Προς το περιεχόμενο

Microsoft Outlook 2007 & e-mail accounts προβλήματα

DJ_XLR8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά για τις ημέρες.

Πριν από κανά 2 εβδομάδες εγκατέστησα κι εγώ το ελληνικό Office 2007 και χρησιμοποιώ το outlook για να λαμβάνω τα mail μου. Έχω ρυθμίσει 2 λογαριασμούς, έναν στη Freemail και ένα στο gmail. Τις πρώτες μέρες μπορούσα και έστελνα και παραλάμβανα κανονικότατα τα mail μου, ενώ τώρα λαμβάνω μόνο χωρίς να μπορώ να στείλω.

Κοίταξα τις ρυθμίσεις για smtp και είναι όλα σωστά...κανένα πρόβλημα. Δε ξέρω τι γίνεται και παρόλο που προσπάθησα να στείλω mail απ' το site του gmail και πάλι δεν έστελνε...Αυτό γίνεται συστηματικά εδώ και 1 εβδομάδα, οπότε δεν παίζει να είναι πρόβλημα του gmail ή της freemail. Έχω Windows Vista Ultimate ελληνικά και χρησιμοποιώ Internet Explorer 7 ελληνικό. Το να μη λειτουργεί το Outlook πάει κι έρχεται... αλλά μου κάνει εντύπωση που δε στέλνει ούτε μέσω web!!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εγώ πάλι ρύθμισα τους λογαριασμούς στο freemail μια χαρά αλλά στο yahoo δεν μπορεί να κάνει λήψη.Οι ρυθμίσεις είναι ακριβώς οι ίδιες με το thunderbird στο οποίο δούλευαν όλα ρολόι.Καμιά πρόταση;

PS:Εντάξει η λήψη στο yahoo αλλά δεν μπορεί να κάνει αποστολή.Μου βγάζει ''Αποστολή δοκιμαστικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Δεν είναι δυνατή η αποστολή του μηνύματος. Επαληθεύστε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στις ιδιότητες του λογαριασμού σας. Ο διακομιστής ανταποκρίθηκε: 530 authentication required - for help go to http://help.yahoo.com/help/us/mail/pop/pop-11.html''

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

πολύ καλό το thunderbird αλλά το outlook είναι 3 σε 1(mail,επαφές,ημερολόγιο) και είναι αρκετά βολικό...Μπορεί να μου δώσει κάποιος απάντηση αν μπορεί να αποστείλει μηνύματα με λογαριασμό yahoo από outlook 2007;

Δημοσ.

DJ_XLR8 τσέκαρε καταρχήν αν έχεις βάλει από τα ms optional updates το http authentication.

Κατά 2ον δες ρυθμίσεις σε κάποιο fw που πιθανά να έχεις.

π.χ. η λίστες του Peerguardian v.2.0 κόβουν την 239.255.255.250 στην 1900 που συνδέεται το gmail από pop.

/sc

Δημοσ.

gia na min anoikso allo topic mias kai auto pou thelo na rotiso to eksis einai pos mporo na setaro sto outlook 2003 to logariasmo mou pou exo sto freemail.gr smtp kai pop kserei kaneis apo tous prolalisantes ti tha valo???kai sto authedication ti th epilekso kai poia thira gia incoming kai outgoing???eyxaristo kai pali

Δημοσ.

Re cyberstorm des pws tha to kaneis sti selida tou freemail i kane ena search sto insomnia. Eleos pia. H stile ena email kai rwta to idio pragma sto support tou freemail.

Ela na min se kourazoume kai mas patheis kai tipota.

pop3 kai smtp gia yahoo kai freemail.

poulinos

Freemail μέσω Outlook express. Γίνεται τελικά?

doc1000

rythmisi OUTLOOK EXPRESS gia to FREEMAIL

knaison

(miso lepto upothesi)

Egw pantos me gmail kai pernw kai stelnw , kai apo to outlook kai apo to web. malon tha paizei prosorino problima.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...