pappous_soulis Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Ξέρετε αν υπάρχει περίπτωση να βρω σε κανα μαγαζί πίτσα? Με νυστήσιμα υλικά.Help me please,ειδικά όσοι είναι απο Πάτρα!
mitsakos13 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 http://www.patrasdelivery.gr/main.html και βάλε μέσα σάλτσα μανιτάρια φρέσκια ντομάτα πιπερια γενικά ότι νηστίσιμο υπάρχει και σου αρέσει.
blueviper Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Δημοσ. 5 Απριλίου 2007 Καλά το "ρήμα" έχει φάει τρελή ήττα...δεν το κάνουμε "υπνεύω" να τελειώνουμε;
pappous_soulis Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δεν νηστεύω για να απαρνηθώ τα πάθη μου,το κάνω καθαρά για τυπικούς λόγους μιας και η οικογένειά μου νηστεύει.Οπότε ολίγον με ενδιαφέρουν τέτοιου είδους φιλοσοφικές αναζητήσεις...:razz: PS:Thanks mitsakos13 και poscaman
joskem Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Δημοσ. 6 Απριλίου 2007 Μιας και είσαι από Πάτρα, στην 3 ναυάρχων στην πιτσαρία El Greco εγώ βρήκα την πίτσα του κηπουρού ή κάπως έτσι λεγόταν...
Fan Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ωχ τώρα το είδα φίλε και φαντάζομαι δεν θα το χρειάζεσαι πια αλλά εάν θέλεις μπορώ να σου πω μια κορυφαία συνταγή που κανω για τηγανητές πίτσες νηστίσιμες.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Τωρα και να το πεις, παει η νηστεια...
pappous_soulis Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 8 Απριλίου 2007 Ε ναι,δεν το χρειάζομαι τώρα! (φταίνε μήπως τα εντόσθια?! ) Πάντως Fan αν σου είναι εύκολο πες μου την συνταγή να την πω στη μάνα μου που είναι φυσικό ταλέντο στις εκτελέσεις.:-P :grin: Thanks anywayz!!
skiaxtro7 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Τωρα που το ειπες αυτο ημουν μια φορα everest και σκαει μια γιαγια κ λεει θελω μια νηστισιμη κρεπα.χαχαχα ελιωσα
fantomas3004 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Eγώ ζήτησα μπιφτέκι κοιτάζοντας το μενού και η σερβιτόρα με ρώτησε : Kανονικό ή νηστίσιμο?
poscaman Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 τι λετε μωρε....εδω βγηκαν μπιφτεκια και λουκανικα θαλασσινων.....Ε Λ Ε Ο Σ!
pappous_soulis Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Μέλος Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Πίτα γύρο νηστίσιμη έχετε δοκιμάσει?Είναι όλα τα λεφτά...
Toufas Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 τι λετε μωρε....εδω βγηκαν μπιφτεκια και λουκανικα θαλασσινων.....Ε Λ Ε Ο Σ! ξερεις σε πολλες περιοχες της ελλαδας, τα μπιφτεκια θαλασσινων ειναι παραδοσιακες συνταγες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.