pisio Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Καλό Πάσχα και απο εμένα και καλή ανάσταση σε όλους
MrSeanKon Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Παρομοίως! Και να είμαστε όλοι εδώ γεροί και δραστήριοι!
makellarispn Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Καλό Πάσχα και από μενα λοιπόν.Άντε να πηγαίνετε και σε καμιά εκκλησία και μην κολλάτε στα PC.........(Να δούμε εγώ πότε θα ξεκολλήσω, από παρά-παρά-προχτές το λέω....)
kx5 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 lol harrys23 Στην αρχή η εικόνα που έβαλες μου φάνηκε σαν διαβολικό μάτι. Η εξάντληση απ' τη νηστεία θα φταίει. Α ναι... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ.
miha Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 ΕΕΕ όλοι το λένε ας το πω κ εγω. Καλο Πάσχα και καλή ανάσταση!
harrys23 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 lol harrys23 Στην αρχή η εικόνα που έβαλες μου φάνηκε σαν διαβολικό μάτι. Η εξάντληση απ' τη νηστεία θα φταίει. Α ναι... ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ. υπομονη μια μερα ακομα και μετα βουρ για τα μπιφτεκια ,τα κοτοπουλα, τους γυρους. Μα τι λεω Μεγ.Σαββατο ημαρτον θεε μου ημαρτον
sam sam Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 καλο πασχα... αααα...και το πρωτο αυγο που θα σπασει να ειναι το δικο σας!!!
slim_shady Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 xronia polla kai kali xronia :confused: Μπερδευτηκα...Πασχα ή Χριστουγεννα εχουμε???? Καλο Πασχα κ καλη Ανασταση σε ολους!!
red7genius Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 xronia polla kai kali xronia :confused: Μπερδευτηκα...Πασχα ή Χριστουγεννα εχουμε???? Καλο Πασχα κ καλη Ανασταση σε ολους!! LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL ELEOS!!!!χαχαχαχα ακομα γελαω!!!!!! επεσα απο την καρεκλα!!!!!!!!!!! χαχααχαχα καλα μετα απο τοσα ποστς βρεθηκε καποιος να το προσεξει?@?@?@?@ ρε τι κανει η νηστεια! Καλη ανασταση σε ολους και καλο μας πασχα!
Sellers Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Δημοσ. 7 Απριλίου 2007 Καλή Ανάσταση σε όλους. Και όχι μετά την εκκλησία κατευθείαν σπίτι ε... Καθίστε και κανένα τεταρτάκι στην λειτουργεία. Άντε καλό Πάσχα και καλό φαί για αύριο... (40 μέρες το ονειρεύομαι το αναθεματισμένο το κατσικάκι)!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.