neperios_1984 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Kalo Pasxa k apo mena... Elate na tsougkrisoume tous diskous mas, afou prota tous vapsoume kokkinous, etsi oste otan meta tous #%$%#$^$% tous diskous na nai sto sto sosto thread to topic :D
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Αντε καλο πασχα! Να και φετος δεν θα ειναι και ο,τι καλυτερο...
HcR21 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Καλό Πάσχα και από εμένα... (λίγο άσχετο στο hardware αλλά δεν πειράζει)
ababapanos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 To kalo pasxa , den simenei , arni , fagopoti, diaskedasi, kai ena anoito tsougrisma twn avgwn (se espasa i me espases) .... As erthoume pio konta ston Theo... as kanoume kati kalo gia tin psihi mas, as ginoume oloi ligo kaluteroi anthrwpoi apo oti imaste... Kalo Pasxa!
PETROS13 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Άντε και του χρόνου στο software. άντε και σε 2 χρόνια στις αγγελίες :-P :-P καλό Πάσχα σε όλους με υγεία και ευτυχία
dimitris2006 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 tou xronou kalo pasxa sta linux giati ekei me vlepw na kataligw....
agri0gatos Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Καλό Πάσχα σε όλους. Και που είστε παλικάρια τουλάχιστον αυτές τις μέρες κάντε και λίγο αποχή από τις άσχημες λέξεις
vasilis-kristin Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Καλή ανάσταση να έχετε , και να χαίρεστε ότι αγαπάτε
asxetoula Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Aααα! Θέλω κι εγώ να ευχηθώ!!!! Καλό Πάσχα σε όλους!
poscaman Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 το τοπικ πηρε εκταση οποτε θα μεταφερθει στο μπλα μπλα. καλη Ανασταση κι απο μενα (αν και θα με βαρεθειτε να με βλεπετε αυτες τις μερες )ευχομαι σε ολους υγεια (πανω απ'ολα) και ευτυχια.και ας κρατησουμε ολοι στο βαθος του μυαλου μας οτι μετα τη Σταυρωση και τα Παθη ερχεται παντα η Ανασταση.Μπορει στην καθημερινοτητα μας να μην ερχεται σε τρεις μερες,θα ερθει ομως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.