει στην Θεσ/νικη ή στην Καβάλα, και αν ναι θα το έχουν εκει τον athlon??Επειδή το βλέπω δίσκολο το θέμα με τον επεξεργαστή, και σε λίγο θα πάρω τις μνήμες, οποια΄δηποτε άλλη συμβουλή σχετικά με τις μνήμες είναι καλοδεχούμενη!

Ευχαριστώ που ασχολίστε

Λέω να πάρω αυτές

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554588 χ2

τι λέτε?

Δημοσ.

Apo to e-shop den xreiazetai pistwtikh yparxoyn diaforoi tropoi plhrwmhs opws antikatabolh dld otan er8ei plhrwneis i sto stelnoyn sto taxydromeio.Einai pooly exyphretikoi steile ena email afhse to kinhto kai 8a se paroyn aytoi.

A sorry akyro dn diavasa nomiza oti eleges gia e-shop akyro.

alla kai sto alllo apo oti eida ginetai kai me antikatabolh.

Δημοσ.

Λοιπον αγόρασα τις μνήμες ,αλλά μόλις τις έβαλα παρολο που δούλεψαν σε dc,στην οθόνη που λέει press del for BIOS (ή κάτι τέτοια) αντι να μου λέει 200 (για την ακ΄ριβεια 201Mhz μου έλεγε 167mhz.Διαπίστωσα πως έφτεγε το γεγονός οτι το tras στις kingston ήταν 7 ενω στις twinmos 8.Πήγα και εγω απο το Bios και έβαλα manual το tras στο 7,και τωρα εκτος απο το οτι πετάει κανονικά ο υπολογιστής μου το βγάζει κανονικά 201Mhz!!

Παιδιά τεράστια η διαφορά το pc πετάει!!!!!

Η ερωτήσεις μου είναι οι εξής:

Λέτε στο μέλλον να έχω πρόβλημα?

Τι πιστεύετε?Μπορώ να κατεβάσω ακόμα περισσότερο τα timings?

Με την ευκαιρία

Χριστός ανέστη

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...