Προς το περιεχόμενο

Logitech Easycall Desktop,πρόβλημα εγκ/σης ποντικιού

antreaslam

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Πήρα το logitech easycall desktop,που είναι ποντίκι κ πληκτρολόγιο μαζί (ασύρματα,το ποντίκι με λέιζερ).

σαν αναμεταδότη, έχει ένα "ηχείο" για συνομιλίες μέσω skype,που συνδεεται με usb στο pc.

κατά τη σύνδεση, ο αναμεταδότης άναψε αμέσως το πράσινο λαμπάκι, κ το πληκτρολόγιο δούλεψε,αλλά το ποντίκι αρνείται...any suggestions?

ξέχασα να δώσω λινκ...

http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=54837

Δημοσ.

καταρχήν,ήρθε η ώρα να γίνω ρεζίλι!!! δε σκέφτηκα καθόλου,ότι μπορεί να φταίει....το mousepad που ως τώρα χρησιμοποιούσα, το οποίο επειδή δεν ήταν 100% λείο, δεν άφηνε να λειτουργήσει το ποντίκι! μόλις το 'εβαλα πάνω σε ....ένα βιβλίο πανεπιστημιου,δούλεψε!

Επίσης, να ενημερώσω ότι τουλάχιστον σε εμένα, όταν εγκ/σα το λογισμικό που δίνει μαζί η λότζιτεκ, το pc μου όταν το άναβα, έφτανε μέχρι την οθόνη των windows,αλλά δεν έμπαινε πιο μέσα( αντίθετα έσβηνε)!Από όταν απεγκατέστησα το λογισμικό αυτό, όλα πάνε πάλι καλά!

(σαν παρατήρηση: Μέτρια κ βιαστική αγορά... τα κουμπιά δε με βολεύουν πολύ στις θέσεις του πληκτρολογίου, ενώ το ποντίκι δεν βλέπω να έχει ιδιαίτερα μεγάλη εμβέλεια. Αλλά είναι πολύ πιστό στις κινήσεις. Επίσης, κάτι που δεν γνώριζα,-πιθανόν δείγμα της ασχετοσυνης μου-, είναι ότι όταν το pc πχ κολλήσει τόσο,που μόνο με ρισταρτ συνέρχεται, τότε στην οθόνη που σε ρωτάει γιΑ safe mode κλπ, δεν έχεις τον έλεγχο του πληκτρολογίου,επειδή ο αναμεταδότης του,ο πομπός του,ανάβει αφού μπω στα windows)!

Δημοσ.

Οσο αφορά το θέμα των κολημάτων, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από να περιμένεις για καινούριο driver.

Τώρα αυτό που λές ότι δεν δουλεύει σε safe mode δεν θα έπρεπε να ισχύει. Το λέω αυτό γιατί το πληκτρολογιο λογικά θα πρέπει να δουλεύει όταν μπουτάρει για να μπορείς να μπεις στο bios. Το μόνο που μου έρχεται στο μυαλό είναι να μην φορτώνει ο usb driver σε safe mode. Οπότε δοκίμασε να αλλάξεις θεση του βύσματος σε άλλο usb και δες αν δουλεύει.

Δημοσ.

παρε ενα κανονικο ποντικακι να κανεις τη δουλεια σου και ασε τωρα τα εφετζιλικια...

οριστε που την πατησες.....

Δημοσ.
Αρχικό μήνυμα από Nikos

Οσο αφορά το θέμα των κολημάτων, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα από να περιμένεις για καινούριο driver.

Μία ενδιάμεση λύση θα ήταν να ψάξεις να βρεις drivers προηγούμενης έκδοσης αν οι πιο πρόσφατοι δεν σε ικανοποιούν και έχουν κολλήματα. Πάντως εγώ δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα με το SetPoint.

Αρχικό μήνυμα από koslaz

παρε ενα κανονικο ποντικακι να κανεις τη δουλεια σου και ασε τωρα τα εφετζιλικια...

Τα κανονικά ποντικάκια φίλε μου είναι για τους μη καταναλωτικούς τύπους, για αυτούς που έχουν γίνει ένα με το pc λογικό είναι να αναζητούν το καλύτερο για οποιοδήποτε περιφερειακό. Αρκεί βεβαίως να έχουν και τις οικονομικές δυνατότητες.

Αρχικό μήνυμα από antreaslam

Μέτρια κ βιαστική αγορά... τα κουμπιά δε με βολεύουν πολύ στις θέσεις του πληκτρολογίου, ενώ το ποντίκι δεν βλέπω να έχει ιδιαίτερα μεγάλη εμβέλεια

Εμένα πάντως μια χαρά μου φάνηκε στο link που τα είδα. Για το πληκτρολόγιο δεν ξέρω, αλλά το ποντίκι έμοιαζε πολύ με το MX Revolution. Αν πρόκειται για αυτό τότε παράξενο αυτό που είπες για την εμβέλεια, εγώ το έχω 1 μήνα περίπου και ο κέρσορας μπορεί να ανταποκριθεί ακόμα και αν βρίσκομαι στην διπλανή πολυκατοικία.:mrgreen:

Δημοσ.

δυστυχώς η εμβέλεια του είναι πράγματι περιορισμένη,ενώ το πληκτρολόγιο του έχει τα γράμματα σε θέσεις αρκετά άβολες για εμένα.

Γενικά,as i said,this is not recommended!

τώρα,περισσότερα νέα,από εβδομάδα,που θα κάνω φορμάτ,και θα ξαναπεράσω drivers,μήπως έφταιγε κάτι άλλο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...