Προς το περιεχόμενο

nec 20wgx2 υπερβολικά ζεστό...

babogiallos32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον ανεβαζω τις φωτογραφιες στις χειροτερες συνθηκες (μαυρο φοντο,παραθυρο με φως πισω) για να μπορεσετε να εχετε μια ιδεα για τα αρνητικα στις οθονης...

να εχετε υποψη σας οτι οσο και ναναι ο φακος την αδικει αρκετα βεβαια (γιατι χειροτερευει πολυ τις αντανακλασεις).

Παντως εγω ηθελα να ειμαι οσο το δυνατον αδικος απεναντι της για να μπορεσετε να αποφασισετε πιο σωστα για την αγορα της ....

Αυτο που ειναι σιγουρο ειναι οτι μια καμερα δεν μπορει να αποδωσει με τιποτα την φανταστικη ευκρινεια και φωτεινοτητα που εχουν οι φωτογραφιες με εντονα χρωματα, οι ταινιες κλπ...

Φυσικα αν σας αρεσει ειδικα να παιζετε σε σκοτεινο δωματιο η οθονη ειναι απλα απαιχτη...

post-47125-12906294509_thumb.jpg

post-47125-129062945093_thumb.jpg

post-47125-129062945095_thumb.jpg

post-47125-129062945096_thumb.jpg

post-47125-129062945098_thumb.jpg

Δημοσ.

Ομορφο , πολυ καλη ποιοτητα εικονας αλλα με χαλαει πως το πλαισιο γυρω γυρω ειναι καπως στρογγυλοποιημενο. Κατα τα αλλα φαινεται για μια πολυ καλη οθονη.

Δημοσ.

πάντα μου άρεσαν οι οθόνες της NEC , από την εποχή της θρυλικής FP950 , αλλά αυτό το πράμμα με την glossy επιφάνεια δεν το μπορώ με τίποτα .

Κρίμα , γιατί ξέρω πολύ κόσμο που θα έπερνε NEC και δεν τις προτιμά λόγω του παραπάνω χαρακηριστικού.

Δημοσ.

Eμενα παντως το glossy μου αρεσει παρα πολυ....Η επομενη οθονη τετοια θα ειναι...Δινει πολυ πιο εντονα χρωματα και πολυ πολυ μαυρο....Τυφλα να εχουν οι crt δηλαδη...Ολες οι αλλες ειναι σαν ξεπλυμενες μπροστα της....

Καλοριζικη φιλε,εξαιρετικη αγορα...

Δημοσ.
Το θεμα glossy ειναι καθαρα υποκειμενικο...Αλλοι το μισουν αλλοι το λατρευουν (μεση κατασταση δεν υπαρχει)

πάντα μου άρεσαν οι οθόνες της NEC , από την εποχή της θρυλικής FP950 , αλλά αυτό το πράμμα με την glossy επιφάνεια δεν το μπορώ με τίποτα.

Eμενα παντως το glossy μου αρεσει παρα πολυ....Η επομενη οθονη τετοια θα ειναι...Δινει πολυ πιο εντονα χρωματα και πολυ πολυ μαυρο....Τυφλα να εχουν οι crt δηλαδη...Ολες οι αλλες ειναι σαν ξεπλυμενες μπροστα της....

τελικα αυτο το glossy οντως διχάζει !!! Παντως θα ηθελα πολύ να μπορουσα να εκανα μια συγκριση (διπλα-διπλα)με την samsung 215tw......Πιστευω οτι ειναι οι δυο καλυτερες οθονες αλλα απλα θα ηθελα να δω τις διαφορες....

Δημοσ.

Καλοριζικη φιλε,εξαιρετικη αγορα...

σ'ευχαριστω φιλε...

εχε υπ'οψιν σου οτι η Nec θα βγαλει συντομα 24αρα σε glossy panel...

Αυτο που δεν ξερουμε ειναι τι panel θα "φοραει" γιατι θα ειναι πολυ δυσκολο να εχει AS-IPS λογω υπερβολικου κοστους σε 24 ιντσες...

Αρα μαλλον η 20wgx2 θα ειναι και η τελευταια glossy σε συνδυασμο με AS-IPS...

(και προσοχη... αλλο AS-IPS και αλλο S-IPS)

Δημοσ.
Δινει πολυ πιο εντονα χρωματα και πολυ πολυ μαυρο....Τυφλα να εχουν οι crt δηλαδη...Ολες οι αλλες ειναι σαν ξεπλυμενες μπροστα της....

Τα χρωματα οντως ειναι πιο εντονα και γενικα η εικονα που βλεπεις, ειτε ειναι παιχνιδι, ειτε ταινια,σου δινει την εντυπωση του πολυ "καθαρού"...

Να προσθεσω οτι σε 3d απεικονισεις το glossy δημιουργει μια εντυπωσιακη αισθηση βαθους που σε "βαζει" ακομα περισσοτερο μεσα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...